2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Evet ben de surat yapıyomuşum onu duydum sanki yüzümüzü güldüren var da biz somurtuyoz ki ben çevremde çok güler yüzlü tanınırım yüzümü soldurdu niye soldun diyo bi de keyfimden bayılıyodum ya ben de

Aynen bir sebeb bulamadıkları zaman, sen surat yapmıştın.. heee oldu başkaaa... onca hatalarına karşılık ben ne yapsammm...

Aynen bir sebeb bulamadıkları zaman, sen surat yapmıştın.. heee oldu başkaaa... onca hatalarına karşılık ben ne yapsammm...

Aha bak, lan bu adamlar ne kadar öküz, basit düsünen, ot gelip ot giden tipler yaa. Sanki hepsi ayni fabrikadan cikmis

Ben surat yapmam,yani gerçekten trip beceremem.ya susarım hissettirmem ya da çemkiririm dile.getiririm.o yüzden ona normal gibi geliyor

Salak simdi yaziyo bana......kisa yaziyorum......iste sen benim hep hayalimdeki kadindin ve hala öylesin ama basaramadik. 12 sene yanimda oldugun icin tesekkür ederim.
Yaw seytan diyo bi güzelküfür et, dalga geciyo sanki...
Bende he he rica ederim yazdim :))

Oturupp çok düşündümü bunu yazarken acaba.kız alkol almış olabilir mi? Bu arada ufak da bir gönderme var HALA ÖYLESİN

Ben surat yapmam,yani gerçekten trip beceremem.ya susarım hissettirmek,ya da çemkiririm dile.getiririm.o yüzden ona normal gibi geliyor

Ben zamaninda her seyi denedim....güzel konusarak, bagirarak, susarak, mektup yazarak..her türlü...ama son seneler ya bikkinliktan, ya sabir etmeyi ögrendim, ya yaslandim, ya olgunlastim...neyse ney son seneler bende sadece sustum.
Ya onlarinki bahane, yüzlesmek istemiyorlar hala gurur ve ego pesindeler...yada salaklar

Kuş uçtu beybi kuş uçtuuuu de

Oturupp çok düşündümü bunu yazarken acaba.kız alkol almış olabilir mi? Bu arada ufak da bir gönderme var HALA ÖYLESİN

Yok alkol felan almadi, zaten öyle der cogu zaman ama bu biseyi degistirmiyor ki malesef. Hem dedigim gibi dengesiz, bi öyle konusur, bi böyle...kafam cacik oldu
Aman anasina göndersin:)) Ben ayrilmasaydim o asla ayrilmazdi ki, tabi böyle rahati bozuldu, cocuklardan ayri sayilir....

İş işten geçince ne de iyi anlıyolar her şeyi

Tabiiiii ayrilalim dedigimde önce he tamam demisti, söyle 2 hafta sonra bi baktim adam evde yardim ediyor, ikide bir sohbet etmek istiyor ilgileniyor cart curt.....dedim ne oluyo, hic yapmana gerek yok yani ayriliyoruz ve ben senin cikmani bekliyorum...yine he he dedi ve bi kac gün sonra suclamalar basladi...sonra yine deniyelim mi demeler...ohooooo
Kizlar buna benzer seyler sizide bekliyo haaa :)))

Ya kızlar kaç gündür,düşünüyorum bir karar verdim.
Pskiyatri doktorun her deyimi biliyor,bana en son kovanı bana getir,ben Konuşayım...kadına nasıl davranması gerektiğini falan anlatayım dedi...
Ben bu fikiri tutmadım,yani doktor karına şunu yap bunu yap diyecek,kocamda bana yapacak,sonra doktor bana soracak bende evet yaptı,diycem...çok saçma yaaa

Tıp İstikrarsızlığa da bi çözüm bulsa keşke

Valla bteşekkur ederim.ben suçlamalar kısmında bocalardım...acaba mı lan derdim yani öyle bir yapım vsr

Yok kiz, seninki kabul ederse ve piskologun iyiyse ise yariyabilir....doktor öyle öküz gibi söyle yap, böyle yap demez bence...önce bi agzini yoklar, onun icin neyler eksik yada iyi gitmiyor, önce onlari sorar.
Vallah gidelim derse hemen götür...hem belki bakti doktor olmuyo, size ayrilmak icin de yol gösterir ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…