- 5 Ekim 2017
- 124
- 41
- 13
- 28
Bende baba evindeyim ama sanırım büyük ihtimalle bariscaz gibi çok asiri pismanTeşvik değil benim gibi boşanmak isteyip cesareti olmayanlar için söyledim... yoksa kimse buradaki gaza gelip boşanma davası açacak değil.. sadece gözümüzdeki perdeleri kaldırmak için yararlı olur diye düşünüyorum... çünkü insan bazı şeylerin farkına çok sonradan varıyor...:)
Bu raddeye ilk defamı geliyorsunuz..Bende baba evindeyim ama sanırım büyük ihtimalle bariscaz gibi çok asiri pisman
canim cok guzel ifade etmissin biz tam zittiz senle herseyi yapar benimki gezmeler sosyallik iste cinsellik guzel soz ama son zamanlarda sohbet azaldiydi gerci.. İste cok guzel ask yasiyorken arada buna bir seyler olur canavarlasiyor bir hakaret kufur kalp kirmalar asagilamalar bagirmalar ayi gibi basliyor.. İste amann bi bosanayim sundan rahatlicam..aman diyim bacim bosanirsaniz cinsellige kanip evlenmeyin hakaret ediyorsa nisanliyken gerizekali dedi ayrilnaya kalktim ayrilmadim evlilikte her turlu kufru hakareti... Duvari yumruklarim seni dovmem diyodu ama duvar yerine beni secti aman neyse..bu igtenc insan konu madi olunca milyon mesaj cekiyo bende cevap vermiyorum kendisi kizini ariyor 2 gune veya 3 gune 1 guya kizini cok seviyo arada bana sesleniyo cevap vermiyorum..mesajda demis ki senle konusmuyom diye bu isimizi yapmiyon demi diye hakaret etmis malsiz iyumuşsunuzdur ben döktüreyim...
Benim gel gitlerim oluyor,acaba yanlış mı yapıyorum diye.kalkıp sarılsam karşılık alıcam biliyorum,üstüne atlasam yine güzel bir cinsellik yaşıycam bunu da biliyorum.hadi şuraya gidelim desem tamam der belki....
Ama yo-rul-dum.yönlendirmek ten,öğretmenlik yapmaktan Yoruldum.
Haşunu da biliyorum.adam beni caliştirip parami yeme derdinde o kadar çok para yedirdim ki ona.o kadar çok sevgimden verdim ki ama hiç alamadım.
uyarılarım,isteklerim boşa gidiyor hiç birine özen göstermiyor.
Ona göre bir.evde anne,çocuk,baba karınları doyiyorsa mutludur .ötesi olmasa da olur
vicdan yapmıyorum...
Bakn ben senelerdir,sakince karşıma alıp rahatsız olduğum konuları anlatıyorum.oda kedi gibi dinliyor.onaylıyor.düzelicem diyor.
Şu an evde melek gibi ,ama yine kendi dünyasında.yani bir çaba yok.
Şey gibi sanki bizim hiç bir problemimiz yok,4/4 bir evlilik yaşıyoruz gibi davranıyor.ekstra bir şey yapmıyor ama.
Sohbet,gezme,sömestr tatil planı ne bileyim farklı bir şey yok...
Ben ev işlerini zatenyapan biriyim,yetiştirebiliyorum yani o konuda hoç bir zaman yardım istemedim.bir tek o konuda kendine görev edindi.sanki ben ona bktım bu evden isleei yetistirekiyorum demişim gibi davranıyor yani.ama sözlü bir iletişim yok bu konuda.
Kızamıyorum ! Çünkü karakteri bu...
siz iyumuşsunuzdur ben döktüreyim...
Benim gel gitlerim oluyor,acaba yanlış mı yapıyorum diye.kalkıp sarılsam karşılık alıcam biliyorum,üstüne atlasam yine güzel bir cinsellik yaşıycam bunu da biliyorum.hadi şuraya gidelim desem tamam der belki....
Ama yo-rul-dum.yönlendirmek ten,öğretmenlik yapmaktan Yoruldum.
Haşunu da biliyorum.adam beni caliştirip parami yeme derdinde o kadar çok para yedirdim ki ona.o kadar çok sevgimden verdim ki ama hiç alamadım.
uyarılarım,isteklerim boşa gidiyor hiç birine özen göstermiyor.
