2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Siz resmi olarak da ayrıldınız mı

Yok henüz avukata gitmedim, daha önce basvurmustum ve almanyada en azindan 1 yil ayri yasamak gerekiyor TRde nasil bilmiyorum. Gidip sorcam, bu ayrilik süreci defalarca oldugu icin belki bu sefer beklemek gerekmez.
Bakalim hayirlisi, benim icin önemli olan emin olmam. Daha önceleri bende cok, acaba söyle mi böyle mi diye düsünürdüm, vicdan yapardim ama simdi kafamda net bitti cok sükür.

Ben geberesiye küs kalabilirim :) bunu bilen bi arkadaşım dalga geçer hep benimle ben olsam deliririm nasıl böyle oluyosun diye ne yapayım tekme tokat girişsek düzelcek mi yok kendi kendime takılıyodum öyle

Yanlış seçim ama insan evlenmeden anlayamıyor... ve birde gerçekleri ısrarla görmüyorsun gözüne perde iniyor...

Sizin bi konununuz vardı galiba eşinizden şüpheleniyordunuz doğru mu hatırlıyorum
Doğru o benim,çok mutlu oldum hatırladığın için : )) bir ünlü havasına girdim,adamı yakalayamadan bir kavgada şiddet uyguladı ben de kostum anneme geldim. Aldatiyorsada cehennemin dibine kadar ama elimde bir delilik yok olsun napalim.

Mutluysanız böyle hiç geri adım atıp yüz göz olmayın Allah hayırlısı neyse onu yaşatsın inşallah

Aman Allahım,şoktayım !
Kizlar 2007,sen beri burdayım.ailem gibi ve gün her dakka buradayım ,2009 da dogum yaptım sonra koptum siteden.
Şimdi bosanmakla ilgili konu acacaktim,yeni iyelik aldım falan bir derdim var bolumune konu açmak toto istiyor çünkü.ama baktım ki ortak bur basligimiz olmuş ne güzel kızlar ben çok kötü durumdayım nolur desteğinize ihtiyacım var.yaşadiklarimi bilseniz keşke aldatılsaydim,keşke dayak yeseydim bile diyorum.

Ya ben yapı olarak çabuk affedebiliyorum ve eskileri unutup ilk günki gibi sevebiliyorum.. geçmiş geçmişte kalmıştır ve geçmişi düşünerek geleceğimi karartmak istemem şimdiki anıma bakarım... evt eşimi seviyorum, üzülsün, kırılsın, benden sonra beni arasın istemem çünlü vicdan yapıyorum... ama mantıklı olan böyle devam edemem ve artık kendimi uzak tutarak soğudumda...

Anlat o zaman

Suç bastırma taktiği sonra da ellerim kırılaydıııı da dedi mi sahte göz yaşlarıyla hep aynı senaryo bunlarda da be flash tv dizilerini çok izlemişler

En iyisini yapiyorsun canim. Bende zaman zaman yaptim, yapmayip bekledigim zamanlarda cok oldu, heleki ilk yillar. Insan olgunlasiyor ve sabir etmeyi ögreniyor. Ama ben kendim icin böyle devam edemiyecegime karar verdim, hani cocuklar büyüsün, idare et diyen cok oldu ama sonra ne olcak...cocuklar büyüdükten sonra bana madalya takmiyacak, hatta katlnamasaydin diyebilirler ki ben ve abimde hep anneme öyle dedik. Annem ve babamda sürekli bosanmak konu olurdu ve annem hep sizin icin yapmadim der. Sanki cok düzgün bir piskolojide yetistik, sanki cok iyi yapmis diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…