- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
nasil yani utanmadan ayri yattiginizi kuzeninemi soyledi Allahim hepsi ayri cins bunlarinAbi bu adam beni delirtiyo...
Bugün 3 de ise gidecek.kuzenim geldi kahvaltıya...
1.hurbizimle yatmıyo salonda yatıyo dedi.
2.kuzenim nişanlı,evlenince tuzlaya gel yanımıza bizde oraya taşınıyoruz bize komşu olursun.diyo.
Lan ne güzel kafssında planlar var benim haberim yok hiç birinden.evlilik adı altında arkadaş hayatı yaşıyoruz lan biz diye bağarmak istiyorum...
Bu adamnasıl hiç bir problem yokmuş gibi davranabiliyor.
Tabi ki kuzenime problemliyiz diyecek hali yok ama şöyle de yapma yani be adam.
Kızım dedi,anne sen üşümedin mi gece salonda dedi.nasil yani utanmadan ayri yattiginizi kuzeninemi soyledi Allahim hepsi ayri cins bunlarin
Bende hoşuma giden tüm müzikleri dinliyorum.. dönem dönem takıldığım defalarca üst üste dinlediğim şarkılarda oldu.. dinleyip hüzünlenip, apladığım... ağlayinca insan biraz olsun rahatlıyor... bazen filmler izliyorum keyfimce takılıyorum... öyle zaman geçiyor işte..kizlar Allah inanciniz varsa eger senai demircinin sevildigini bil siirini dinlenemenizi oneriyorum psikoliga vercek param yok bu yuzdeb pop sarki dinlemiyorum etegi belinde haric.. Ve bol senai demirci siirleri ve rahatlatici fon muzikleri dinliyorum benim kendim yaptiklarim bunlar
Az daha sabır...Abi bu adam beni delirtiyo...
Bugün 3 de ise gidecek.kuzenim geldi kahvaltıya...
1.hurbizimle yatmıyo salonda yatıyo dedi.
2.kuzenim nişanlı,evlenince tuzlaya gel yanımıza bizde oraya taşınıyoruz bize komşu olursun.diyo.
Lan ne güzel kafssında planlar var benim haberim yok hiç birinden.evlilik adı altında arkadaş hayatı yaşıyoruz lan biz diye bağarmak istiyorum...
Bu adamnasıl hiç bir problem yokmuş gibi davranabiliyor.
Tabi ki kuzenime problemliyiz diyecek hali yok ama şöyle de yapma yani be adam.
Ne düzelmeyi göze alıp kendilerini zora sokuyorlar, nede adam akıllı boşanabilmeyi başarabikiyorlar... Küçüldüğünü falan düşünme sen söylenmesi gerekeni söyledin... sonuçta eşinde sana idare edebiliriz gibi sözler söylemiş... bunu ilk söyleyen olmakta kolay değil... sen beklemede kal, stres yapma:)eşime güzel sakin çirkinleşmeden ayrılalım diye mrsaj attım.oda hiçbirkonuda anlaşamayacağımızı kendisinin boşanmak istemediğini söyledi. birşekilde bunun üstesinden gelip idare edebilirmişiz. bende ozaman gel buraya konuşalım nasıl idare edebileceğimzi dedim.yani yinede gel bi konuşalım dedim saat 12 mi 1 mi ne öğlen.ve hala cevap yazmadı.insan cevap yazmaz mı özellike barışmayı düşünen bi insan. yine kendimi küçülttüm. ufala ufala k6m gibi kaldım.insanlığım kalmadı hayvan sen hala cevap vermeye tenezzül etmiyorsun.
