2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Bundan sonra beklentilerinizi konuşmaktan çekinip, kaçmayın:) birbirinizi mutlu etme odaklı olun
İki tarafında çekinerek yavaş yavaş yaklaşıp, mutlu sonla biteceği bir kavuşma nasıl olacak acaba çok merak ediyorummm..
O günün tadını çıkar:)

Bilmiyorum,gerçekten biz o kadar uzağız ki...
Şu an tek yaptığı sürekli ev işlerine yardım ediyor.nerdeyse bana hiç iş bırakmıyor diyebilirim.
ne guzel esin hakaret etmiyor ev isi yapiyor arkadas gibi yasa bir sure sesibi cikarma bir tek cinsellik yok heralde degik mi yoksa anladigim kadariyla kibar biri

Bilmiyorum,gerçekten biz o kadar uzağız ki...
Şu an tek yaptığı sürekli ev işlerine yardım ediyor.nerdeyse bana hiç iş bırakmıyor diyebilirim.

Tuhaf...demek ki konusmadan, yardim ederek degistigni göstermek istiyor. Bana göre sacma ama hic yoktan iyi mi desem?
Sana hic beklentilerin ne, yada benden sikayetin ne diye sormadi mi yani daha önceleri?

Tuhaf...demek ki konusmadan, yardim ederek degistigni göstermek istiyor. Bana göre sacma ama hic yoktan iyi mi desem?
Sana hic beklentilerin ne, yada benden sikayetin ne diye sormadi mi yani daha önceleri?
Evt banada öyle geldi... yardımcı olarak değiştiğini, boşanmak istemediğini belli etmeye çalışıyor gibi... uff böyle olunca insan boşanmayada cesareti olmuyor, vicdan yapıyor

Evt banada öyle geldi... yardımcı olarak değiştiğini, boşanmak istemediğini belli etmeye çalışıyor gibi... uff böyle olunca insan boşanmayada cesareti olmuyor, vicdan yapıyor

Bu adamlarin kafasindan ne geciyor bilemiyoruz ki, eh anlatmiyorlarda...odun iste. Ben bu yapmacik düzelme harektlerini cok kez gördügüm icin ve defalarca sözünde durmadigi icin artik kabul ettim, ......yapamiyor, yapmak istemiyor daha dogrusu. Bence onlarda sevdim saniyor ama aslinda sevmiyor, aliskanlik, rahatlik felan filan....aman ne bilim :))
Uzun lafin kisasi, ben artik vicdan yapmiyorum. Allahina yakin, bana uzak olsun. Mümkünse babaligini yapsin yeter yani

Aynen şöyle adam akıllı konuşup dertlerini anlatsalar yaa... insan ne düşüneceğini şaşırıyor.. bende kafamda bitirdim ama gelipte bana iyi davransa yakınlık gösterse vicdan yapıyorum inşaallah boşanma döneminde ciddi bir kavga ederizde.. vicdanıma hiç kulak asmadan boşanabilirim..

ne guzel esin hakaret etmiyor ev isi yapiyor arkadas gibi yasa bir sure sesibi cikarma bir tek cinsellik yok heralde degik mi yoksa anladigim kadariyla kibar biri
Hakar etmiyor,çünkü sohbet muhabbet hiç yok hakaret etmesi icin agzını açması lazım yani işyeri taşındı oda onun stresinde.içinde neler var bilemiyorum ki bacım anlatmaz hiç duygularini fikirlerini.
Cinsell+dini+maddi+ilgi bunların üstünü kapatırmı yardımcı olması.ayrıca ben onun yardımcı olmasını istemiyorum ki ben yapıyorum kendi isimi...

O sormaz,ben söylerim,o dinler susar.özür.diler haklısın der...

