Henüz belli olmadı araya tatil girdi ama bugün yarın belli olurDurusma tarihi belli oldu mu?
Sanki bı yerde oturmuş sohbet ediyoz havası demi,hazır munede yok haha : )
işe gidicem :/Ne var yarına
Köy derneginin toplantısı vardı demez mi bide...
Sanki muhtar olacak
Ök.zz
Boşuyorum l*n seni...
:)) ciddi şikeli bi evlilik bot he bende o da yok be vay delikanlı gönlüm hep kendim aldım ben tek bir plastik boncuk görmedimYok giz bildiğin,kışlık bot ama içi yumuşacık bu detayı atlamayim.
Anlaşmalı boşanacağız adama boşanalım dedim tamam sıkıntı yok dedi zaten 1 yıldır sadece kağıt üzerinde evliyiz benimde canım hiç yanmıyor artık dilekçeyi hazırla sen imzalarım dedi 2 çocuğum var ikisi için toplam 1200nafaka istedim tamam dedi kendim için bişey istemedim çok şükür mesleğim elimde beni aldattı ilk başlar çok canım yandı üzerinden iki yıl geçti baktım ki hiç pişman değil ilk öğrendiğimde ayrılcaktım pişman numarası yaptı adam beni vazgeçirdi ??? Ama geçte olsa kurtulcam dilekçem hazır şuan kendisi turnede gelince imzalatıp vercem adliyeyeEvt.. Kadınlar külübü üyeleri...
Dediğim gibi boşanmaya niyeti olanlar, burada birbirimize destek olup cesaret verelim ve artık özgür olalım...
Ben bu sitede azda olsa cesaret buldum ve perşembe günü ailemin yanına gidip bi zaman sonra boşanma konusunu açmayı düşünüyorum... yeter 8 senem boşa geçti, artık bir senem bile boşa gitsin istemiyorum.... bugünki esra erol paylaşımı çokta güzel oldu.. Yeni başlangıçlar, yeni düşünce biçimi ve yeni bakış açıları için hoş geldin 2018....
ay heyecanlı yaHee gizz aynen. haha munelik pek durum yok simdilik ama diger arkadas ex adami anlatirken baya saycak gibime geliyo, dur bakalim ;-)
Bı geleydi arkadasHee gizz aynen. haha munelik pek durum yok simdilik ama diger arkadas ex adami anlatirken baya saycak gibime geliyo, dur bakalim ;-)
Mandırada konaklasın bu gece o zaman:)Köy derneginin toplantısı vardı demez mi bide...
Sanki muhtar olacak
Ök.zz
Boşuyorum l*n seni...
Böyle telasiniz olsun efenim,ne güzel iste. Ne iş yapıyorsun?işe gidicem :/
ütüydü efendime söyliyim çantayı düzenleme falan filan
İki yildan sonra dikis tutmamış anlaşılan,Allah hakkınızda hayırlısını versin.Anlaşmalı boşanacağız adama boşanalım dedim tamam sıkıntı yok dedi zaten 1 yıldır sadece kağıt üzerinde evliyiz benimde canım hiç yanmıyor artık dilekçeyi hazırla sen imzalarım dedi 2 çocuğum var ikisi için toplam 1200nafaka istedim tamam dedi kendim için bişey istemedim çok şükür mesleğim elimde beni aldattı ilk başlar çok canım yandı üzerinden iki yıl geçti baktım ki hiç pişman değil ilk öğrendiğimde ayrılcaktım pişman numarası yaptı adam beni vazgeçirdi ??? Ama geçte olsa kurtulcam dilekçem hazır şuan kendisi turnede gelince imzalatıp vercem adliyeye
Sıkıntı yok mu Allah kurtarsın sizi de inşallah caymazAnlaşmalı boşanacağız adama boşanalım dedim tamam sıkıntı yok dedi zaten 1 yıldır sadece kağıt üzerinde evliyiz benimde canım hiç yanmıyor artık dilekçeyi hazırla sen imzalarım dedi 2 çocuğum var ikisi için toplam 1200nafaka istedim tamam dedi kendim için bişey istemedim çok şükür mesleğim elimde beni aldattı ilk başlar çok canım yandı üzerinden iki yıl geçti baktım ki hiç pişman değil ilk öğrendiğimde ayrılcaktım pişman numarası yaptı adam beni vazgeçirdi ??? Ama geçte olsa kurtulcam dilekçem hazır şuan kendisi turnede gelince imzalatıp vercem adliyeye
Bosandin ya yeter artar bile daha ne,sefan olsun, ben daha bosayamadim ama : /:)) ciddi şikeli bi evlilik bot he bende o da yok be vay delikanlı gönlüm hep kendim aldım ben tek bir plastik boncuk görmedim
memurum. telaş güzel de pazartesimsi bir salı olacağı için sendrom geliyor yavaş yavaş :/Böyle telasiniz olsun efenim,ne güzel iste. Ne iş yapıyorsun?
Ben de araftayım kuzuBosandin ya yeter artar bile daha ne,sefan olsun, ben daha bosayamadim ama : /
Olsun o kadar : /memurum. telaş güzel de pazartesimsi bir salı olacağı için sendrom geliyor yavaş yavaş :/
iş güç var mı yarın?Olsun o kadar : /
Ha ben bosandin sandım,neyi bekliyosun peki?Ben de araftayım kuzuyol iz belli değil
Yok : )) bana demesi kolay tabi ,baba parası yiyom : //iş güç var mı yarın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?