Siz resmi olarak da ayrıldınız mı
Ben geberesiye küs kalabilirim :) bunu bilen bi arkadaşım dalga geçer hep benimle ben olsam deliririm nasıl böyle oluyosun diye ne yapayım tekme tokat girişsek düzelcek mi yok kendi kendime takılıyodum öylePişman olmamak için yeterli bir sebeb bence ve ilgi alakayı içimden gelir isteyerek yaparım.. sadece gurur ve inat vs yapmam gereken yerlerde fazla duramam, geçen küs günlerime üzülürüm.. hemen barışmak isterim ve bunun içinde çabalarımda.. çünkü küs iken bende mutsuz ve yanlız olduğum için bir bakıma yine kendim için bunları yapıyorum..
Yanlış seçim ama insan evlenmeden anlayamıyor... ve birde gerçekleri ısrarla görmüyorsun gözüne perde iniyor...Evet canim ama biz yanlis secim yaptik, yani bizde hataliyiz. Tabi insan ayni evi paylasinca daha iyi taniyor ve maske düsüyor. Benim exde hep benden bekliyordu ve hep kompleks yapiyordu, yok beni sevmiyorsun bilmem ne diye. Yahu ama nasil seveyim böyle pasif, hic bisey yapmak istemeyen ot gibi yasayan adami. Evet asik olarak evlenmedim ama ben kagitlarim acik oynadim hep.Yanlis secim anacim...
Doğru o benim,çok mutlu oldum hatırladığın için : )) bir ünlü havasına girdim,adamı yakalayamadan bir kavgada şiddet uyguladı ben de kostum anneme geldim. Aldatiyorsada cehennemin dibine kadar ama elimde bir delilik yok olsun napalim.Sizin bi konununuz vardı galiba eşinizden şüpheleniyordunuz doğru mu hatırlıyorum
Mutluysanız böyle hiç geri adım atıp yüz göz olmayın Allah hayırlısı neyse onu yaşatsın inşallahYok henüz avukata gitmedim, daha önce basvurmustum ve almanyada en azindan 1 yil ayri yasamak gerekiyor TRde nasil bilmiyorum. Gidip sorcam, bu ayrilik süreci defalarca oldugu icin belki bu sefer beklemek gerekmez.
Bakalim hayirlisi, benim icin önemli olan emin olmam. Daha önceleri bende cok, acaba söyle mi böyle mi diye düsünürdüm, vicdan yapardim ama simdi kafamda net bitti cok sükür.
Akşama gelince romantik bir ortam ayarla uzan kocanın kucağına ve sımsıkı sarıl, boynundan öp ve özledim seni... desen ne olur kiBak ögleden sonra 1.2 arası cikti evden
Hala ortada yok
Simdi ben bu adamı boşamayim da turşusunu mu kurayım?
Ahh ahh nerde o günlerBirgün burada ki konusmalarımızı okuyup,bizden önce basacaklar tekmeyi totomuza :))))))))
beni de alın
kimbilir belki başarabilirim :/
Ya ben yapı olarak çabuk affedebiliyorum ve eskileri unutup ilk günki gibi sevebiliyorum.. geçmiş geçmişte kalmıştır ve geçmişi düşünerek geleceğimi karartmak istemem şimdiki anıma bakarım... evt eşimi seviyorum, üzülsün, kırılsın, benden sonra beni arasın istemem çünlü vicdan yapıyorum... ama mantıklı olan böyle devam edemem ve artık kendimi uzak tutarak soğudumda...Aa demek sende akrepsin :)) Demekki sen seviyorsun ki yapabiliyorsun...ben insan olarak sevdim hep, es olarak bi türlü sevemedim...tabi onunda yaptigi hatalardan ve hareketlerinin etkisi cok oldu. Artik insan olarak bile cok fazla ciddiye alamiyorum, saygi maygi hersey bitmis. Sende sanki bi isik gördüm kizzz, terapi icin ikna edemiyormusun?
Aman Allahım,şoktayım !
Kizlar 2007,sen beri burdayım.ailem gibi ve gün her dakka buradayım ,2009 da dogum yaptım sonra koptum siteden.
Şimdi bosanmakla ilgili konu acacaktim,yeni iyelik aldım falan bir derdim var bolumune konu açmak toto istiyor çünkü.ama baktım ki ortak bur basligimiz olmuş ne güzel kızlar ben çok kötü durumdayım nolur desteğinize ihtiyacım var.yaşadiklarimi bilseniz keşke aldatılsaydim,keşke dayak yeseydim bile diyorum.
Suç bastırma taktiği sonra da ellerim kırılaydıııı da dedi mi sahte göz yaşlarıyla hep aynı senaryo bunlarda da be flash tv dizilerini çok izlemişlerDoğru o benim,çok mutlu oldum hatırladığın için : )) bir ünlü havasına girdim,adamı yakalayamadan bir kavgada şiddet uyguladı ben de kostum anneme geldim. Aldatiyorsada cehennemin dibine kadar ama elimde bir delilik yok olsun napalim.
Benim kendine tost yapıp bilgisayar başına geçtiToplanıp plan yapıyo olmasınlar şimdi hiç birimizinkinin yeri yurdu belli değil şu an :)
öyle mi dersin? :/Sende o profil fotografı oldukça,zor gibi :))))
öyle mi dersin? :/
profil fotosunu değiştirsem?
Benim kendine tost yapıp bilgisayar başına geçti
bir de değiştirip deneyeyim mademTabi...
Kısmetini bağlama :)))
Pişman olmamak için yeterli bir sebeb bence ve ilgi alakayı içimden gelir isteyerek yaparım.. sadece gurur ve inat vs yapmam gereken yerlerde fazla duramam, geçen küs günlerime üzülürüm.. hemen barışmak isterim ve bunun içinde çabalarımda.. çünkü küs iken bende mutsuz ve yanlız olduğum için bir bakıma yine kendim için bunları yapıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?