- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
bu ne demek kız anlamadımez
Günaydın canım.ben gece gders çalışıyorum,sabah kızı okula gönderip geri yatıyor um.kafam sepet gibi...
Rüyamda nehr erdognla yiyisiyodum
Allah güç versin ...
Bugün 5 saat ders çalıştım 1 saat daha çalışmayı planlıyorum..valla çok büyük huzur var içimde şükür ama boşanma davası açamadım ya ona üzülüyorum sabretmeliyim neyse... Varya bir daha büyük konuşmayımda hayatta evlenmem yau evlilik çekilecek dert değil evlenirsemde koreli veya japon olmalıya japon erkekleri nasıl acaba
Amann yaa bu işlerin sonu ne zaman gelecekAy bende bugün kendime gelemedim, cocuklari biraktim sabah ve yine yattim...simdide sarhos gibiyim...
Simdi yine cocuklar alinacak, yemek yapilcak oohoooooo
Kız madem avrupaya açılacan, bize benzer tipler ile kaynaşmaya bakBugün 5 saat ders çalıştım 1 saat daha çalışmayı planlıyorum..valla çok büyük huzur var içimde şükür ama boşanma davası açamadım ya ona üzülüyorum sabretmeliyim neyse... Varya bir daha büyük konuşmayımda hayatta evlenmem yau evlilik çekilecek dert değil evlenirsemde koreli veya japon olmalıya japon erkekleri nasıl acaba
Geleceğini düşünerek kendini cesaretlendir ve biraz sabret.. herşey inşaallah güzel olacak:))3 gün daha sınavlar devam mm..
Off yasageçmeliyim hepsini ,gecemezsem bosnamamm
Hayırlı olsun kanka ama diyim uzak dogudakilerin organı minicik oluyomusBugün 5 saat ders çalıştım 1 saat daha çalışmayı planlıyorum..valla çok büyük huzur var içimde şükür ama boşanma davası açamadım ya ona üzülüyorum sabretmeliyim neyse... Varya bir daha büyük konuşmayımda hayatta evlenmem yau evlilik çekilecek dert değil evlenirsemde koreli veya japon olmalıya japon erkekleri nasıl acaba
Boşver rüya iştebu ne demek kız anlamadım
Ayyyy İnşaallah canım bugün ki sınavdan 100 bekliyorum herşey güzel gidiyoGeleceğini düşünerek kendini cesaretlendir ve biraz sabret.. herşey inşaallah güzel olacak:))
Hiçbirşey söylemediğine göre, şaşırıp üzülmüş olmalı.. yoksa illaki bir tepki verirdi.. uff yaa boşanmak her iki taraf içinde çok zor.. allahım yardımcımız olsunkızlar bugün kocama ayrılıkla ilgili sinyal verdim...
Şimdi benimkinin iş yeri 2 saatlik yolu olan bir bölgeye taşındı.eşimde o bölgeye taşınalım istiyor.ama tasınmamız çok masraflı,ve yine kredi çekmesi gerekecek biz borç icindeyiz malum.
Ben dedim ki ;
"Evliliğimiz böyle sorunluyken,aramızda bazı şeyler varken benden laylaylom hadi taşınalım,eşyaları yenileyelim,Amanda yeni bir hayat,hoppidik gubbidik yapmamı bekleme.ben taşınmak isterim ama evliligimiz buna hazır değil" dedim.
Hic bir şey söylemedi.kalktı mutfağa girip patates kızartmaya basladı
Şans verdiğinize göre hâlâ bir umut var demekki... Canım senin adına çok sevindim.. Tekrar şans vermeniz hakkınızda inşaallah hayırlı olur ve tüm sorunlarınız inşaallah ortadan kalkar... sonuçta bir yuva kolay kurulmuyor...bugün eşim geldi konuştuk yine şans vermeye karar verdik.perşembe eve dönüyorum.rabbim hayırlısını nasip etsin.
hayirlisi olsun canim icinizde azcik dahi kivilcim varsa degerlendirinbugün eşim geldi konuştuk yine şans vermeye karar verdik.perşembe eve dönüyorum.rabbim hayırlısını nasip etsin.
kızlar bugün kocama ayrılıkla ilgili sinyal verdim...
Şimdi benimkinin iş yeri 2 saatlik yolu olan bir bölgeye taşındı.eşimde o bölgeye taşınalım istiyor.ama tasınmamız çok masraflı,ve yine kredi çekmesi gerekecek biz borç icindeyiz malum.
Ben dedim ki ;
"Evliliğimiz böyle sorunluyken,aramızda bazı şeyler varken benden laylaylom hadi taşınalım,eşyaları yenileyelim,Amanda yeni bir hayat,hoppidik gubbidik yapmamı bekleme.ben taşınmak isterim ama evliligimiz buna hazır değil" dedim.
Hic bir şey söylemedi.kalktı mutfağa girip patates kızartmaya basladı
bugün eşim geldi konuştuk yine şans vermeye karar verdik.perşembe eve dönüyorum.rabbim hayırlısını nasip etsin.
sağol canım inşallahŞans verdiğinize göre hâlâ bir umut var demekki... Canım senin adına çok sevindim.. Tekrar şans vermeniz hakkınızda inşaallah hayırlı olur ve tüm sorunlarınız inşaallah ortadan kalkar... sonuçta bir yuva kolay kurulmuyor...
inşallah hayırlı olurhayirlisi olsun canim icinizde azcik dahi kivilcim varsa degerlendirin
dün konuşmaya geldi babamlada konuştu ve gördükki benimde hatalarım varmış.ben gidip onu kalk internetin başından şunu yapalım demiyormuşum.o geldiğinde kapıya çıkıp hoş geldin demiyormuşum. falan doğru demiyordum.bide öyle deneyeceğimHayirlisi olsun....Merak ettim, ne dedi, nasil ikna etti? En azindan bi aile terapisi yapin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?