2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Naapma çalışıyor.boşanmak istemiyor belli ama arayı ısıtmaya da yanaşmıyor.ne saçma...

Az daha sabır...
Sabrediyor tabi su an...ama son,sayfayı özellikle okuyunca hemen olmayacak gibi geliyor.ancak anlaşmalı davaları sanırım hemen boşuyorlar.

Ya cocuk icin buna mecbur gibi hissediyorsaniz sizi en derin yerinizden yaraliyorsa onu bahane edip duruyorsa kizlar bir hata yaptim kac yil oldu yapisti yakama ilkokulda bana ver diyor oyle bosanalim kin tutan bi insan degilim sevecen tavirlarimi ustune aliyor sirf sizin icin uye oldum diyebilirim bir fikir verin..

merhaba benim e postamla uyelik alan arkadasim mesaji bana cikmis gibi gozukuyor ne karisik bu isler puff :)) Kazen duzeltilmesini istiyorum. yeni bir tane hesap acacagima sen ver fazla ise demisti.

canim biz bosan diyemeyiz artilarini eksilerini dusun ilk hedef yuvayi kurtarmak olsun benim fikrim sen kesin bosanmaya karar vermissen tecrubelerini fikirlerini yazar arkadaslar cocugun kac yasinda

O nasil bir celiski? Hem hic bir konuda anlasamiyoruz diyo, hemde bosanmak istemiyor. Eh nasil idare olunuyormus.....sen sabir etcen yani :)) Bu saate kadar aramistir artik herhalde?
Bosver kizma kendine, biz kadinlar iste böyleyiz....illa her yolu deniyecez...

Hakkinizda hayirlisi.....bosver aramasin, bosanma kagitlari gelince yada bi sekil ögrenince, yalvarmalar baslar merak etme ;-)

Hakkinizda hayirlisi.....bosver aramasin, bosanma kagitlari gelince yada bi sekil ögrenince, yalvarmalar baslar merak etme ;-)
yalvarmasi biraz gururumu oksasada istemem onuda ben ona bastan beri diyordum ben sabrederim sonuna kadar susarim ama bi an gelirse ardima bakmadan giderim diye o an geldi ve bu ogrenince sok olacak bana inanmiyordu blof saniyordu her eziyeti yapsamda iki canim desem bu saf unutur diye dusunuyor muhtemelen amannn bosver onu dusunmeye degmez artik kpss calismami yavas yavas hizlandiriyorum guzel gunler bizim olacak

Ay bende bugün kendime gelemedim, cocuklari biraktim sabah ve yine yattim...simdide sarhos gibiyim...
Simdi yine cocuklar alinacak, yemek yapilcak oohoooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…