Allahım ne olur eşim bana böyle sözlerle gelmesin sakın, ben hemen yumuşayabilirimSalak simdi yaziyo bana......kisa yaziyorum......iste sen benim hep hayalimdeki kadindin ve hala öylesin ama basaramadik. 12 sene yanimda oldugun icin tesekkür ederim.
Yaw seytan diyo bi güzelküfür et, dalga geciyo sanki...
Bende he he rica ederim yazdim :))
Bu saatte ne göbeği kızGöbek atasım varrrrr
Aynen artık susup geçiyorum.. aynı şeyleri konuşmaktan yoruldum bıkkınlık geldi..Ben zamaninda her seyi denedim....güzel konusarak, bagirarak, susarak, mektup yazarak..her türlü...ama son seneler ya bikkinliktan, ya sabir etmeyi ögrendim, ya yaslandim, ya olgunlastim...neyse ney son seneler bende sadece sustum.
Ya onlarinki bahane, yüzlesmek istemiyorlar hala gurur ve ego pesindeler...yada salaklar
Adamlarda iş olmayınca, artık kendimizi över oldukayy dudaklarım çok güzel yaaaagözüme carpiyyy
Ben anlaşmalı boşanma kağıdı hazırlatıp, çaktırmadan imzalatmayı düşünüyorum... çünkü karşılıklı güzelce konuşup halledelim desem, boşanmak istemeyip zorluk çıkarıyor..Tabiiiii ayrilalim dedigimde önce he tamam demisti, söyle 2 hafta sonra bi baktim adam evde yardim ediyor, ikide bir sohbet etmek istiyor ilgileniyor cart curt.....dedim ne oluyo, hic yapmana gerek yok yani ayriliyoruz ve ben senin cikmani bekliyorum...yine he he dedi ve bi kac gün sonra suclamalar basladi...sonra yine deniyelim mi demeler...ohooooo
Kizlar buna benzer seyler sizide bekliyo haaa :)))
Bazı insanlar gerçekten karşısındakine nasıl davranması gerektiğini bilmezler, yada bunun karşısındaki için önemli olduğunun farkına varmazlar... bence denemekte fayda var, neden olmasın?Ya kızlar kaç gündür,düşünüyorum bir karar verdim.
Pskiyatri doktorun her deyimi biliyor,bana en son kovanı bana getir,ben Konuşayım...kadına nasıl davranması gerektiğini falan anlatayım dedi...
Ben bu fikiri tutmadım,yani doktor karına şunu yap bunu yap diyecek,kocamda bana yapacak,sonra doktor bana soracak bende evet yaptı,diycem...çok saçma yaaa
Canım yaa kendini yıpratıp, hasta edene kadar neden idare ettinki... bende piskolojik olarak çok yıprandım ve hastalanmaktan çok kortupum dönemler oldu ama çok şükür hastalanmadım.. tabi bu stresler ileriki senelerde hangi hastalık olarak bana geri dönecek bilmiyorum... bir söz duymuştum " her bir hastalık, geçmişteki bir isyanın eseridir " diye..ben ağar ataklarla başladı canım.bir aksam kalp krizi geciriyorum zannettim.acile gittik panik atak olduğu anlaşıldı.devamında anksiyete- depresyon geldi.
Günde 5 hap içtim 22 ay boyunca 1500 mg her gün alıyordum.
Ay 1 ya da 2 kez kriz geçiriyordum acilde diazem vuruyorlardı.şimdi ilaçları kestik bir tek xanax kullanıyorum.atak geldigini hissedersem içiyorum onu da.ben iyileştim,geçen sene her gün aglama krizi geçiriyordum
İnsan herşeye rağmen eşinin birisinin yanında boynunun bükülmesini istemiyor.. heleki bu erkeklikle ilgiliyse gurur kırıcıda olabiliyor...Benimde piskolojim cok bozuk.zaten depresif bir anneyle büyüdüm, cocuklugun etkisi, sonra evlilik...bu arada bu benim 2.evliligim ;-)
Bende antidepresan kullandim ama sonra fazla etkisini göremedim, seninkiler ise yariyor mu?
Niye eziklensin ki? Birazda üzülsün canim yaaa, hem yüzlesmeye mecbur kalir bu kötü bisey degil ki.
