Oha banyoya giriyorum dedi.
Ne gerek var dedim,saçmalama kafam kaşınıyo artık gireyim dedi...aha kapıda kitlendiii
Kendide bunun farkında zaten, ve bence umrunda'da değil.. yani aynı durumdayım ve benim umrumda değil amann benden uzak olsun ne hali varsa görsün..Muhtemelen :))
Bu gidişat iyi degil
Demedi demeyin :)))
Yok yahu sen anlatmışsın ben olaya inanmak istemedim wc ye mi gitmiceklermiş acaba nasıl olcak diye bi durup düşündüm tekrar baştan okudumAman bende bisey anlatamiyorum ki....tam alamanci olmusuz:)) DIyorum ki, adam o kadar düzeltecek sey varken, kural koymus rahat osurabilmek icin ve tek tuttugu söz oydu :)) Anladin??
Yok ya böyleleri var, biride bende...başkası olmadığına fazlasıyla eminim.. yapı olarak ilgisizler...Kız bu adam başka hatunlara gidiyor olmasın :)
Allah muhafaza :))))
Hepimiz koyverdik, gidiyoruz.. yolumuz açık olsun..Yok yahu..
Bizim iş dikiş tutmaz artık :)
Yok ya böyleleri var, biride bende...başkası olmadığına fazlasıyla eminim.. yapı olarak ilgisizler...
Kese'ye ihtiyaç varmı, hayrına bir tıklada soru verOha banyoya giriyorum dedi.
Ne gerek var dedim,saçmalama kafam kaşınıyo artık gireyim dedi...aha kapıda kitlendiii
Aynenalmıyorum,mağazaya da girmiyorum sinirim bozuluyo.Hurim benim yaa
Kız nolcak senin sonun...
Çamaşırlar işe yaramıyor bir daha alma bari parana yazık :)
Orijinal dudaklarımı koyayımBir aylık yokluğun vermiş olduğu piskoloji ile koyulmuş bir profil resmi..
Keşkegitse,kesin boşanma sebebi...ama çok eminim.o kadar kurcalıyorum telefonunu,evden ise isten eve.kız evdekini dürtemeyen dısardakini mi dürtecek adam dediğin karşıya doyar mı eve de yeter dışarı daKız bu adam başka hatunlara gidiyor olmasın :)
Allah muhafaza :))))
Ona gore o kadar normal bir gece ki,o tripten anlamaz...böldü ki şimdi derKapını kilitle salonda yat :)
Yok kız kendi banyonun kapısını kilitledi beni görmesin diye.daha önce teşebbüs etmiştim dePühehehe moku yedin
AynennnnKendide bunun farkında zaten, ve bence umrunda'da değil.. yani aynı durumdayım ve benim umrumda değil amann benden uzak olsun ne hali varsa görsün..
Banaartık komik gelmeye başladı lan.Huri sana çok üzülüyorum ben kız...
Bende bu kadar çaba olsa adam karşılık vermese çatlar ölürüm :)))
Artık takmaya, takmaya dert ettiğimiz şeye bak...Ya onu bunu boşverin de kısır yemeye heveslendim ekşimiş iyi mi bdv ye konu mu açsam şu an çok üzgünüm ya dünya başıma yıkıldı resmen
Benimkinin ailesi değil bir kendi öyle.. dediğin gibi kötülüğünden değil yapısı kişiliği öyle..Benim ex de öyle....diyorum ya galiba onlar ailece aseksüel...yani kötülemek icinde demiyom, gercekten öyle sanirim.
Aynenalmıyorum,mağazaya da girmiyorum sinirim bozuluyo.
Orijinal dudaklarımı koyayım
Keşkegitse,kesin boşanma sebebi...ama çok eminim.o kadar kurcalıyorum telefonunu,evden ise isten eve.kız evdekini dürtemeyen dısardakini mi dürtecek adam dediğin karşıya doyar mı eve de yeter dışarı da
Ona gore o kadar normal bir gece ki,o tripten anlamaz...böldü ki şimdi der
Yok kız kendi banyonun kapısını kilitledi beni görmesin diye.daha önce teşebbüs etmiştim de
Aynennnn
Banaartık komik gelmeye başladı lan.
İlk 3 sene sorundu.
Sonra cocuk oldu çocuğa yöneldim.
Sonra üstüne gittim.
Son iki sene de sikayetlerim basladı.
Totalde 12 senelik bakireyim,diyebiliriz
Var ama öyle tipler burda çok ya ama dert de edilir sanki baya istedim yemeyi hüsraaaaanArtık takmaya, takmaya dert ettiğimiz şeye bak...
Var ama öyle tipler burda çok ya ama dert de edilir sanki baya istedim yemeyi hüsraaaaan
Huriden ses cikmazsa sasmiyalim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?