- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Valla profile gir kurcala ben de salak gibi seneler önce çarken kendi adımla açmışım bi ton uğraştım buldum ama tarif edemem şu an :)Lan ben nickmi nasıl değişcem.
Sexysempaze yapacam
Uyu yavrum,uyu gülümmmUykum kaçtı :))
DeperimGastamonu gastamonu dep dep deeeep :)
Lan ben nickmi nasıl değişcem.
Sexysempaze yapacam
Yapım ben onu yaValla profile gir kurcala ben de salak gibi seneler önce çarken kendi adımla açmışım bi ton uğraştım buldum ama tarif edemem şu an :)
Deveye diken insana miken işte başka açıklaması yok hata yapıyomuş savunma buBu bizdede benzerdi ama dengesiz oldugu icin, bazende bende kötüsü yoktu...öyle komik seyleri hata olarak gösteriyordu ki.
Ehh derdi neymis o zaman seninkinin, rahat batti diyo yani.
Profilde hesabıma tıkla altta buldumYapım ben onu ya
Bende öyle düşünürdüm, kesin kadın ilgili değildir ki, erkek yanaşmıyor vs. Diye ama gerçeklerle çok geçmeden karşılaştım..Isin komik yani ne biliyonuz mu...yani aslinda komikte sayilmaz.....
Eskiden, söyle bi 15 sene önce, bizim bu yazdiklarimizi okusaydim, derdim ki kendi kendime....eh tabi cirkin, beceriksiz,bakimsiz kadinlar toplanmis ve kocam ilgisiz diye zirliyorlar......asla anliyamazdim ve inanmazdim galiba.
Deveye diken insana miken işte başka açıklaması yok hata yapıyomuş savunma bu
AynenYa ben cok unutkanim, sonra yine konularina bakarimda....ne gibi hatasi vardi? Sorumsuz, ilgisiz ve sans oyunu du demi?
Bu gidişle kendi işimizi bile kendimiz görür oluruzBi,tarafım kalktı
YakışırLan ben nickmi nasıl değişcem.
Sexysempaze yapacam
Ozamann geceler bizim olsunUykum kaçtı :))
Y be yavrum.adam sabah işe gidecekmiş ondan banyo yapmş traş olmuş....bana değil yani yanlıs alarmmDegisime bakin laa....Huri´den sexy sempanzeye :)))) Huri sen bu gece adama ziplican gibime geliyo :))
Direk k.k. ya mesaj attım bqkarım bi ara.değişiklik olursa yazarım.gerçi huri öz adım değistirmek istemem ama burda tanidiklarin olması çok yüksekihtimalllProfilde hesabıma tıkla altta buldum
Evt, hormonlar tavan yapmış gibiDegisime bakin laa....Huri´den sexy sempanzeye :)))) Huri sen bu gece adama ziplican gibime geliyo :))
O zaman geç bile kaldın :)Y be yavrum.adam sabah işe gidecekmiş ondan banyo yapmş traş olmuş....bana değil yani yanlıs alarmm
Direk k.k. ya mesaj attım bqkarım bi ara.değişiklik olursa yazarım.gerçi huri öz adım değistirmek istemem ama burda tanidiklarin olması çok yüksekihtimalll
Bu gidişle kendi işimizi bile kendimiz görür oluruz
Benim ki de bana,"haklısın,özür dilerim,dikkat edicem,ama.ben böyleyim"Tek aciklamasi, hata yapiyorum ama düzelemiyorum? Süpermis ne kadar kolay bu herifler icin yaa. En sinir oldugum sey zaten dogru dürüst bir aciklama yapamamalari!! Benimki her sIkistigi zaman topu bana atar, iste senin yüzünden, yok surat yapiyon, yok vir vir yapiyon, yok sen zaten kiminle olursan ol mutlu olamazsin, sen depresifsin....beyinimin icine etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?