Onuda kullanacaksak daha bize koca ne lazım.. boşuna hizmetçiliğini yapıcaz..yani doktorumun her dediğini uyguladım.bir tek dildo al kendine dedi onu yapmadım.baktı gördü bu karının derdi bitmiyor.kocanı getir dedi biraz konuştular sonra sabret dedi.baktı ben boşancam diyorum tamam bana gelsin bir Konuşayım dedi...özetle bu,yani
Bu arada çok geçmiş oksun canım.. bu adamlardan hepten sağlığımız gitmeden hayırlısıyla bir boşansakta kurtulsak..ben ağar ataklarla başladı canım.bir aksam kalp krizi geciriyorum zannettim.acile gittik panik atak olduğu anlaşıldı.devamında anksiyete- depresyon geldi.
Günde 5 hap içtim 22 ay boyunca 1500 mg her gün alıyordum.
Ay 1 ya da 2 kez kriz geçiriyordum acilde diazem vuruyorlardı.şimdi ilaçları kestik bir tek xanax kullanıyorum.atak geldigini hissedersem içiyorum onu da.ben iyileştim,geçen sene her gün aglama krizi geçiriyordum
Ogünün sende açtığı yara ömür boyu kapanmaz..unutulmaz... aslında ogün bile boşanma sebebi olarak yeterli bir sebeb... ben eşime güvenip, sırtımı ona yaslayamayacaksam, yol yakınken boşar önüme bakarım... Anlamadığım eşin nasıl ogünü hatırlamıyor... çok şaşırtıcı.. bilmediği bir hastalığı falan olabilirmi yada alkol falan kullanıyor mu ki hatırlamıyorum diyor...birgün kızı okula bıraktım,kulaklığı taktım yürüyerek eve geliyorum yol düz ama uzun.kulaklıkta bir şiir cıktı erkeğin sevdigine yazdığı aşk şiiri duygulandım.niye bana şiir yazan bir.kocam yok diye...bunu düşünürken bana atak geldi bacaklarım dolaşmaya başladı,yürüyemiyorum resmen.yolumun üstünde hastane var,girdim bahçesine oturdum.eşimi aradım.
Eşimde o gün babası,dedesi,kendisi hastanede...dedesini götürdüler film çekilecekti.dedim ki "ben yine atak geçiriyorum,yürüyemiyorum,acaba acile girip diazem vurulsam m yoksa evi mi kapsam bilemedim " dedim.ben seni arıycam dur iki dakika dedi.
Bekledim bekledim aramadı...ben dedim evi Kaparım,hiç o ilacı damara verdirmiyim.kalktım yürümeye başladım çeyrek yol kaldı yere yığıldım.tutmuyo bacaklar.iki adam beni kaldırıma taşıdı oturuyorum kaldırımda arkadssimi aradım geldi beni aldı dükkana götürdü kuaför kendisi.orda hemen bir xanax içtim bir süre sonra kendime geldim.bir süre hala koca aramadı bu arada.aksam 5 oldu kızı okuldan aldım eve gittim.koca da geldi."naaptın bugün "dedi.o kadar zoruma gitti ki...
Bu yaz bunu önüne sürdüm kabul etmedi "ben öyle bi şey yapmamışımdır " dedi.aradım arkadasimi diyafonu,açtım.anlat o gün noldu dedim.kız anlattı.eşim hala ben niye öyle yapmıştım ki allah allah diyo.