Ona göre bir.evde anne,çocuk,baba karınları doyiyorsa mutludur .ötesi olmasa da olur
Söylenecek söz yok, haklısın! İnsan gerçekten çocuk gibi yönlendirmekten yoruluyor... ne zamana kadar diyorsun, sonu yokki.. zaten umursamazlar, sanki biz olmasakta mutlu olabilirler gibi. En azından benimki için öyle düşünüyorum... ben artık eş olduğumu, kadın olduğumu hissetmek istiyorum... düşünmek istemiyorum ama ben beni seven bir adamın kollarında huzur bulmak istiyorum... beni sevsin ve sevdiğini hissettirsin, sahiplensin, ben yönetmeden sorumluluklarını bilsin istiyorum... eşimi yapılacak işler için dürttüğüm halde bile bazen yapmıyor, erteliyor yaa... çocuktan beter... karşıdan küçük sorunmuş gibi gözüküyor ama zamanla okadar yoruyorki.. üstüne birde ilgisizlik bilmem ne falan artık yeter diyorsun...
canim cok guzel ifade etmissin biz tam zittiz senle herseyi yapar benimki gezmeler sosyallik iste cinsellik guzel soz ama son zamanlarda sohbet azaldiydi gerci.. İste cok guzel ask yasiyorken arada buna bir seyler olur canavarlasiyor bir hakaret kufur kalp kirmalar asagilamalar bagirmalar ayi gibi basliyor.. İste amann bi bosanayim sundan rahatlicam..aman diyim bacim bosanirsaniz cinsellige kanip evlenmeyin hakaret ediyorsa nisanliyken gerizekali dedi ayrilnaya kalktim ayrilmadim evlilikte her turlu kufru hakareti... Duvari yumruklarim seni dovmem diyodu ama duvar yerine beni secti aman neyse..bu igtenc insan konu madi olunca milyon mesaj cekiyo bende cevap vermiyorum kendisi kizini ariyor 2 gune veya 3 gune 1 guya kizini cok seviyo arada bana sesleniyo cevap vermiyorum..mesajda demis ki senle konusmuyom diye bu isimizi yapmiyon demi diye hakaret etmis malAllahim kendini ne saniyosa tovbe yarabbim yuzunun nursuzluguna asigim saniyor herhal hala o devir kapandi varya bir dava acsaydim ..
Çocukların parasını almak mıBenimde cok git gellerim oldu, cünkü biz vicdanliyiz,merhametliyiz ve sorguluyoruz...daha önemlisi kendimizle yüzlesmeye calisiyoruz. Yahu yüzde birini onlar düsünse.....
Evet bende biliyordum, ona sarilsam, öpsem vs vs cok hosuna gider ama hep niye ben yapicam...zaten insanin bi zaman sonra icindede gelmiyor, hep rol yap bilmem ne..
Para konusu bizdede benzer, cocuklarin kumbarasindan bile para alan adam....ah anlatsam sen salaksin dersiniz.
Neyse cok sükür kurtuldum....seninde hakkinda hayirlisi canim ya
Ben herşeye rağmen kendimi mutlu edebiliyordum, çünkü ben sevmeyi, ilgi göstermeyi çok seviyorum... böyle oluncada onun beni sevmesini illada beklemiyordum... bir iki ilgili davransa sevdiğini belli etse yetiyordu... ama diğer sorunlar artık çok yordu...Aynen öyle canim, zaten kadinligmizi vs unuttup, icimizde hersey ölmeden cözüm bulmak lazim. Dünyaya bir daha gelmicez ve olmuyorsa olmuyor malesef
Cevabın çok ağır olmuş... Canım yaa patlama noktasından önce, güzellikle ayrılmayı denemişmiydin? Son çaren patlama noktası olsun..Patlama noktasını bekliyorum.
Sabah baktım gözünde arpacık çıkmış noldu gözüne dedim,3 gün oldu bugün arpacık çıktı dedi."haa demek 3 gün olmuş yüzüne bakmayalı "dedim bende
Yüzü düştü ekmek almaya gitti
umarim tek duam guzel ayrilik ve baba olsun yeterSenin ki da tam bir ayi mis....hayret niye birden öyle degisti acaba? Aman neyse ney, insallah en kisa zamanda kurtulursun ve huzur bulursun.
Bundan sonra babaliklarini yapsinlar yeter, tabi onuda yaparlarsa...
Ben herşeye rağmen kendimi mutlu edebiliyordum, çünkü ben sevmeyi, ilgi göstermeyi çok seviyorum... böyle oluncada onun beni sevmesini illada beklemiyordum... bir iki ilgili davransa sevdiğini belli etse yetiyordu... ama diğer sorunlar artık çok yordu...
