Bir yıl mı, dile kolay ne zor geçmiştir, inşallah tez vakitte sizde rahata kavuşursunuz... hoş geldiniz aramızaMerabalar cekismeli bosanma davam ile birlikte 1 yil doldurdum araniza katilabilirmiyim
Kararımda net olduğumda istanbulda davayı açıcam, off yaa böyle aylarca uzasın istemiyordumEvet büyük şehirlerde yoğunluktan dolayı gecikme oluyormuş ama bu kadar uzaması da çok yıpratıcı oluyor. Üstelik ilk duruşmada pek bir şey de konuşulmuyormuş
Ben olsam ilk önce eşimi karşıma alıp derdim, sıkıntım neyse ona anlatırdım ve ortak bir çözüm bulmaya çalışırdım... eğer değişen hiçbirşey olmuyorsada ozaman şimdi ki hayatım ile boşandıktan sonraki hayatımı düşünerek, bir teraziye koyar ve hangisi bana huzur olarak ağır geliyorsa o yolu seçerdim...Bende varım 21 yasındayım. 10 aylık kızm. Eğitimim yok . 2 senelik evliyim. Kaynanamlarla altlı üstlü oturuyorum . Eşim maaşını alıyoor direk annesine veriyor. Bizim faturalar bazı ihtiyaçlar çocugun ihtiyacları v.b onlardan geri kalanı eşim ek iş mesai vs ile karşılıyor. Doğulular baskıcılar gelin tek biyere gitmez gezmez çalışmaz. Hapis hayatı resmenailemde arkamda ama ben gidemiyorum kızıma kıyamadıgım icin cesaret edemiyorum siz yerimde olsanız napardınız bu hayat cekilebilir mi. Eşimin aldatma alkol kumar vs yok işinde gücünde ama ailesi......
Daha okadar anlatamadıgım sey var ki nası dayanıyosun dersiniz
2.5 yasinda kizim var ama Allahtan farkli sehirlerdeyiz o geldikce veriyorum kizimi oda tabi sik sik olmuyo sukurHayırlı olsun. Bundan sonra çok mutlu olursunuz inşallah. Darısı bana diycem ama kağıt üzerinde bitmesi yetecek mi emin değilim. Çünkü arada henüz 1,5yaşında kızım var. Sizde çocuk var mı
tesekkurler anlasmali bende deliller vardir tehdit ettim ve verecegi az paraya razi oldum lakin insalahh katakkulli cevirmez onu verir onu dusunuyom simdi avukat dahi tutmadimYolunuz açık olsun
Anlaşmalımı Çekişmelimi?
Daha Bizim ilk celse bile görülmedi
Çok var Daha çoookkk
Avukatınız olmadan protokol imzalamanız riskli olabilir. Maddelerde kafanızda soru işareti olan bir şey varsa burda veya hukuk forum sitelerinde paylaşın bence. Mal paylaşımı ve nafakada çok bir hile yapamaz bence ama çocuğun velayetini istiyorsa veya görüş günlerini arttırmak istiyorsa daha sonra dava açabilir diye biliyorum. Çocuk konusunda medeni olması iyiymiş. Bizimki velayet istiyor diye saçma sapan iftiralar atıyo, çocuğu her aldığında psikolojik şiddet uyguluyo resmen. Daha 1,5yaşında üstelik kızım.tesekkurler anlasmali bende deliller vardir tehdit ettim ve verecegi az paraya razi oldum lakin insalahh katakkulli cevirmez onu verir onu dusunuyom simdi avukat dahi tutmadim
Hosbuldumm. Umarim biterde kurtuluruz hepimizBir yıl mı, dile kolay ne zor geçmiştir, inşallah tez vakitte sizde rahata kavuşursunuz... hoş geldiniz aramıza
hic acimasi yok mu bu adamin bebegi annesinden ayirmaya kalkiyo Allah islah etsinAvukatınız olmadan protokol imzalamanız riskli olabilir. Maddelerde kafanızda soru işareti olan bir şey varsa burda veya hukuk forum sitelerinde paylaşın bence. Mal paylaşımı ve nafakada çok bir hile yapamaz bence ama çocuğun velayetini istiyorsa veya görüş günlerini arttırmak istiyorsa daha sonra dava açabilir diye biliyorum. Çocuk konusunda medeni olması iyiymiş. Bizimki velayet istiyor diye saçma sapan iftiralar atıyo, çocuğu her aldığında psikolojik şiddet uyguluyo resmen. Daha 1,5yaşında üstelik kızım.
