2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Hatceye değil neticeye bak bi götür bakalım ne olcak

Valla bteşekkur ederim.ben suçlamalar kısmında bocalardım...acaba mı lan derdim yani öyle bir yapım vsr

Bende cok yaptim huri ve elimden geldigi kadar düzeltmeye calistim ama onun benden pek beklentisi yoktu ki...surat yapma...eh tamamda yaptirma....ama son seneler onuda yapmadim. Biliyorsun 12 sene uzun bir zaman ve insan neler deniyor ama karsi taraf hep ayni....eh bi yere kadar, artik cok fazla kendimde aramiyorum.

Pskiyatrm çok iyi bir doktor iki senedir gidiyorum.ben panik atak ve anksiyete hastası oldum.çok ağır ilaçlar kullandım ayda 1 acillik oluyordum.hepsi kocam sayesinde oldu.doktorum her deyimi biliyor.başlarda "Rabbin hattına sabret" derken şimdi kabullendi kocamla konuşmak istiyor.ama adamın kocama neler diyeceğini biliyorum.boşu boşuna adam eziklenecek.
Sizde haklısınız söyledim doktor seni istiyor falan dedim.ama henüz oralı değil.
Bilemedim,bana hiç sormaz mesela ne konuşuyorsunuz doktorla diye.

lan şimdi yorumumu okuyunca,sorun bendeymiş gibi hissettim ama ayrıntılara fazla giremeyoz

yani doktorumun her dediğini uyguladım.bir tek dildo al kendine dedi onu yapmadım. baktı gördü bu karının derdi bitmiyor.kocanı getir dedi biraz konuştular sonra sabret dedi.baktı ben boşancam diyorum tamam bana gelsin bir Konuşayım dedi...özetle bu,yani

Benimde piskolojim cok bozuk.zaten depresif bir anneyle büyüdüm, cocuklugun etkisi, sonra evlilik...bu arada bu benim 2.evliligim ;-)
Bende antidepresan kullandim ama sonra fazla etkisini göremedim, seninkiler ise yariyor mu?
Niye eziklensin ki? Birazda üzülsün canim yaaa, hem yüzlesmeye mecbur kalir bu kötü bisey degil ki.

ben ağar ataklarla başladı canım.bir aksam kalp krizi geciriyorum zannettim.acile gittik panik atak olduğu anlaşıldı.devamında anksiyete- depresyon geldi.
Günde 5 hap içtim 22 ay boyunca 1500 mg her gün alıyordum.
Ay 1 ya da 2 kez kriz geçiriyordum acilde diazem vuruyorlardı.şimdi ilaçları kestik bir tek xanax kullanıyorum.atak geldigini hissedersem içiyorum onu da.ben iyileştim,geçen sene her gün aglama krizi geçiriyordum

Hahaha onuda yapaydin gii...bisey dicektim ya neyse:))) Haa kocanla konustu bile....eh o zaman götür bende, demk ki doktorun aklinda bi taktik var...belki mucize olur ve adama dank eder?

Öffff cok kötü, cok gecmis olsun ve gecmisde cok sükür. Bende tekrar bi piskologa gitmeyi düsünüyorum ama bakalim. Bu zor zamanlarinda esin nasildi sana karsi, yine mi ilgisiz? Ben agir lohusa depresyonu gecirdim ve o zamanlar cok aglardim, ona yalvarirdim gitme, sana ihtiyacim var...yani ezik mezik biseydim....seneler sonra bana dedi ki, en cok o halini sevdim, o zaman sevildigmi hissettim. Ne kadar tuhaflar, yani benim asil karekterimi, güclü olmami istemiyor ve sevmiyor

Hahaha onuda yapaydin gii...bisey dicektim ya neyse:))) Haa kocanla konustu bile....eh o zaman götür bende, demk ki doktorun aklinda bi taktik var...belki mucize olur ve adama dank eder?
Tekrarısınabilirmiyim ki...karakter değişir mi ki? Bunun karakter özelliği oldugunu biliyoruz..senin,koca,kayın,görümce gibin

bizim çok ortak noktamız var biliyomusun.kocandan bahsedince hep kendimi görüyorum...sadece seninki dile getirmiş,benim ki birşey demezdi ama benim ezik,ağlak zamanlarımda ilgilenirdi ama baba şevkatiyle ilgilenirdi.arkadaş ilgisiydi.ama bir olayım var onu anlatmam lazım catlarim

