- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
Naapma çalışıyor.boşanmak istemiyor belli ama arayı ısıtmaya da yanaşmıyor.ne saçma...eşime güzel sakin çirkinleşmeden ayrılalım diye mrsaj attım.oda hiçbirkonuda anlaşamayacağımızı kendisinin boşanmak istemediğini söyledi. birşekilde bunun üstesinden gelip idare edebilirmişiz. bende ozaman gel buraya konuşalım nasıl idare edebileceğimzi dedim.yani yinede gel bi konuşalım dedim saat 12 mi 1 mi ne öğlen.ve hala cevap yazmadı.insan cevap yazmaz mı özellike barışmayı düşünen bi insan. yine kendimi küçülttüm. ufala ufala k6m gibi kaldım.insanlığım kalmadı hayvan sen hala cevap vermeye tenezzül etmiyorsun.
Sabrediyor tabi su an...ama son,sayfayı özellikle okuyunca hemen olmayacak gibi geliyor.ancak anlaşmalı davaları sanırım hemen boşuyorlar.Az daha sabır...
canim biz bosan diyemeyiz artilarini eksilerini dusun ilk hedef yuvayi kurtarmak olsun benim fikrim sen kesin bosanmaya karar vermissen tecrubelerini fikirlerini yazar arkadaslar cocugun kac yasindaYa cocuk icin buna mecbur gibi hissediyorsaniz sizi en derin yerinizden yaraliyorsa onu bahane edip duruyorsa kizlar bir hata yaptim kac yil oldu yapisti yakama ilkokulda bana ver diyor oyle bosanalim kin tutan bi insan degilim sevecen tavirlarimi ustune aliyor sirf sizin icin uye oldum diyebilirim bir fikir verin..
eşime güzel sakin çirkinleşmeden ayrılalım diye mrsaj attım.oda hiçbirkonuda anlaşamayacağımızı kendisinin boşanmak istemediğini söyledi. birşekilde bunun üstesinden gelip idare edebilirmişiz. bende ozaman gel buraya konuşalım nasıl idare edebileceğimzi dedim.yani yinede gel bi konuşalım dedim saat 12 mi 1 mi ne öğlen.ve hala cevap yazmadı.insan cevap yazmaz mı özellike barışmayı düşünen bi insan. yine kendimi küçülttüm. ufala ufala k6m gibi kaldım.insanlığım kalmadı hayvan sen hala cevap vermeye tenezzül etmiyorsun.
insallah ben misal ucretsiz avukatlik icin belge topluyorum ..bugun ikametgah degisikligi icin basvuruda bulundun ama 1 veya 2 aya aciklanir dedi cok uzuldum kizlar ayin 12 sinde nufus mudurlugunu arayip islemleri hizlandirmaya calisicam olmazsa gidip dilekce vericem ucretsiz avukatlik icin.. Yani ise gireyim bagista yaparim keske hemen aciverseler davayi ya ..neyse buda bir surec napalim ..bugun hic huzunlenmedim huzurluyum hala... Esim olacak kisi olaylardan habersiz ama aramiyor bile insan yavrusunu arar zaten arayinca direk kizima veriyorum onunla gorusuyor yavrum nasil mutlu oluyor varya...benjm onu aramamami trip felan zannediyor zaar yada yuzu yok bilmiyorum...
yalvarmasi biraz gururumu oksasada istemem onuda ben ona bastan beri diyordum ben sabrederim sonuna kadar susarim ama bi an gelirse ardima bakmadan giderim diye o an geldi ve bu ogrenince sok olacak bana inanmiyordu blof saniyordu her eziyeti yapsamda iki canim desem bu saf unutur diye dusunuyor muhtemelen amannn bosver onu dusunmeye degmez artik kpss calismami yavas yavas hizlandiriyorum guzel gunler bizim olacakHakkinizda hayirlisi.....bosver aramasin, bosanma kagitlari gelince yada bi sekil ögrenince, yalvarmalar baslar merak etme ;-)
Ama büyük sehir drgil ki en azından dilekçem karsi tarafa gitseydi. Avukat bi is mi ceviriyo anlamadımBuyuk sehirlerde mahkene tarihi belirlemek epey zaman alabiliyor.
Cok normal yani..
Ne güzel olurdu, aldığın dualar yeterdi sanaHakim olsam önce kendimi sonra da bu arkadaşları boşardım bi celsede
Alıştım onsuzluğa, ve kendimi soğuttum... artık düzelsin bile istemiyorum...Yani yine olur geçinilir yanı varsa Rabbim yuvanızı düzeninizi bozacak sorunlar neyse ortadan kaldırsın İnşAllah Amin
Bunu,birde aynı,evde hissettigini düşün ahanda o,durumdayımAlıştım onsuzluğa, ve kendimi soğuttum... artık düzelsin bile istemiyorum...
Soğuduktan sonra gerçekten zor yaa...Bunu,birde aynı,evde hissettigini düşün ahanda o,durumdayım
Günaydın canım.ben gece gders çalışıyorum,sabah kızı okula gönderip geri yatıyor um.kafam sepet gibi...Günaydin kocali kocasiz kizlar :)) Nerelerdesiniz??
O nasil bir celiski? Hem hic bir konuda anlasamiyoruz diyo, hemde bosanmak istemiyor. Eh nasil idare olunuyormus.....sen sabir etcen yani :)) Bu saate kadar aramistir artik herhalde?
Bosver kizma kendine, biz kadinlar iste böyleyiz....illa her yolu deniyecez...[/QUOTE0]
inanır mısınız hala aramadı düzeltmek isteyen insan bu
Sabah sabah iyi geldi yorumunGünaydin kocali kocasiz kizlar :)) Nerelerdesiniz??
Allah güç versin ...Ay bende bugün kendime gelemedim, cocuklari biraktim sabah ve yine yattim...simdide sarhos gibiyim...
Simdi yine cocuklar alinacak, yemek yapilcak oohoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?