2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Lan ben nickmi nasıl değişcem.
Sexysempaze yapacam
Valla profile gir kurcala ben de salak gibi seneler önce çarken kendi adımla açmışım bi ton uğraştım buldum ama tarif edemem şu an :)

Bu bizdede benzerdi ama dengesiz oldugu icin, bazende bende kötüsü yoktu...öyle komik seyleri hata olarak gösteriyordu ki.
Ehh derdi neymis o zaman seninkinin, rahat batti diyo yani.
Deveye diken insana miken işte başka açıklaması yok hata yapıyomuş savunma bu

Degisime bakin laa....Huri´den sexy sempanzeye :)))) Huri sen bu gece adama ziplican gibime geliyo :))

Bende öyle düşünürdüm, kesin kadın ilgili değildir ki, erkek yanaşmıyor vs. Diye ama gerçeklerle çok geçmeden karşılaştım..

Degisime bakin laa....Huri´den sexy sempanzeye :)))) Huri sen bu gece adama ziplican gibime geliyo :))
Y be yavrum.adam sabah işe gidecekmiş ondan banyo yapmş traş olmuş....bana değil yani yanlıs alarmm

Profilde hesabıma tıkla altta buldum
Direk k.k. ya mesaj attım bqkarım bi ara.değişiklik olursa yazarım.gerçi huri öz adım değistirmek istemem ama burda tanidiklarin olması çok yüksekihtimalll

Şempanzeye takılan bi abi vardı dizide neydi ya onun adı bünyamin miydi

Tek aciklamasi, hata yapiyorum ama düzelemiyorum? Süpermis ne kadar kolay bu herifler icin yaa. En sinir oldugum sey zaten dogru dürüst bir aciklama yapamamalari!! Benimki her sIkistigi zaman topu bana atar, iste senin yüzünden, yok surat yapiyon, yok vir vir yapiyon, yok sen zaten kiminle olursan ol mutlu olamazsin, sen depresifsin....beyinimin icine etti

O zaman geç bile kaldın :)

Benim ki de bana,"haklısın,özür dilerim,dikkat edicem,ama.ben böyleyim"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…