Tekrarısınabilirmiyim ki...karakter değişir mi ki? Bunun karakter özelliği oldugunu biliyoruz..senin,koca,kayın,görümce gibin

Acik söylim, hayir pek düzelecegini sanmiyorum, cünkü düzelmek isteyen kendisi aktif bi sekilde coktan bi terapiye basvururdu...hazir sende gidiyon, derdi madem bende geleyim, belki ise yarar diye.Bunlar kendilerini suclu bulmuyor ki, bulsalarda kabul etmek istemiyorlar....böyle yasamak onlar icin daha rahat.
Ama en azindan belki doktor ayrilmak icin bir kolaylik saglar, cogu kisiden duyuyorum....biz kurtaramadik ama gözlerimiz acildi, ayrilmak daha kolay oldu gibi vs

Evet bencede cok benziyor. Benimki arada agzindan kaciriyordu demek ki,cok anlatmaz icinden geceni, sanki beyni bos....ama insan o zamanda süpheleniyor, ya bi insan bu kadar düz ve ot olabilir mi diye....ben hala bekliyom,bir gün bi bomba olayögrencem onunla ilgili ama ne zaman ve ney:))
Hadi anlat bekliyom ;-)

birgün kızı okula bıraktım,kulaklığı taktım yürüyerek eve geliyorum yol düz ama uzun.kulaklıkta bir şiir cıktı erkeğin sevdigine yazdığı aşk şiiri duygulandım.niye bana şiir yazan bir.kocam yok diye...bunu düşünürken bana atak geldi bacaklarım dolaşmaya başladı,yürüyemiyorum resmen.yolumun üstünde hastane var,girdim bahçesine oturdum.eşimi aradım.
Eşimde o gün babası,dedesi,kendisi hastanede...dedesini götürdüler film çekilecekti.dedim ki "ben yine atak geçiriyorum,yürüyemiyorum,acaba acile girip diazem vurulsam m yoksa evi mi kapsam bilemedim " dedim.ben seni arıycam dur iki dakika dedi.
Bekledim bekledim aramadı...ben dedim evi Kaparım,hiç o ilacı damara verdirmiyim.kalktım yürümeye başladım çeyrek yol kaldı yere yığıldım.tutmuyo bacaklar.iki adam beni kaldırıma taşıdı oturuyorum kaldırımda arkadssimi aradım geldi beni aldı dükkana götürdü kuaför kendisi.orda hemen bir xanax içtim bir süre sonra kendime geldim.bir süre hala koca aramadı bu arada.aksam 5 oldu kızı okuldan aldım eve gittim.koca da geldi."naaptın bugün "dedi.o kadar zoruma gitti ki...
Bu yaz bunu önüne sürdüm kabul etmedi "ben öyle bi şey yapmamışımdır " dedi.aradım arkadasimi diyafonu,açtım.anlat o gün noldu dedim.kız anlattı.eşim hala ben niye öyle yapmıştım ki allah allah diyo.
Bunlar unutulmuyor iste

Son düzenleme:
tam,yazamamışım sen kelimeleri düzelt.:)
Koca yattı bu arada gel hadi uyuyalım diyo.disimi fırçaliyim da yatayım.
Yar pazar kız yok koca yok.tek başımayım.

Yani orda ölsen allah korusun, adamin ruhu duymicak. Bende benzer seyler yasadim. Ya bunlar tabi unutulmuyor...hem zaten onlarin yüzünden bu durumdayiz, bide umursamadiklarini gördükce insan iyce deliriyor.Ama ne oluyor canim, kendimize yapiyoruz...bak hatirlamiyor bile. Cok gamsizlar, bence merhamette yok bunlarda.....Ben hep ona, o bana sevdigni söyleyince...ya bu eger senin sevmense, beni sevme....yani bunlarin sevgi anlayisi bizimkine uymuyor, malesef taaaa bastan yanlis secim yapmisiz canim

Öyle..hele haklisin dediğinde çıldiriyorum "haklı olmak istemiyorum ben " diye.neyse yataktayım ben ,benimki horlamaya başladı bile .iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…