Sağol canım, nasıl oldu bilmiyorum ama çok normal karşıladım. Hayırlısı ise olsun diye dua etmiştim zamanı gelmedi diye düşünüyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Canım hemrn hemen aynı süreçlerde transferlerimiz oldu sonuçlarımız olumsuz olsada yılmıyoruz o bebişler allah izin verirse bize gelecekkkkk dondurulmuşun varmı

A anidefteri sendne pozitif gelicek diye bekliyordum, vallahi çok üzüldüm. Vardır vakti saati elbet. Allahım tez zamanda sağlıklı evlat versin amin

Sağol arkadaşım Allah razı olsun, vardır bir saati dediğin gibi.

Ciddimisin canim cok uzuldum rabbim insallah en kisa zamanda pozitif sonuc versin sende uzulme ne desek bos biliyorum ama guclu olmaya calis arkadasim biz yanindayiz

Canım eğer delirmiyorsam çok normal karşıladım, doktoru bile ben teselli ettim. Tuhaf bir güç geldi bana bugün, sağol arkadaşım

Pes etmek yok tabii, hala denemeye gücüm var fiziksel olarak ona da şükür. Sen de çok zor şeyler yaşamışsın Allah hepimize sabır versin.

A anidefteri sendne pozitif gelicek diye bekliyordum, vallahi çok üzüldüm. Vardır vakti saati elbet. Allahım tez zamanda sağlıklı evlat versin amin

Her şerde bir hayır vardır arkadaşım ne yapalım kader böyleymiş

Gözün aydın maşallah bebeklerine. Amin Allah isteyen herkese tez zamanda versin

Canım hemrn hemen aynı süreçlerde transferlerimiz oldu sonuçlarımız olumsuz olsada yılmıyoruz o bebişler allah izin verirse bize gelecekkkkk dondurulmuşun varmı

Bir tane var ama yeniden yumurta toplama olacakmış genetik test yapılacakmış, gelecek canım inanıyorum ben de. Bugün bile inanıyorum

Duygulandım ne kadar güzel allah nazardan saklasın devamı gelsin inşallah canım.ve tüm arkadaşlarımızda bu duyguyu tatsın

Gözün aydınn, sağlıkla kucağına alman da nasip olsun inşallah

Insallah o guc senden hic gitmez canim en guzelini yapiyorsun aglamak kendini harap etmekle bisey kazanilmiyorki en iyisi gelecege bakmak insallah hakkinda hayirlisi olsun

Gozunaydin olsun canim insallah saglikla ilerler hamileligin

Gözün aydınn, sağlıkla kucağına alman da nasip olsun inşallah
Kuzum şimdi okudum yazdıklarını , çok üzüldüm içim buruldu.. ama biliyo musun 2. Denememde olumsuz olunca bende de aynı sendeki gibi bi güç gelmişti .. Dr. ara verip dinlendirelim seni demişti ben ‘yok ben iyiyim en kısa zamanda tekrar deneyelim demiştim’ eve gelince iki ağladım zırladım sonra hadi sonraki ne zaman demiştim :) inşallah birdahaki denemen olumlu sağlıklı olur, pes etmemen çok iyi.. Allah tez zamanda bebişlerine kavuştursun seni..

Sağol canım benim, amin. Eşim çok üzüldü birimizin güçlü kalması lazımdı, Allah gücü veriyor şükürler olsun. Umarım sonu da senin gibi olur :)

Masallah canım Allah kucağına da aldırsın

Kızlar uzun zamn dir sizi takip ediyorum.sizle sevinip yine sizle üzülüyorum. Benim çikolata kistim var.bugün yumurtalarım 5.günüydü aradilar 1 tane kaldığını onunda kalitesinin 3bb olduğunu söylediler ve dondurdular.2 ay sonra transver edecekler.kalitesi düşük olupta aranızda bana umut olacak birileri vardır inşallah kalitesi düşük deyip hamile kalan varmi aranızda.

7.hafta bitti kızlar, hâlâ ara ara adet sancısı gibi oluyor. Tecrübeli hamişler normalmidir bu durum? Çok şükür kanama lekelenme yok ama endişe ettim yinede
Arkadaşım hamile aynı haftadasiniz onun normal yolla oldu hala adet sancıları var lekelenme oluyor bazen doktor bebekte sorun yok kendini yorma.gerçektende yordugu günler lekeleri oluyor.doktor normal dedi ona.sende kendine dikkat et.

Oldukça dikkat ediyorum eşim de sağolsun iş güç yaptırmiyor. Bende ne kadar normal olabileceğini düşünsem de endişe etti bir tarafım. Çok büyük emekler verdik insan diken üstünde oluyor.

Teşekkür ederim cevap için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…