2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Evet büyük şehirlerde yoğunluktan dolayı gecikme oluyormuş ama bu kadar uzaması da çok yıpratıcı oluyor. Üstelik ilk duruşmada pek bir şey de konuşulmuyormuş
Kararımda net olduğumda istanbulda davayı açıcam, off yaa böyle aylarca uzasın istemiyordum

İş
Ben olsam ilk önce eşimi karşıma alıp derdim, sıkıntım neyse ona anlatırdım ve ortak bir çözüm bulmaya çalışırdım... eğer değişen hiçbirşey olmuyorsada ozaman şimdi ki hayatım ile boşandıktan sonraki hayatımı düşünerek, bir teraziye koyar ve hangisi bana huzur olarak ağır geliyorsa o yolu seçerdim...

Hayırlı olsun. Bundan sonra çok mutlu olursunuz inşallah. Darısı bana diycem ama kağıt üzerinde bitmesi yetecek mi emin değilim. Çünkü arada henüz 1,5yaşında kızım var. Sizde çocuk var mı
2.5 yasinda kizim var ama Allahtan farkli sehirlerdeyiz o geldikce veriyorum kizimi oda tabi sik sik olmuyo sukur

Yolunuz açık olsun
Anlaşmalımı Çekişmelimi?
Daha Bizim ilk celse bile görülmedi
Çok var Daha çoookkk
tesekkurler anlasmali bende deliller vardir tehdit ettim ve verecegi az paraya razi oldum lakin insalahh katakkulli cevirmez onu verir onu dusunuyom simdi avukat dahi tutmadim

tesekkurler anlasmali bende deliller vardir tehdit ettim ve verecegi az paraya razi oldum lakin insalahh katakkulli cevirmez onu verir onu dusunuyom simdi avukat dahi tutmadim
Avukatınız olmadan protokol imzalamanız riskli olabilir. Maddelerde kafanızda soru işareti olan bir şey varsa burda veya hukuk forum sitelerinde paylaşın bence. Mal paylaşımı ve nafakada çok bir hile yapamaz bence ama çocuğun velayetini istiyorsa veya görüş günlerini arttırmak istiyorsa daha sonra dava açabilir diye biliyorum. Çocuk konusunda medeni olması iyiymiş. Bizimki velayet istiyor diye saçma sapan iftiralar atıyo, çocuğu her aldığında psikolojik şiddet uyguluyo resmen. Daha 1,5yaşında üstelik kızım.

hic acimasi yok mu bu adamin bebegi annesinden ayirmaya kalkiyo Allah islah etsin

hic acimasi yok mu bu adamin bebegi annesinden ayirmaya kalkiyo Allah islah etsin
Dahaları da var da hiç girmeyeyim o konulara. Yorumunuz çok ılımlı bile kaldı bana göre. Yanıyorum yanıyorum bunca zaman gerçek yüzünü göremediğime yanıyorum. Ama artık çok geç.

Dahaları da var da hiç girmeyeyim o konulara. Yorumunuz çok ılımlı bile kaldı bana göre. Yanıyorum yanıyorum bunca zaman gerçek yüzünü göremediğime yanıyorum. Ama artık çok geç.
ahh ahh iste gozumuz kor biz kadinlarin tek istedigimiz sevgi maneviyat ..bir askim dese kusurlarini kapatiyoruz yani bende oyle oldu neyse gecen gecti bu donemleri en az zararla atlatmaya bakalim insallah mutlu gunler bizimde olacak

ahh ahh iste gozumuz kor biz kadinlarin tek istedigimiz sevgi maneviyat ..bir askim dese kusurlarini kapatiyoruz yani bende oyle oldu neyse gecen gecti bu donemleri en az zararla atlatmaya bakalim insallah mutlu gunler bizimde olacak
Hayatımda tahmin edemeyeceğim şeyler. Ya ben kördüm ya da o çok iyi bir oyuncu. Arada çocuk varken nasıl olacak kısmı beni çok endişelendiriyor ama Allah’tan ümit kesilmez diyeyim.

Yarin anlasmali dilekce veriyoruz . Bukadar cok sey cektim hala uzuluyorum bilmiyorum neden aliskanlik mi gitmesimi yaşananlarami emekleremi hhakkimizda hayirlisi olsun oglum ve ben yepyeni hayat raabbim yolumuzu acik etsin

Ilk durusmam oldu. 1 ay sonra tekrar durusmam varr taniklar dinlenicek avukatim 2 celseden sonra biter dedi

Ilk durusmam oldu. 1 ay sonra tekrar durusmam varr taniklar dinlenicek avukatim 2 celseden sonra biter dedi
Benim dava açılışından 6ay sonraya ilk duruşmam olmuştu, 3,5ay sonraya 2.duruşmaya gün verildi. O da temmuzda olacak, o zamana kadar sizinki biter bile inşallah. 2.duruşmada size de soru soracak mı hakim, nasıl geçecek oturum merak ediyorum. 2.duruşmanızdan sonra biraz anlatabilir misiniz? Benim gibi süreci merak edenler için faydalı olabilir. Hayırlısıyla az stresli bir boşanma olur inşallah

Hakkınızda hayırlısı olur inşallah
Benim daha ilk celsem bile olmadı
Orda neler oluyor Birazcık Bilgi verebilirmisiniz

Hakkınızda hayırlısı olur inşallah
Benim daha ilk celsem bile olmadı
Orda neler oluyor Birazcık Bilgi verebilirmisiniz
İlk duruşmaya ben gitmedim, avukatım gelmene gerek yok demişti diye. Bana duruşma tutanağını gönderdi ama sonradan. Orda da yazdığı kadarıyla dava dilekçelerimizi sormuş hakim, itiraz etmeyip onaylamışız iki taraf da, sulh var mı diye sormuş, yok. Karşı tarafın talebi olmuş, çocuğun velayetini, bu mümkün değilse görüş saatlerinin arttırılmasını diye. 2 saat arttırmış. Çocuk için nafakaya karar vermiş ve sonraki duruşmada tanıklar dinlenip, kanıtlar incelenmek üzere ertelenmiş.
Daha kaç duruşma sürecek, daha ne kadar stres yaşanacak bilmiyorum. Çocuğum için en doğrusu ne zaman ve nasılsa öyle işlesin süreç diye dua ediyorum. Yanlış evliliğin sonucunu masum bir çocuğun çekmesi çok zoruma gidiyor ama ne kadar telafi edebilirsem artık : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…