- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Evet ben de surat yapıyomuşum onu duydum sanki yüzümüzü güldüren var da biz somurtuyoz ki ben çevremde çok güler yüzlü tanınırım yüzümü soldurdu niye soldun diyo bi de keyfimden bayılıyodum ya ben deTek aciklamasi, hata yapiyorum ama düzelemiyorum? Süpermis ne kadar kolay bu herifler icin yaa. En sinir oldugum sey zaten dogru dürüst bir aciklama yapamamalari!! Benimki her sIkistigi zaman topu bana atar, iste senin yüzünden, yok surat yapiyon, yok vir vir yapiyon, yok sen zaten kiminle olursan ol mutlu olamazsin, sen depresifsin....beyinimin icine etti
Aynen bir sebeb bulamadıkları zaman, sen surat yapmıştın.. heee oldu başkaaa... onca hatalarına karşılık ben ne yapsammm...Tek aciklamasi, hata yapiyorum ama düzelemiyorum? Süpermis ne kadar kolay bu herifler icin yaa. En sinir oldugum sey zaten dogru dürüst bir aciklama yapamamalari!! Benimki her sIkistigi zaman topu bana atar, iste senin yüzünden, yok surat yapiyon, yok vir vir yapiyon, yok sen zaten kiminle olursan ol mutlu olamazsin, sen depresifsin....beyinimin icine etti
Y be yavrum.adam sabah işe gidecekmiş ondan banyo yapmş traş olmuş....bana değil yani yanlıs alarmm
Öküz iste, bosver daha iyi...burda ne güzel laklak yapiyoz o ziparsin :))
Onu mecburen senelerdir öyle yapmak mecburiyetindeyiz/m öhö öhö
Evet ben de surat yapıyomuşum onu duydum sanki yüzümüzü güldüren var da biz somurtuyoz ki ben çevremde çok güler yüzlü tanınırım yüzümü soldurdu niye soldun diyo bi de keyfimden bayılıyodum ya ben de
Aynen bir sebeb bulamadıkları zaman, sen surat yapmıştın.. heee oldu başkaaa... onca hatalarına karşılık ben ne yapsammm...
Oturupp çok düşündümü bunu yazarken acaba.kız alkol almış olabilir mi? Bu arada ufak da bir gönderme var HALA ÖYLESİNSalak simdi yaziyo bana......kisa yaziyorum......iste sen benim hep hayalimdeki kadindin ve hala öylesin ama basaramadik. 12 sene yanimda oldugun icin tesekkür ederim.
Yaw seytan diyo bi güzelküfür et, dalga geciyo sanki...
Bende he he rica ederim yazdim :))
Ben surat yapmam,yani gerçekten trip beceremem.ya susarım hissettirmek,ya da çemkiririm dile.getiririm.o yüzden ona normal gibi geliyor
Kuş uçtu beybi kuş uçtuuuu deSalak simdi yaziyo bana......kisa yaziyorum......iste sen benim hep hayalimdeki kadindin ve hala öylesin ama basaramadik. 12 sene yanimda oldugun icin tesekkür ederim.
Yaw seytan diyo bi güzelküfür et, dalga geciyo sanki...
Bende he he rica ederim yazdim :))
Oturupp çok düşündümü bunu yazarken acaba.kız alkol almış olabilir mi? Bu arada ufak da bir gönderme var HALA ÖYLESİN
Kuş uçtu beybi kuş uçtuuuu de
İş işten geçince ne de iyi anlıyolar her şeyi
Tıp İstikrarsızlığa da bi çözüm bulsa keşkeTabiiiii ayrilalim dedigimde önce he tamam demisti, söyle 2 hafta sonra bi baktim adam evde yardim ediyor, ikide bir sohbet etmek istiyor ilgileniyor cart curt.....dedim ne oluyo, hic yapmana gerek yok yani ayriliyoruz ve ben senin cikmani bekliyorum...yine he he dedi ve bi kac gün sonra suclamalar basladi...sonra yine deniyelim mi demeler...ohooooo
Kizlar buna benzer seyler sizide bekliyo haaa :)))
Valla bteşekkur ederim.ben suçlamalar kısmında bocalardım...acaba mı lan derdim yani öyle bir yapım vsrTabiiiii ayrilalim dedigimde önce he tamam demisti, söyle 2 hafta sonra bi baktim adam evde yardim ediyor, ikide bir sohbet etmek istiyor ilgileniyor cart curt.....dedim ne oluyo, hic yapmana gerek yok yani ayriliyoruz ve ben senin cikmani bekliyorum...yine he he dedi ve bi kac gün sonra suclamalar basladi...sonra yine deniyelim mi demeler...ohooooo
Kizlar buna benzer seyler sizide bekliyo haaa :)))
Ya kızlar kaç gündür,düşünüyorum bir karar verdim.
Pskiyatri doktorun her deyimi biliyor,bana en son kovanı bana getir,ben Konuşayım...kadına nasıl davranması gerektiğini falan anlatayım dedi...
Ben bu fikiri tutmadım,yani doktor karına şunu yap bunu yap diyecek,kocamda bana yapacak,sonra doktor bana soracak bende evet yaptı,diycem...çok saçma yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?