2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Aman bende bisey anlatamiyorum ki....tam alamanci olmusuz:)) DIyorum ki, adam o kadar düzeltecek sey varken, kural koymus rahat osurabilmek icin ve tek tuttugu söz oydu :)) Anladin??
Yok yahu sen anlatmışsın ben olaya inanmak istemedim wc ye mi gitmiceklermiş acaba nasıl olcak diye bi durup düşündüm tekrar baştan okudum

Huri sana çok üzülüyorum ben kız...
Bende bu kadar çaba olsa adam karşılık vermese çatlar ölürüm :)))

Ya onu bunu boşverin de kısır yemeye heveslendim ekşimiş iyi mi bdv ye konu mu açsam şu an çok üzgünüm ya dünya başıma yıkıldı resmen

Hurim benim yaa
Kız nolcak senin sonun...
Çamaşırlar işe yaramıyor bir daha alma bari parana yazık :)
Aynenalmıyorum,mağazaya da girmiyorum sinirim bozuluyo.

Bir aylık yokluğun vermiş olduğu piskoloji ile koyulmuş bir profil resmi..
Orijinal dudaklarımı koyayım

Kız bu adam başka hatunlara gidiyor olmasın :)
Allah muhafaza :))))
Keşkegitse,kesin boşanma sebebi...ama çok eminim.o kadar kurcalıyorum telefonunu,evden ise isten eve.kız evdekini dürtemeyen dısardakini mi dürtecek adam dediğin karşıya doyar mı eve de yeter dışarı da

Kapını kilitle salonda yat :)
Ona gore o kadar normal bir gece ki,o tripten anlamaz...böldü ki şimdi der

Pühehehe moku yedin
Yok kız kendi banyonun kapısını kilitledi beni görmesin diye.daha önce teşebbüs etmiştim de
Kendide bunun farkında zaten, ve bence umrunda'da değil.. yani aynı durumdayım ve benim umrumda değil amann benden uzak olsun ne hali varsa görsün..
Aynennnn
Huri sana çok üzülüyorum ben kız...
Bende bu kadar çaba olsa adam karşılık vermese çatlar ölürüm :)))
Banaartık komik gelmeye başladı lan.
İlk 3 sene sorundu.
Sonra cocuk oldu çocuğa yöneldim.
Sonra üstüne gittim.
Son iki sene de sikayetlerim basladı.
Totalde 12 senelik bakireyim,diyebiliriz

Haha cok güldüm, tam deli bu gari.......hem eger öyle bisey olsaydi ben yine bakrie olurdum, sizin yine her ay bacim ;-)

Adamın duşa girme sebebi bile pasaklı değil mi ya güldürdü beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…