merhaba arkadaslar bende bulent beyın hastasıyım merak ettıgınz bısey olursa yardımcı olabılırm

Cok gecmis olsun,Rabbim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin insllh. Dun aksam benimde kanamam oldu basta kirmizi geldi sonrakilerde kahveye dondu. Sizinkide kirmizimiydi yoksa kahve miydi. Keseyi girduk ama cok endiseliym devam ediyor kahve kanama

Kizlar en son keseyi gorduk ama progestoronum dusuk cikmisti dun yoldan geldik galiba biraz yoruldum ondan mi bilmiyorum camur gibi akintim geldi ilk defa boyle oldu biraz korktum zaten dusuk tehliken var dedi doktor buda ona isaret degildir dmi benim gibi basina gelen var mi

Insllh canim benim, insllh durur. Ilk basta kirmiziykan simdi kahveye dondu ama hala az az devam ediyor. Rabbim tum ugrasip emek sarfedenlern emegni bosa cikarmasin. Keseyi gorunceye kadar aglama krizine girdim resmen
Kahverengiye döndüyse iyi canım şükür o ara ara devam edebilir korkma. Çok şükür diyelim. Allah yardımcımız olsun çektiklerimizin mükafatını alırız inşallah sabır ve dua ile bekleyeceğiz

Amin canim, Allah razi olsun icimi ferahlattin. İnsllh sona erer kanama cabucak insllh.

Amin canim, Allah razi olsun icimi ferahlattin. İnsllh sona erer kanama cabucak insllh.
İnşallah canım benim. Sen yinede dinlen uzan ilk üç ay dikkat et. Çok var kanama yaşayan pruloton depot kullanan çok okudum arkadaşlarda yaşadı evvelallah bu da geçecek canım benim

Bu sefer olacak inşallah arkadaşım. Ben de doktor ve hastane konusunda çok kararsızım bu sefer, Bülent Bey'i de düşünüyorum çok olumlu yorumlar var hakkında.
Vallaha canım bende araştırdım instgramdanda takipteyim olumlu yorumlar var gittiğimde diycem önce problemi bulsunlar sonra yapsınlar çünkü ben doğal yolla gamile kaldım dışgebelik oldu tüp bebekte kimyasal oldu birşey olmalı

Teşekkür ederim canım halsizlik ve baş ağrısı var idare ediyorum bir şekilde. Sen ne zaman başlıyorsun yeni tedaviye. Arada kaçırdığım oluyor yazışmaları kusura bakma

Benim hiç belli değil bir sonraki adetinde dedi doktor ama yeniden yumurta toplama genetik filan çok fazla zaman geçecek gibi görünüyor. Senin de ağrıların bitse de bir rahata kavuşsan, çok zor geçiyor gebeliğin

Doğru söylüyorsun canım, her olumsuz deneme insanın ömründen ömür götürüyor. Tanı konup başlanması en doğrusu, belki senin embriyoları da genetiğe göndermeyi önerirler.

Aynen canım sorma ya inşallah bir rahata kavuşurum sonunda. Çok zaman kaybı olmaz kuzum bir sonraki adetinle başlarsanız genetik yapılırsa ve iyi gelirse sonuç hemen transferde yapabilir 5. Ya da 6. Günde. Rahim durumuna bağlı değerlerinde iyi çıkarsa opu öncesi. Aynı ay ay transfer yapılır

İnşallah canım benim. Sen yinede dinlen uzan ilk üç ay dikkat et. Çok var kanama yaşayan pruloton depot kullanan çok okudum arkadaşlarda yaşadı evvelallah bu da geçecek canım benim
Ay canm benim cok sagol aminn. Rabbim senden razi olsun. Hayirlisi ile kucagina aldigin gunleride gostersin Rabbim

Canim ben 10 yıl, samsunda da tedavi gordum ankara gurgan klinige gittim. Bulent tiras semra kahraman hepsine gittim. Laboratuvarlari iyi ama dosyani detayli incelemiyolar, 10 dakka gorusuyolar , sonra memorialde zaten semra kahramani gormuyosun bi daha kim denk gelirse.. bulent hocada hic yok desem yeridir merkezde. Ben bahcecide mustecep kavruta gittim. Zaten her doktorun tek bir asistani var ve senin muhattabin asiatani ve doktr. Sorumlu hemsire asiye var gece gundz ara acar. Mustecep hocami tedavim ve gebeligim boyunca zirt pirt aradim , asistani kaderide oyle, ne zaman arasam actilar acamasalar döndüler sonrasinda, laboratuvarlari zaten o kadar profosyonel internetten gorup sordugum herseyi necati bey cevapladi tek tek.. bahceci derim tek gecerim... net..10 yil defalarca kez cabaladigim tedavimi altin yumurtamla evlada donusturduler. Allah hepsinden razi olsun..

Çamur gibi dediğin akıntı uzun gezmeler yorulma dönemlerine olur az su içmişsindir az tuvalete gitmişsindir muhtemelen kırmızı değilse sorun yok. Gönlünü ferah tut. Tedavi ile hamile kalanlar hep progesteron. Takviyesi alır normalde düşük olması normal bizler için takma. Stres kötüdür.

Malesef kanda geldi canim doktor dusuk yapma ihtimalin cok yuksek dedi eger kanama cogalirsa ilaclari birakicaz kendi kendine dusecek dedi

Malesef kanda geldi canim doktor dusuk yapma ihtimalin cok yuksek dedi eger kanama cogalirsa ilaclari birakicaz kendi kendine dusecek dedi
Kanama devam ediyorsa sıkıntı tabi sağlıklı ise devamını getirsin Rabbim değilse sürekli hastanede yatsan her gün kontrol edilse ilaç verilse yine de düşük oluyor canım. Bir kez yaşadım. Sağlıksızdi. İnşallah senin ki sağlıklıdır ve devam eder Rabbim den Ümit kesilmez. Hayırlısı olsun inşallah.

Benim 8. Denemeye kadar ngs yapılan tüm embriyolar sağlıksız çıktı. 8. Denemede 5. Güne gelen 5 embriyodan ( hala hayret ediyorum ) 2 tanesi sağlıklı çıktı. Eylülde transfer edilecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…