Evt, ne olursa olsun, kendimi mutlu etmeyi azda olsa başarabiliyorum.. en kötü ihtimal olarak savaş altında değiliz, açlıkla mücadele etmiyoruz.. nice insanlar yaşam mücadelesi verirken, benim bunlara ahlanıp vahlanmam bile bazen şükürsüzlük geliyor.. tabi bunları düşünsem bile insan yinede üzülmekten kendini alıkoyamıyor... ama ne zaman moral olarak çöksem bunları düşünürüm...Ne güzel iste, ben genel yapi olarak ve cocuklugumdan beri yasadigim zorluklardan dolya cok pozitif biri degilim. Insallah icindeki o mutluluk hic sönmez canim.
bende pozitif biriyimdir ama evde pozitifliğimi çekemeyen negatif bir abla var nasıl başedebilirim onunla sence her kelimesi zehirli ok gibiEvt, ne olursa olsun, kendimi mutlu etmeyi azda olsa başarabiliyorum.. en kötü ihtimal olarak savaş altında değiliz, açlıkla mücadele etmiyoruz.. nice insanlar yaşam mücadelesi verirken, benim bunlara ahlanıp vahlanmam bile bazen şükürsüzlük geliyor.. tabi bunları düşünsem bile insan yinede üzülmekten kendini alıkoyamıyor... ama ne zaman moral olarak çöksem bunları düşünürüm...
Negatif insanlarla yaşamak çok zor.. insanın tüm yaşam enerjisini bitiriyorlar.. heleki bu kişinin ablan olması senin için daha kötü olmuş.. Allah yardımcın olsun canım yaa.. ablanla güzelce konuşmayı denedin mi.. belki size zararı olduğunun farkında bile değildir.. insan bazen kendine bile tahammül edemezken, bir başkasını idare etmek heleki çocuklarıyla çok zor.. Karşılıklı oturup ortak bir yaşam sürebilmek için güzelce konuşmanız lazm.. baktın olmuyor, sende onu umursama... sadece annenle sohbet muhabbet et.. anneninde morale ihtiyacı var hatta sizden daha çok ihtiyacı var.. iki kızınında baba evde olması yeterince sıkıntı olarak ona yetiyordur.. sizin ona mutlu olduğunuzu gösterip destek olmanız lazm.. işin çok zor allah yardımcın olsun...Bugün biraz endişe kapladı içimi geleceği düşündüm yapabilir miyim diye ..çevremde destekçim yok bir ablam var 3 bebesi var ve çok agresif gerçekten beni psikolojikmen yoruyor aslında fazla muhatap olmuyorum ama evde sürekli somurtan çocuklara bağıran biri ister istemez etkileniyorum yarın bilgisayar kursu için kayıt yaptırıcam biraz evden uzak kalmak iyi gelecek ama annem hastalandı dün lütfen Allahım annem sağlıklı olsun şu hayatta toparlanmam için ona ihtiyacım var .. Annemde ablamdan bıkmış durumda ve hep mutsuz kadın..inşallah eniştem çıkar ve alır ablamı gider mutlu olurlar 1. Yıldır annemi 10 yıl yaşlandırdı negatif enerjisi heryeri kaplıyor oda zor zamanlar geçiriyor bu yüzden susuyorum sabrediyorum zaten ama aşırı bencil biri ve çok kıskanç ..annemde diyor seni çok kıskanıyor diye oysa ben onun sadece iyiliğini istiyorum..yegenlerimle ilgileniyorum..5 ay önce bosanmaya kalktığımda bana daha beter şeyler yaşattığından eşimi mumla aramıştım ..yeniden denemiştim herşeyi yutup..bu sefer gardımı aldım mümkün olduğunca az konuşıyorum ama bende sabrımı yalnızca kızıma harcamak istiyorum yeterince yorgunum inşallah dua edin lütfen gitsin ablam kendi evinde mutlu olsun eşi çıksın gelsin
Madem benim çocuklarımın babası var diyor .. ne işin var burda git kocanın yanına deseydin ya... töbe töbe yaaa düşünceye bakk.. boşanınca çocuklar babalarından mı oluyormuş..Düşünün ki boşanmaya kesin kararlıyım diyor ki sofrada babama ..artık babalık yapacağın torun sayısı arttı gerçi bizim babamız var diyor gülüyor somra bende benim kızımında babası var sadece biz boşanıyoruz dedim ..oda boşanmışın babasımı olurmuş diye güldü bende boşanacak kişiye bu denirmi çok kötü kalplisin dedim oda üff konuşamam senle diyor zaten ben konuşmuyorum senle sensin konuyu açan o gece uyuyyamadım üzüntüden.. İnşallah gider eşiyle mutlu olur herkesi tüketti annemi hasta etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?