2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Bugün 5 saat ders çalıştım 1 saat daha çalışmayı planlıyorum..valla çok büyük huzur var içimde şükür ama boşanma davası açamadım ya ona üzülüyorum sabretmeliyim neyse... Varya bir daha büyük konuşmayımda hayatta evlenmem yau evlilik çekilecek dert değil evlenirsemde koreli veya japon olmalı ya japon erkekleri nasıl acaba

yok artık ya daha hala aramadımı ararsa açmayın boşverin gitsin ne sanıyolar kendilerini

Allah zihin acikligi versin. Aman büyük konusma.....hele su bosanma isi bitsin, bi güzel kendimize gelelim, sonra allah kerim ;-)

Kız madem avrupaya açılacan, bize benzer tipler ile kaynaşmaya bak

Hayırlı olsun kanka ama diyim uzak dogudakilerin organı minicik oluyomus

bu ne demek kız anlamadım
Boşver rüya işte

Geleceğini düşünerek kendini cesaretlendir ve biraz sabret.. herşey inşaallah güzel olacak:))
Ayyyy İnşaallah canım bugün ki sınavdan 100 bekliyorum herşey güzel gidiyo

kızlar bugün kocama ayrılıkla ilgili sinyal verdim...
Şimdi benimkinin iş yeri 2 saatlik yolu olan bir bölgeye taşındı.eşimde o bölgeye taşınalım istiyor.ama tasınmamız çok masraflı,ve yine kredi çekmesi gerekecek biz borç icindeyiz malum.
Ben dedim ki ;
"Evliliğimiz böyle sorunluyken,aramızda bazı şeyler varken benden laylaylom hadi taşınalım,eşyaları yenileyelim,Amanda yeni bir hayat,hoppidik gubbidik yapmamı bekleme.ben taşınmak isterim ama evliligimiz buna hazır değil" dedim.
Hic bir şey söylemedi.kalktı mutfağa girip patates kızartmaya basladı

Hiçbirşey söylemediğine göre, şaşırıp üzülmüş olmalı.. yoksa illaki bir tepki verirdi.. uff yaa boşanmak her iki taraf içinde çok zor.. allahım yardımcımız olsun

bugün eşim geldi konuştuk yine şans vermeye karar verdik.perşembe eve dönüyorum.rabbim hayırlısını nasip etsin.
Şans verdiğinize göre hâlâ bir umut var demekki... Canım senin adına çok sevindim.. Tekrar şans vermeniz hakkınızda inşaallah hayırlı olur ve tüm sorunlarınız inşaallah ortadan kalkar... sonuçta bir yuva kolay kurulmuyor...

bugün eşim geldi konuştuk yine şans vermeye karar verdik.perşembe eve dönüyorum.rabbim hayırlısını nasip etsin.
hayirlisi olsun canim icinizde azcik dahi kivilcim varsa degerlendirin

Günaydin!

Nasil, hic mi bisey söylemedi? Hic bir tepki yok mu??? Yeterince ciddiye mi almiyor bu adam?

sağol canım inşallah

hayirlisi olsun canim icinizde azcik dahi kivilcim varsa degerlendirin
inşallah hayırlı olur
Hayirlisi olsun....Merak ettim, ne dedi, nasil ikna etti? En azindan bi aile terapisi yapin canim
dün konuşmaya geldi babamlada konuştu ve gördükki benimde hatalarım varmış.ben gidip onu kalk internetin başından şunu yapalım demiyormuşum.o geldiğinde kapıya çıkıp hoş geldin demiyormuşum. falan doğru demiyordum.bide öyle deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…