2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Mutluysanız böyle hiç geri adım atıp yüz göz olmayın Allah hayırlısı neyse onu yaşatsın inşallah

Amin canim hepimiz icin insallah. Henüz mutlu sayilmam daha cok taze ama hafifledim. Eskiden yalniz olmasamda yalniz hissediyordum kendimi, yani cok bi eksiklik hissetmiyorum ;-)

Evet soguk davranıyorum
Fakat dusunsene saatlerdir yok ortada
Kahve köşelerinde arkadaslari ile muhabbette
Boyle adama yaklasmak gelmiyo icimden
Öďül verir gibi
Sen yaklaşsan vakit geçirmeye çalışsan belki oda senşnle vakit geçirmekten keyif alır ve sorun ortadan kalkar..

Anlat arkadaşım dök içini tuttukça içerde sıkıntı büyüyo bunları dedirtecek ne yaşattı sana

Anlatsana giz,catladim burda tövbeler olsun.

Cok zor canim ya, bunun ailesi ne diyor kumar durumuna? Yoksa onlarda mi kabul etmiyor?
Yani sizde tek cözüm terapi, kumar bagimliligi cok zor ve cogu terapiye ragmen yine bir zaman sonra yine basliyorlarmis. Haa birde evi satip kumara felan yatirmasin dikkat et, allah korusun.

bahtsız bedevi site özelliklerini bile unutmusum ya çok,duygulandım.
Kız ben doguma giderken suyum patladığında bile buraya yazmıştım "suyum.geldi ben doguma ggidiyorum diye" düşün o zaman bu,aptal telefonlar yok bilgisayarı açıp oradan yazmıştım bide...
Anlatıcam bacılar tek kalemde ne var ne yok dökücem.kocam olacak adama da bol bol küfür serbest olacak.ama su yemek masasını ortadan kaldırayim cigaramı yakayım öyle anlatıcam.bende mapzeme bol...
Sonra stratejimi hangi sönde uygulayacak beyin fırtınası yap caz...
Kumarda neymiş?boynuzlanma da neyin nesi?keşke dövseee...

merak ettik yauu

Heyecanla bekliyor olacam,acele et aydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…