- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Mümkün değil şu saatte yapmam ağır tembelim ben :)Yenisini yapiver iki dakikalik is...malzemen varsa tabi.
Yok kz dudağımı fotoladım,profil resmime koycam...Huriden ses cikmazsa sasmiyalim :)))
Evt, hazırda olduğunu bilipte, heves edip yiyemedipindeazda olsa bi hayal kırıklığına uğruyorsun..Var ama öyle tipler burda çok ya ama dert de edilir sanki baya istedim yemeyi hüsraaaaan
Allah iyiliğini versinn.. gerçekten çekip koyduyala.. ben şokkYok kz dudağımı fotoladım,profil resmime koycam...
Ni nasıl değistiriyoruz kızlar.malum 10,yillik.eskiler de artik beni bulamasin
Mümkün değil şu saatte yapmam ağır tembelim ben :)
Aynen aynen.Isin komik yani ne biliyonuz mu...yani aslinda komikte sayilmaz.....
Eskiden, söyle bi 15 sene önce, bizim bu yazdiklarimizi okusaydim, derdim ki kendi kendime....eh tabi cirkin, beceriksiz,bakimsiz kadinlar toplanmis ve kocam ilgisiz diye zirliyorlar......asla anliyamazdim ve inanmazdim galiba.
Benim bunu gidip almam bile mucize o kadar yanıBende ama yemek konusunda degil nedense....hele canim bisey ceksin hic üsenmem. Yarin yaparsin artik ;-)
Bu foto diğerinden daha sex'i vayy beeee... ulan karı halimle sexi buldum.. bu adamlara ne demeli artık bilmiyorumYok kz dudağımı fotoladım,profil resmime koycam...
Nick nasıl değistiriyoruz kızlar.malum 10,yillik.eskiler de artik beni bulamasin
Hee profilimde elalemin dudağı olacağına benim olsun.ondan daha gozelll (pis,egoist karıyım ben)Allah iyiliğini versinn.. gerçekten çekip koyduyala.. ben şokk
Siz Huri ile ilgilenin bu gece kızlar...
Bunun gidişat iyi degil Allah korusun :))
Müsadenizle ben uyuyayım
Seviyorum sizi
Iyi geceler :)
Bi,tarafım kalktıBu foto diğerinden daha sex'i vayy beeee... ulan karı halimle sexi buldum.. bu adamlara ne demeli artık bilmiyorum
Haha merak etme, biz burdayiz.....Bizde seni cano, tatli rüyalar...hatta rüyanda kirmizi gecelikli, kocaman dudakli huriyi gör :))
nihahaha bahtsız bedevi ben kastamonuluyum bilirsin ayımız meşhurdur ne kadar uyumlu olduk bak...Haha merak etme, biz burdayiz.....Bizde seni cano, tatli rüyalar...hatta rüyanda kirmizi gecelikli, kocaman dudakli huriyi gör :))
Asıl komik olan benimkinin bende hiç bi hata bulmaması her şeyinle mükemmelsin dediği halde ettiğinden geri durmayıp evliliğimizi mahfetmesiIsin komik yani ne biliyonuz mu...yani aslinda komikte sayilmaz.....
Eskiden, söyle bi 15 sene önce, bizim bu yazdiklarimizi okusaydim, derdim ki kendi kendime....eh tabi cirkin, beceriksiz,bakimsiz kadinlar toplanmis ve kocam ilgisiz diye zirliyorlar......asla anliyamazdim ve inanmazdim galiba.
nihahaha bahtsız bedevi ben kastamonuluyum bilirsin ayımız meşhurdur ne kadar uyumlu olduk bak...
Bahtsız bedevi ve ayı
Gastamonu gastamonu dep dep deeeep :)nihahaha bahtsız bedevi ben kastamonuluyum bilirsin ayımız meşhurdur ne kadar uyumlu olduk bak...
Bahtsız bedevi ve ayı
Asıl komik olan benimkinin bende hiç bi hata bulmaması her şeyinle mükemmelsin dediği halde ettiğinden geri durmayıp evliliğimizi mahfetmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?