2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Allahım ne olur eşim bana böyle sözlerle gelmesin sakın, ben hemen yumuşayabilirim( kararımdan dönmesemde vicdan olarak çok rahatsız olurum.. zaten ona karşı acıma duygularım hiç bitmiyor.. iyice kötü olurum... inşaallah o dönemde büyük bir tartışma yaşarız ve arkama bile bakmadan giderimmm..

Aynen artık susup geçiyorum.. aynı şeyleri konuşmaktan yoruldum bıkkınlık geldi..

Ben anlaşmalı boşanma kağıdı hazırlatıp, çaktırmadan imzalatmayı düşünüyorum... çünkü karşılıklı güzelce konuşup halledelim desem, boşanmak istemeyip zorluk çıkarıyor..

Bazı insanlar gerçekten karşısındakine nasıl davranması gerektiğini bilmezler, yada bunun karşısındaki için önemli olduğunun farkına varmazlar... bence denemekte fayda var, neden olmasın?

Canım yaa kendini yıpratıp, hasta edene kadar neden idare ettinki... bende piskolojik olarak çok yıprandım ve hastalanmaktan çok kortupum dönemler oldu ama çok şükür hastalanmadım.. tabi bu stresler ileriki senelerde hangi hastalık olarak bana geri dönecek bilmiyorum... bir söz duymuştum " her bir hastalık, geçmişteki bir isyanın eseridir " diye..

İnsan herşeye rağmen eşinin birisinin yanında boynunun bükülmesini istemiyor.. heleki bu erkeklikle ilgiliyse gurur kırıcıda olabiliyor...

Onuda kullanacaksak daha bize koca ne lazım.. boşuna hizmetçiliğini yapıcaz.. hem bize ilgi alakayıda dildo gösterecek değil yaa

Bu arada çok geçmiş oksun canım.. bu adamlardan hepten sağlığımız gitmeden hayırlısıyla bir boşansakta kurtulsak..

Ogünün sende açtığı yara ömür boyu kapanmaz..unutulmaz... aslında ogün bile boşanma sebebi olarak yeterli bir sebeb... ben eşime güvenip, sırtımı ona yaslayamayacaksam, yol yakınken boşar önüme bakarım... Anlamadığım eşin nasıl ogünü hatırlamıyor... çok şaşırtıcı.. bilmediği bir hastalığı falan olabilirmi yada alkol falan kullanıyor mu ki hatırlamıyorum diyor...

Yorumları okuyunca, ne kadar doğru bir karar verdiğimi tasdikleyip duruyorum.... insan o günleri yaşarken neden bilmiyorum... direk bırakıp gidemiyor..

bende uyuyayım.şimdi güçlüyüm,iyileştim,ayağa kalktım.hiç bir güç beni yine düşüremezzz
Aynen hurim:) çok kez düştük ve yaralar aldık ama daha güçlü bir şekilde kalktık çok şükür... şimdi piskolojimiz bozulmadan, daha sağlıklı karar verebiliriz...

Kizlar okuyorumda benim sorunun herkesden farkli hersey vardi bizde ilgi sevgi cinsellik birbirini begenme ..gel korkuyorum desen isten izin alir gelir hep yardimima kosar yani bana cok iyi anlar yasatti ama daha fazla rahat istedi faize girdi girme dedim yalvardim kufur etti... Cok gaza gelen birisi annesi arasa misal cok ozledim gelemiyoruzda huzur olmaz beni kastederek oyle bir sey dese gunahina girmeyimde beni dover es kisisi bahane bulup cunku cok iyiyken bana birde hakaretler kufurler etmeye basliyor noluyor bana iyi anlarimiz geldi aklima ben bir bana kufur edip tartakladigi ses kaydini dinleyim geleyim..varya senden kurtulacagim gunu iple cekiyorum es kisisi...

Adamlarda iş olmayınca, artık kendimizi över olduk

Yok ama ona iliskimizle ilgili ne anlatsam hatirlamiyo,hep birilerini,arayıp diyafonu acıyorum olmadı kriz geçirip sinirden evde tur arıyorum bağırıp cağırıyorum.lan ben yaşadığını biliyorum,yatır o zaman beni bakırkoye bu is bitsin.ben kafayı yiycem yoksa dedim.
Bu hafif kalır daha neler neler yatağımdan barıştıgımı gece kovmuslugu bile var ve daha sonra o baska gece o gece.değildi diyip kıvırmışlıgı...

eşiniz o kağıdı imzalasa bile her iki tarafın da mahkemede aynısını sözlü olarak da hakime söylemesi gerekiyor.hatta kendisi imzalasa bile mahkemede ben düşündüm vazgeçtim dese bitmiyor öyle. boşuna yorulup hayal kırıklığı yaşamayın.
üstüne bir de benim bu anlaşmadan haberim yok deyip evrakta sahtecilikten sizi suçlar falan hiç bulaşmayın bence.

Huricik ilaç isimlerini düzenle bence bizden yaşca çok küçük kardeşler giriyo buraya üstelik arama motorunda aramalar buraya da yönlendiriyo bak kullanmış ben de gidip içeyim deyip sıkıntı yaşamasınlar ilaçlar basit ağrı kesici değil çünkü ağır ilaçlar

Allahım yaaa nasıl bir cins adam bu böyle.... hurim aman bırak yaa.. psikoloğa falan getirmeyi unut gitsin, hazır niyetlenmişsin boşa gitsin.. bu adam çekilmez.... gün gelir, kendi içinde şüpheye düşersin... acaba benmi abartıyorum, yalan söylüyorum deyip kendi piskolojini hepten bozarsın....

O ilacı almak için epey takla atmaları lazm yeşil reçete kıçını yırtsan vermez doktor diğeri de damardan verilen bie ilaç kriz dışı yapılmıyor ama dzeltirim .benim adımı da değişmem lazim ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…