Dahaları da var da hiç girmeyeyim o konulara. Yorumunuz çok ılımlı bile kaldı bana göre. Yanıyorum yanıyorum bunca zaman gerçek yüzünü göremediğime yanıyorum. Ama artık çok geç.hic acimasi yok mu bu adamin bebegi annesinden ayirmaya kalkiyo Allah islah etsin
ahh ahh iste gozumuz kor biz kadinlarin tek istedigimiz sevgi maneviyat ..bir askim dese kusurlarini kapatiyoruz yani bende oyle oldu neyse gecen gecti bu donemleri en az zararla atlatmaya bakalim insallah mutlu gunler bizimde olacakDahaları da var da hiç girmeyeyim o konulara. Yorumunuz çok ılımlı bile kaldı bana göre. Yanıyorum yanıyorum bunca zaman gerçek yüzünü göremediğime yanıyorum. Ama artık çok geç.
Hayatımda tahmin edemeyeceğim şeyler. Ya ben kördüm ya da o çok iyi bir oyuncu. Arada çocuk varken nasıl olacak kısmı beni çok endişelendiriyor ama Allah’tan ümit kesilmez diyeyim.ahh ahh iste gozumuz kor biz kadinlarin tek istedigimiz sevgi maneviyat ..bir askim dese kusurlarini kapatiyoruz yani bende oyle oldu neyse gecen gecti bu donemleri en az zararla atlatmaya bakalim insallah mutlu gunler bizimde olacak
Bunun cevabını bende çok merak ediyorumYarin anlasmali dilekce veriyoruz . Bukadar cok sey cektim hala uzuluyorum bilmiyorum neden aliskanlik mi gitmesimi yaşananlarami emekleremi hhakkimizda hayirlisi olsun oglum ve ben yepyeni hayat raabbim yolumuzu acik etsin
Yok canım ilk ben boşandım 26 Ocak benimkiÖhöm öhöm aranizda ilk bosanan benim galiba bu guzel haberi sizinle paylasayim bosandimm yuppiiii kararin kesinlesmesi kaldi bir tek oda 1 haftaya olacak gibi maksimum 3 haftaya olur hukuken dedi avukat
Çekişmeli falan mı? Neden tanıklar dinlenecek?Ilk durusmam oldu. 1 ay sonra tekrar durusmam varr taniklar dinlenicek avukatim 2 celseden sonra biter dedi
Benim dava açılışından 6ay sonraya ilk duruşmam olmuştu, 3,5ay sonraya 2.duruşmaya gün verildi. O da temmuzda olacak, o zamana kadar sizinki biter bile inşallah. 2.duruşmada size de soru soracak mı hakim, nasıl geçecek oturum merak ediyorum. 2.duruşmanızdan sonra biraz anlatabilir misiniz? Benim gibi süreci merak edenler için faydalı olabilir. Hayırlısıyla az stresli bir boşanma olur inşallahIlk durusmam oldu. 1 ay sonra tekrar durusmam varr taniklar dinlenicek avukatim 2 celseden sonra biter dedi
Hakkınızda hayırlısı olur inşallahBenim dava açılışından 6ay sonraya ilk duruşmam olmuştu, 3,5ay sonraya 2.duruşmaya gün verildi. O da temmuzda olacak, o zamana kadar sizinki biter bile inşallah. 2.duruşmada size de soru soracak mı hakim, nasıl geçecek oturum merak ediyorum. 2.duruşmanızdan sonra biraz anlatabilir misiniz? Benim gibi süreci merak edenler için faydalı olabilir. Hayırlısıyla az stresli bir boşanma olur inşallah
İlk duruşmaya ben gitmedim, avukatım gelmene gerek yok demişti diye. Bana duruşma tutanağını gönderdi ama sonradan. Orda da yazdığı kadarıyla dava dilekçelerimizi sormuş hakim, itiraz etmeyip onaylamışız iki taraf da, sulh var mı diye sormuş, yok. Karşı tarafın talebi olmuş, çocuğun velayetini, bu mümkün değilse görüş saatlerinin arttırılmasını diye. 2 saat arttırmış. Çocuk için nafakaya karar vermiş ve sonraki duruşmada tanıklar dinlenip, kanıtlar incelenmek üzere ertelenmiş.Hakkınızda hayırlısı olur inşallah
Benim daha ilk celsem bile olmadı
Orda neler oluyor Birazcık Bilgi verebilirmisiniz
Seni gecememisim yaaYok canım ilk ben boşandım 26 Ocak benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?