Bunlar unutulmuyor iste
Yorumları okuyunca, ne kadar doğru bir karar verdiğimi tasdikleyip duruyorum.... insan o günleri yaşarken neden bilmiyorum... direk bırakıp gidemiyor..Yani orda ölsen allah korusun, adamin ruhu duymicak. Bende benzer seyler yasadim. Ya bunlar tabi unutulmuyor...hem zaten onlarin yüzünden bu durumdayiz, bide umursamadiklarini gördükce insan iyce deliriyor.Ama ne oluyor canim, kendimize yapiyoruz...bak hatirlamiyor bile. Cok gamsizlar, bence merhamette yok bunlarda.....Ben hep ona, o bana sevdigni söyleyince...ya bu eger senin sevmense, beni sevme....yani bunlarin sevgi anlayisi bizimkine uymuyor, malesef taaaa bastan yanlis secim yapmisiz canim
Aynen hurim:) çok kez düştük ve yaralar aldık ama daha güçlü bir şekilde kalktık çok şükür... şimdi piskolojimiz bozulmadan, daha sağlıklı karar verebiliriz...bende uyuyayım.şimdi güçlüyüm,iyileştim,ayağa kalktım.hiç bir güç beni yine düşüremezzz
Adamlarda iş olmayınca, artık kendimizi över olduk
Yok ama ona iliskimizle ilgili ne anlatsam hatirlamiyo,hep birilerini,arayıp diyafonu acıyorum olmadı kriz geçirip sinirden evde tur arıyorum bağırıp cağırıyorum.lan ben yaşadığını biliyorum,yatır o zaman beni bakırkoye bu is bitsin.ben kafayı yiycem yoksa dedim.Ogünün sende açtığı yara ömür boyu kapanmaz..unutulmaz... aslında ogün bile boşanma sebebi olarak yeterli bir sebeb... ben eşime güvenip, sırtımı ona yaslayamayacaksam, yol yakınken boşar önüme bakarım... Anlamadığım eşin nasıl ogünü hatırlamıyor... çok şaşırtıcı.. bilmediği bir hastalığı falan olabilirmi yada alkol falan kullanıyor mu ki hatırlamıyorum diyor...
eşiniz o kağıdı imzalasa bile her iki tarafın da mahkemede aynısını sözlü olarak da hakime söylemesi gerekiyor.hatta kendisi imzalasa bile mahkemede ben düşündüm vazgeçtim dese bitmiyor öyle. boşuna yorulup hayal kırıklığı yaşamayın.Ben anlaşmalı boşanma kağıdı hazırlatıp, çaktırmadan imzalatmayı düşünüyorum... çünkü karşılıklı güzelce konuşup halledelim desem, boşanmak istemeyip zorluk çıkarıyor..
Huricik ilaç isimlerini düzenle bence bizden yaşca çok küçük kardeşler giriyo buraya üstelik arama motorunda aramalar buraya da yönlendiriyo bak kullanmış ben de gidip içeyim deyip sıkıntı yaşamasınlar ilaçlar basit ağrı kesici değil çünkü ağır ilaçlar
Yok ama ona iliskimizle ilgili ne anlatsam hatirlamiyo,hep birilerini,arayıp diyafonu acıyorum olmadı kriz geçirip sinirden evde tur arıyorum bağırıp cağırıyorum.lan ben yaşadığını biliyorum,yatır o zaman beni bakırkoye bu is bitsin.ben kafayı yiycem yoksa dedim.
Bu hafif kalır daha neler neleryatağımdan barıştıgımı gece kovmuslugu bile var ve daha sonra o baska gece o gece.değildi diyip kıvırmışlıgı...
Allahım yaaa nasıl bir cins adam bu böyle.... hurim aman bırak yaa.. psikoloğa falan getirmeyi unut gitsin, hazır niyetlenmişsin boşa gitsin.. bu adam çekilmez.... gün gelir, kendi içinde şüpheye düşersin... acaba benmi abartıyorum, yalan söylüyorum deyip kendi piskolojini hepten bozarsın....
Yok ama ona iliskimizle ilgili ne anlatsam hatirlamiyo,hep birilerini,arayıp diyafonu acıyorum olmadı kriz geçirip sinirden evde tur arıyorum bağırıp cağırıyorum.lan ben yaşadığını biliyorum,yatır o zaman beni bakırkoye bu is bitsin.ben kafayı yiycem yoksa dedim.
Bu hafif kalır daha neler neleryatağımdan barıştıgımı gece kovmuslugu bile var ve daha sonra o baska gece o gece.değildi diyip kıvırmışlıgı...
O ilacı almak için epey takla atmaları lazm yeşil reçete kıçını yırtsan vermez doktorHuricik ilaç isimlerini düzenle bence bizden yaşca çok küçük kardeşler giriyo buraya üstelik arama motorunda aramalar buraya da yönlendiriyo bak kullanmış ben de gidip içeyim deyip sıkıntı yaşamasınlar ilaçlar basit ağrı kesici değil çünkü ağır ilaçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?