Bahsettiğin şiiri dinledim, evt güzeldi... dünyayı boş verip, sırtını allaha yaslayasın geliyor... insanın allaha olan tevekkülü artırıyor...kizlar Allah inanciniz varsa eger senai demircinin sevildigini bil siirini dinlenemenizi oneriyorum psikoliga vercek param yok bu yuzdeb pop sarki dinlemiyorum etegi belinde haric.. Ve bol senai demirci siirleri ve rahatlatici fon muzikleri dinliyorum benim kendim yaptiklarim bunlar
Boşanmak için birbirimizi gazlıyoruz dermişimTopluca boşanıyonuz mu napıyonuz burda
Hanımlar kasım ayı basında avukatım dava actim dedi bugün oldu hala gün belli olmadi. Normal mi bu. Yani büyük bi şehirde degil
Dava çekişmeli
@Hannaz ım canım baskın yapar gibiTopluca boşanıyonuz mu napıyonuz burda
insallah ben misal ucretsiz avukatlik icin belge topluyorum ..bugun ikametgah degisikligi icin basvuruda bulundun ama 1 veya 2 aya aciklanir dedi cok uzuldum kizlar ayin 12 sinde nufus mudurlugunu arayip islemleri hizlandirmaya calisicam olmazsa gidip dilekce vericem ucretsiz avukatlik icin.. Yani ise gireyim bagista yaparim keske hemen aciverseler davayi ya ..neyse buda bir surec napalim ..bugun hic huzunlenmedim huzurluyum hala... Esim olacak kisi olaylardan habersiz ama aramiyor bile insan yavrusunu arar zaten arayinca direk kizima veriyorum onunla gorusuyor yavrum nasil mutlu oluyor varya...benjm onu aramamami trip felan zannediyor zaar yada yuzu yok bilmiyorum...Topluca boşanıyonuz mu napıyonuz burda
Hiçbir bilgim yok ama çekilmeli davaların çok uzun sürebildipini duymuştum.. hatta senelerce bile sürebilirmiş.. Avukatınızın numarası falan yokmu? Bir arayıp bilgi edinseniz..Hanımlar kasım ayı basında avukatım dava actim dedi bugün oldu hala gün belli olmadi. Normal mi bu. Yani büyük bi şehirde degil
Dava çekişmeli
Hiçbir bilgim yok ama çekilmeli davaların çok uzun sürebildipini duymuştum.. hatta senelerce bile sürebilirmiş.. Avukatınızın numarası falan yokmu? Bir arayıp bilgi edinseniz..
Benimde en çok istediğim şey hemencecik herşeyi yoluna koyup biran önce boşanıp, bu süreci kolayca atlatabilmek... benim eşiminde boşanmak istediğimden haberi yok... bugün evi satın almaya niyetli olanlarla ilgili sorular soruyorum... ne oldu, bir haber varmı falan diye, cevap vermiyor yaaa.. deli oluyorum... kaç kere başka sorular arasında bunu soruyorum cevap yok... gelde deli olma... yok yok doğru yoldayım inşaallah boşanıcam..insallah ben misal ucretsiz avukatlik icin belge topluyorum ..bugun ikametgah degisikligi icin basvuruda bulundun ama 1 veya 2 aya aciklanir dedi cok uzuldum kizlar ayin 12 sinde nufus mudurlugunu arayip islemleri hizlandirmaya calisicam olmazsa gidip dilekce vericem ucretsiz avukatlik icin.. Yani ise gireyim bagista yaparim keske hemen aciverseler davayi ya ..neyse buda bir surec napalim ..bugun hic huzunlenmedim huzurluyum hala... Esim olacak kisi olaylardan habersiz ama aramiyor bile insan yavrusunu arar zaten arayinca direk kizima veriyorum onunla gorusuyor yavrum nasil mutlu oluyor varya...benjm onu aramamami trip felan zannediyor zaar yada yuzu yok bilmiyorum...
@Hannaz ım canım baskın yapar gibi
insallah ben misal ucretsiz avukatlik icin belge topluyorum ..bugun ikametgah degisikligi icin basvuruda bulundun ama 1 veya 2 aya aciklanir dedi cok uzuldum kizlar ayin 12 sinde nufus mudurlugunu arayip islemleri hizlandirmaya calisicam olmazsa gidip dilekce vericem ucretsiz avukatlik icin.. Yani ise gireyim bagista yaparim keske hemen aciverseler davayi ya ..neyse buda bir surec napalim ..bugun hic huzunlenmedim huzurluyum hala... Esim olacak kisi olaylardan habersiz ama aramiyor bile insan yavrusunu arar zaten arayinca direk kizima veriyorum onunla gorusuyor yavrum nasil mutlu oluyor varya...benjm onu aramamami trip felan zannediyor zaar yada yuzu yok bilmiyorum...
Boşanmak için birbirimizi gazlıyoruz dermişiminsan kendi sorunlarını dışarıdan göremiyor.. yanlız olmadığımızı görüp, birbirimize destek ve akıl veriyoruz diyelim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?