Evt banada öyle geldi... yardımcı olarak değiştiğini, boşanmak istemediğini belli etmeye çalışıyor gibi... uff böyle olunca insan boşanmayada cesareti olmuyor, vicdan yapıyor [/QUOTEVicdan yapmıyorum.

vicdan yapmıyorum...
Bakn ben senelerdir,sakince karşıma alıp rahatsız olduğum konuları anlatıyorum.oda kedi gibi dinliyor.onaylıyor.düzelicem diyor.
Şu an evde melek gibi ,ama yine kendi dünyasında.yani bir çaba yok.
Şey gibi sanki bizim hiç bir problemimiz yok,4/4 bir evlilik yaşıyoruz gibi davranıyor.ekstra bir şey yapmıyor ama.
Sohbet,gezme,sömestr tatil planı ne bileyim farklı bir şey yok...
Ben ev işlerini zatenyapan biriyim,yetiştirebiliyorum yani o konuda hoç bir zaman yardım istemedim.bir tek o konuda kendine görev edindi.sanki ben ona bktım bu evden isleei yetistirekiyorum demişim gibi davranıyor yani.ama sözlü bir iletişim yok bu konuda.
Kızamıyorum ! Çünkü karakteri bu...

siz iyumuşsunuzdur ben döktüreyim...
Benim gel gitlerim oluyor,acaba yanlış mı yapıyorum diye.kalkıp sarılsam karşılık alıcam biliyorum,üstüne atlasam yine güzel bir cinsellik yaşıycam bunu da biliyorum.hadi şuraya gidelim desem tamam der belki....
Ama yo-rul-dum.yönlendirmek ten,öğretmenlik yapmaktan Yoruldum.
Haşunu da biliyorum.adam beni caliştirip parami yeme derdinde o kadar çok para yedirdim ki ona.o kadar çok sevgimden verdim ki ama hiç alamadım.
uyarılarım,isteklerim boşa gidiyor hiç birine özen göstermiyor.
Ona göre bir.evde anne,çocuk,baba karınları doyiyorsa mutludur .ötesi olmasa da olur

ayı ne çok yazdım.ben bu aşamaları geçmiştim aslında lkybtl vicdan diyince yoklamaya çektim vicdanımı...II ıh hak etmiyor bence ben ona üzüntülerimi hiz yası dökerek dile getirirken kimse bana vicdan yapmadı.

Bak şimdi,kendine tost yaptı (evde yemek var) sende ister misin sana da yapayım mı dedi....
Bu güzel bi şey dimi?
Abi niye o zaman adam salonda yatıyor? Gelmiyor yatağa hep çocuğu yatırıyo yanima kendi salonda yatıyo

ben yaparım evimin isinicocuguma bakarım,dolabını katların,ütümü yaparım ben.
O adamliğini yapsın yeter.kol kanat versin,sahip çıksın,sohbet etsin,kıskansın,sorgulasın,yönlendirsin,güçlü olsun pısmasın...bu nedir ben rüyalarımda her gece birini görüyorum.bu nedir yani

Ne güzel ifade ettin canım yaaa.. aynı durumdayım... benimkide hiç bir problem yokmuş gibi davranıyor.. gerçi son aylar bir problem olsada ses çıkarıp tartışmak istemiyordum.. eşimde önemsemiyorum zannediyor heralde.. halbuki benim kafada bitirdiğimden haberi yok... resmen ev arkadaşı gibi olduk.. bazen öyle oluyorki günde yarım saat görüyorum... evlilik bu mu yaa bu mu... ben sevmek sevilmek istiyorum...

Hemen hemen aynı problemler. Düşünemiyorum diyor sen söyle sen plan yap sen istediğini söyle diyor. Odun olduğunu kabul ediyor

Söylenecek söz yok, haklısın! İnsan gerçekten çocuk gibi yönlendirmekten yoruluyor... ne zamana kadar diyorsun, sonu yokki.. zaten umursamazlar, sanki biz olmasakta mutlu olabilirler gibi. En azından benimki için öyle düşünüyorum... ben artık eş olduğumu, kadın olduğumu hissetmek istiyorum... düşünmek istemiyorum ama ben beni seven bir adamın kollarında huzur bulmak istiyorum... beni sevsin ve sevdiğini hissettirsin, sahiplensin, ben yönetmeden sorumluluklarını bilsin istiyorum... eşimi yapılacak işler için dürttüğüm halde bile bazen yapmıyor, erteliyor yaa... çocuktan beter... karşıdan küçük sorunmuş gibi gözüküyor ama zamanla okadar yoruyorki.. üstüne birde ilgisizlik bilmem ne falan artık yeter diyorsun...

Hemen hemen aynı problemler. Düşünemiyorum diyor sen söyle sen plan yap sen istediğini söyle diyor. Odun olduğunu kabul ediyor
Kabul edip, düzelmeye çalışıyorsa oda iyi... benimki kabul etse bile bir zaman sonra aynı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…