- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Hatceye değil neticeye bak bi götür bakalım ne olcakYa kızlar kaç gündür,düşünüyorum bir karar verdim.
Pskiyatri doktorun her deyimi biliyor,bana en son kovanı bana getir,ben Konuşayım...kadına nasıl davranması gerektiğini falan anlatayım dedi...
Ben bu fikiri tutmadım,yani doktor karına şunu yap bunu yap diyecek,kocamda bana yapacak,sonra doktor bana soracak bende evet yaptı,diycem...çok saçma yaaa
Valla bteşekkur ederim.ben suçlamalar kısmında bocalardım...acaba mı lan derdim yani öyle bir yapım vsr
Bende 12 senelik evliyim.2005 nisanBiliyorsun 12 sene uzun bir zaman ve insan neler deniyor ama karsi taraf hep ayni....eh bi yere kadar, artik cok fazla kendimde aramiyorum.
Pskiyatrm çok iyi bir doktor iki senedir gidiyorum.ben panik atak ve anksiyete hastası oldum.çok ağır ilaçlar kullandım ayda 1 acillik oluyordum.hepsi kocam sayesinde oldu.doktorum her deyimi biliyor.başlarda "Rabbin hattına sabret" derken şimdi kabullendi kocamla konuşmak istiyor.ama adamın kocama neler diyeceğini biliyorum.boşu boşuna adam eziklenecek.
Sizde haklısınız söyledim doktor seni istiyor falan dedim.ama henüz oralı değil.
Bilemedim,bana hiç sormaz mesela ne konuşuyorsunuz doktorla diye.
yani doktorumun her dediğini uyguladım.bir tek dildo al kendine dedi onu yapmadım.baktı gördü bu karının derdi bitmiyor.kocanı getir dedi biraz konuştular sonra sabret dedi.baktı ben boşancam diyorum tamam bana gelsin bir Konuşayım dedi...özetle bu,yani
ben ağar ataklarla başladı canım.bir aksam kalp krizi geciriyorum zannettim.acile gittik panik atak olduğu anlaşıldı.devamında anısı yeten depresyon geldi.
Günde 5 hap içtim 22 ay boyunca 1500 mg her gün alıyordum.
Ay 1 ya da 2 kez kriz geçiriyordum acilde diazem vuruyorlardı.şimdi ilaçları kestik bir tek xanax kullanıyorum.atak geldigini hissedersem içiyorum onu da.ben iyileştim,geçen sene her gün sağlam krizi geçiriyordum
Tekrarısınabilirmiyim ki...karakter değişir mi ki? Bunun karakter özelliği oldugunu biliyoruz..senin,koca,kayın,görümce gibinHahaha onuda yapaydin gii...bisey dicektim ya neyse:))) Haa kocanla konustu bile....eh o zaman götür bende, demk ki doktorun aklinda bi taktik var...belki mucize olur ve adama dank eder?
bizim çok ortak noktamız var biliyomusun.kocandan bahsedince hep kendimi görüyorum...sadece seninki dile getirmiş,benim ki birşey demezdi ama benim ezik,ağlak zamanlarımda ilgilenirdi ama baba şevkatiyle ilgilenirdi.arkadaş ilgisiydi.ama bir olayım var onu anlatmam lazım catlarimÖffff cok kötü, cok gecmis olsun ve gecmisde cok sükür. Bende tekrar bi piskologa gitmeyi düsünüyorum ama bakalim. Bu zor zamanlarinda esin nasildi sana karsi, yine mi ilgisiz? Ben agir lohusa depresyonu gecirdim ve o zamanlar cok aglardim, ona yalvarirdim gitme, sana ihtiyacim var...yani ezik mezik biseydim....seneler sonra bana dedi ki, en cok o halini sevdim, o zaman sevildigmi hissettim. Ne kadar tuhaflar, yani benim asil karekterimi, güclü olmami istemiyor ve sevmiyor
Tekrarısınabilirmiyim ki...karakter değişir mi ki? Bunun karakter özelliği oldugunu biliyoruz..senin,koca,kayın,görümce gibin
bizim çok ortak noktamız var biliyomusun.kocandan bahsedince hep kendimi görüyorum...sadece seninki dile getirmiş,benim ki birşey demezdi ama benim ezik,ağlak zamanlarımda ilgilenirdi ama baba şevkatiyle ilgilenirdi.arkadaş ilgisiydi.ama bir olayım var onu anlatmam lazım catlarim
birgün kızı okula bıraktım,kulaklığı taktım yürüyerek eve geliyorum yok düz ama uzun.kulaklıkta bir şiir cıktı erkeğin sevdigine yazdığı aşk şiiri duygulandım.niye bana şiir yazan bir.kocam yok diye...bunu düşünürken bana atak geldi bacakların dolaşmaya başladı,yürüyemiyorum resmen.yolunun üstünde hastane var,girdim bahçesine oturdum.eşini aradım.
Eşimde o gün babası,dedesi,kendisi hastanede...dedesini götürdüler film çekilecekti.dedim ki "ben yine atak geçiriyorum,yürüyemiuorum,acaba acile girip diazem vurulsam m yoksa evini kapsam bilemedim " dedim.ben seni arıycam dur iki dakika dedi.
Bekledim bekledim aramadı...ben dedim evi Kaparım,hiç o ilacı damara verdirmiyim.kaltım yürümeye başladım çeyrek yol kaldı yere yığıldım.tutmuyo bacaklar.iki adam beni kaldırıma taşıdı oturuyorum kaldırımda arkadssimi aradım geldi beni aldı dükkana götürdü kuaför kendisi.orda hemen bir xanax içtim kendime geldim.bir süre hala koca araması bu arada.aksam 5 oldu kızı okuldan aldım eve gittim.koca da geldi."naaptın bugün "dedi.o kadar zoruna gitti ki...
Bu yaz bunu önüne sürdüm kabul etmedi "ben öyle bi şey yapmamışımdır " der.aradım arkadasimi diyafonu,açtım.anlat o gün böldü dedim.kız anlattı.eşim hala ben niye öyle yapmıştım ki allah allah diye.
Bunl unutulmuyor iste
Öyle..hele haklisin dediğinde çıldiriyorum "haklı olmak istemiyorum ben " diye.neyse yataktayım ben ,benimki horlamaya başladı bile .iyi gecelerYani orda ölsen allah korusun, adamin ruhu duymicak. Bende benzer seyler yasadim. Ya bunlar tabi unutulmuyor...hem zaten onlarin yüzünden bu durumdayiz, bide umursamadiklarini gördükce insan iyce deliriyor.Ama ne oluyor canim, kendimize yapiyoruz...bak hatirlamiyor bile. Cok gamsizlar, bence merhamette yok bunlarda.....Ben hep ona, o bana sevdigni söyleyince...ya bu eger senin sevmense, beni sevme....yani bunlarin sevgi anlayisi bizimkine uymuyor, malesef taaaa bastan yanlis secim yapmisiz canim
bende uyuyayım.şimdi güçlüyüm,iyileştim,ayağa kalktım.hiç bir güç beni yine düşüremezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?