- 28 Ekim 2017
- 203
- 185
- 33
kahve mi kötü olmuş hayırdırÖküz bu herif ya....
Bak yine sinirlendimmm
Bence kocasi,başka kadına kaçtı aklıma başka bir şey gelmiyor : /merak ettik yauu
kahve mi kötü olmuş hayırdır
bekleyip görelimBence kocasi,başka kadına kaçtı aklıma başka bir şey gelmiyor : /
Bizim burda öğlen 2 ben dışarı çıkıyom haberin olsun deseydinDengesiz ya
8.9 saattir dışarıda...
Hic aramadım
Nerdesin bile demedim bakalım ne zaman gelecek diye.....
Saat 9 farkında mısın dedim
Evet 9 diyo
Sanki ben ona saati sordum
M..l
Kahkaha attim giz akşam aksam,Allah da seni güldürsün.Bi an acaba zodyak bot olabilir mi diye düşündüm :))
Dengesiz ya
8.9 saattir dışarıda...
Hic aramadım
Evet 9 diyo
M..l
Peki,ne yapiyosun? Ben çay içecem fena sıkılıyorumbekleyip görelim
yarın için hazırlık yapıcamPeki,ne yapiyosun? Ben çay içecem fena sıkılıyorum
Yettim hanımlaaar! Ben bu aşamaları geçtim, dava açtım.cesaret isteyenlere fazladan varsa verebilirim
:) amin cümlemizi ama cidden dedim fakirlik ruhuma işledi acaba ben mi küçük düşünüyorum :)Kahkaha attim giz akşam aksam,Allah da seni güldürsün.
Aman ne canını sıkacak,git çay demleme çay ic,hoduk.Dengesiz ya
8.9 saattir dışarıda...
Hic aramadım
Evet 9 diyo
M..l
Ne var yarınayarın için hazırlık yapıcam
iç sen afiyet olsun bayan x cim
bence sen bunu boşa
Yok giz bildiğin,kışlık bot ama içi yumuşacık bu detayı atlamayim.:) amin cümlemizi ama cidden dedim fakirlik ruhuma işledi acaba ben mi küçük düşünüyorum :)
Ben de okuyup okuyum ben gibilerden akıl alıyodum iyi oldu bu ciddenGercekten iyiki burasi var. Buraya uzun zaman önce üye oldum ama daha yeni katilmaya basladim yine, bagimli oldum resmen .-p
Daha önceleri hayata küsmüstüm, careseizlik icinde aman derdimi paylassam ne olcak ki diyordum, sanki kim gelip yardim edebilir ki diyordum ama baskalarinda benzer durumlari yasamasi insani biraz olsun rahatlatiyor. Tabi kimse icin böyle hayat dilemem o ayri.
Köy derneginin toplantısı vardı demez mi bide...
Sanki muhtar olacak
Ök.zz
Boşuyorum l*n seni...
Sanki bı yerde oturmuş sohbet ediyoz havası demi,hazır munede yok haha : )Gercekten iyiki burasi var. Buraya uzun zaman önce üye oldum ama daha yeni katilmaya basladim yine, bagimli oldum resmen .-p
Daha önceleri hayata küsmüstüm, careseizlik icinde aman derdimi paylassam ne olcak ki diyordum, sanki kim gelip yardim edebilir ki diyordum ama baskalarinda benzer durumlari yasamasi insani biraz olsun rahatlatiyor. Tabi kimse icin böyle hayat dilemem o ayri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?