- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Belki mesaj atar tostumu yedim odamda bekliyorum diye alıcıları açık tut :)Benim kendine tost yapıp bilgisayar başına geçti
Yanlış seçim ama insan evlenmeden anlayamıyor... ve birde gerçekleri ısrarla görmüyorsun gözüne perde iniyor...
Yok demedi,bot aldı yaaa,öylede düşünceli herifim var.Suç bastırma taktiği sonra da ellerim kırılaydıııı da dedi mi sahte göz yaşlarıyla hep aynı senaryo bunlarda da be flash tv dizilerini çok izlemişler
Mutluysanız böyle hiç geri adım atıp yüz göz olmayın Allah hayırlısı neyse onu yaşatsın inşallah
Sen yaklaşsan vakit geçirmeye çalışsan belki oda senşnle vakit geçirmekten keyif alır ve sorun ortadan kalkar..Evet soguk davranıyorum
Fakat dusunsene saatlerdir yok ortada
Kahve köşelerinde arkadaslari ile muhabbette
Boyle adama yaklasmak gelmiyo icimden
Öďül verir gibi
Anlat arkadaşım dök içini tuttukça içerde sıkıntı büyüyo bunları dedirtecek ne yaşattı sanaAman Allahım,şoktayım !
Kizlar 2007,sen beri burdayım.ailem gibi ve gün her dakka buradayım ,2009 da dogum yaptım sonra koptum siteden.
Şimdi bosanmakla ilgili konu acacaktim,yeni iyelik aldım falan bir derdim var bolumune konu açmak toto istiyor çünkü.ama baktım ki ortak bur basligimiz olmuş ne güzel kızlar ben çok kötü durumdayım nolur desteğinize ihtiyacım var.yaşadiklarimi bilseniz keşke aldatılsaydim,keşke dayak yeseydim bile diyorum.
Anlatsana giz,catladim burda tövbeler olsun.Aman Allahım,şoktayım !
Kizlar 2007,sen beri burdayım.ailem gibi ve gün her dakka buradayım ,2009 da dogum yaptım sonra koptum siteden.
Şimdi bosanmakla ilgili konu acacaktim,yeni iyelik aldım falan bir derdim var bolumune konu açmak toto istiyor çünkü.ama baktım ki ortak bur basligimiz olmuş ne güzel kızlar ben çok kötü durumdayım nolur desteğinize ihtiyacım var.yaşadiklarimi bilseniz keşke aldatılsaydim,keşke dayak yeseydim bile diyorum.
Ayy bot mu deme be içim gitti baya düşünce fışkırmış hiç bir kadın bir bot karşısında sağlam duramaz can evinden vurmuş hey Allahım yaYok demedi,bot aldı yaaa,öylede düşünceli herifim var.
Bosanasim geldi sozu okuyunca :)
Ya ben yapı olarak çabuk affedebiliyorum ve eskileri unutup ilk günki gibi sevebiliyorum.. geçmiş geçmişte kalmıştır ve geçmişi düşünerek geleceğimi karartmak istemem şimdiki anıma bakarım... evt eşimi seviyorum, üzülsün, kırılsın, benden sonra beni arasın istemem çünlü vicdan yapıyorum... ama mantıklı olan böyle devam edemem ve artık kendimi uzak tutarak soğudumda...
Niyeti olmayan dışarı çıksın lütfen :)
Tabiki kizim ne sandın,bot bu boru degil,aldım giyiyom çatır catir. Giden parasına yanmıştır : //Ayy bot mu deme be içim gitti baya düşünce fışkırmış hiç bir kadın bir bot karşısında sağlam duramaz can evinden vurmuş hey Allahım ya
merak ettik yauubahtsız bedevi site özelliklerini bile unutmusum ya çok,duygulandım.
Kız ben doguma giderken suyum patladığında bile buraya yazmıştım "suyum.geldi ben doguma ggidiyorum diye" düşün o zaman bu,aptal telefonlar yok bilgisayarı açıp oradan yazmıştım bide...
Anlatıcam bacılar tek kalemde ne var ne yok dökücem.kocam olacak adama da bol bol küfür serbest olacak.ama su yemek masasını ortadan kaldırayim cigaramı yakayım öyle anlatıcam.bende mapzeme bol...
Sonra stratejimi hangi sönde uygulayacak beyin fırtınası yap caz...
Kumarda neymiş?boynuzlanma da neyin nesi?keşke dövseee...
Heyecanla bekliyor olacam,acele et aydi.bahtsız bedevi site özelliklerini bile unutmusum ya çok,duygulandım.
Kız ben doguma giderken suyum patladığında bile buraya yazmıştım "suyum.geldi ben doguma ggidiyorum diye" düşün o zaman bu,aptal telefonlar yok bilgisayarı açıp oradan yazmıştım bide...
Anlatıcam bacılar tek kalemde ne var ne yok dökücem.kocam olacak adama da bol bol küfür serbest olacak.ama su yemek masasını ortadan kaldırayim cigaramı yakayım öyle anlatıcam.bende mapzeme bol...
Sonra stratejimi hangi sönde uygulayacak beyin fırtınası yap caz...
Kumarda neymiş?boynuzlanma da neyin nesi?keşke dövseee...
Bi an acaba zodyak bot olabilir mi diye düşündüm :))Tabiki kizim ne sandın,bot bu boru degil,aldım giyiyom çatır catir. Giden parasına yanmıştır : //
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?