O akıntı normal canım neden endişe ettin ki. Korkma Allahın izniyle.
Akintidan 1 saat sonra kanama basladi aniden bardaktan bosalir gibi bir ped dolusu. Apat topar hastaneye geldik keseyi gorduk ama yatirdilar hala kanama var kirmizi kahve karisimi. Pruloton depot yaptilar

Akintidan 1 saat sonra kanama basladi aniden bardaktan bosalir gibi bir ped dolusu. Apat topar hastaneye geldik keseyi gorduk ama yatirdilar hala kanama var kirmizi kahve karisimi. Pruloton depot yaptilar
Çok geçmiş olsun, kanaması olupta gebeliğe devam eden çok kişi var stres yapmayın lütfen. İnşallah herşey yolunda gider.

Allahım sabir versin rabbim evladını sana bağışlasın. Sürekli yat ve hiç kalkma wc dışında yemeğini bile yatakta ye canım.

Hiç telaş etme kuzum benim inanılmaz ağrılarım vardı kesin dış gebelik diyordum..çok şükür herşey yolundaydı .. bak 9. Haftanın içindeyim halen bu saat oldu kasık ağrımdaki batmadan sancıdan uyanığım.. sen dert etme, inşallah keseyi de göreceksin, kalp atışını da duyacaksın ..

Allah şifa versin canım şok oldum. Bahsettiğin akıntı herkeste olan bir durumdu nasıl kanamaya çevirdi hayrey bir şey. O kadar çok kanama yaşayan var ki bu topicte bile bir çok arkadaşımız kanama yaşadı hamilelikleri normal şekilde ilerliyor bazen embriyo damarlara denk geldiği için kanama oluşuyor diyorlar. İnşallah bebeğeni sağlıkla kucağına alırsın bak kese görmüşsünüz kanama alanı oluşmuştur o da kontrol altına alınır. O iğne kanamayı durduruyor. Canım benimm

Benimde en çok korktuğum şey dış gebelikti. Hatta o kadar korkuyordum ki her varmayı dış gebelik sanıyordum ama Allah'a şükür öyle değilmiş. Bu yüzden korkma. Değer artışların nasıl ? İnşallah Rabbim bebeğini sana bağışlar

[
her ikiniz de kanda kromozom analizi testi ve eşiniz sperm dna testi (fish testi) yaptirin ve maddi durumunuz uygunsa embriyolara ngs yaptırın. Sevgiler..

Insallah dileginiz olur. Benim de persembe veya cuma toplanacak. Kac yumurtaniz varmis? Ben de 5 folikül gozuktu.
Bilmiyorum canım çok var dedi sayı vermedi bakalım yarın kontrole gideceğim muhtemelen cuma toplama olacak sizin kaçıncı denemeniz

Yarın detaylı görüşmeye gideceğiz ama NGS dedi bana da doktorum. Dolar arttığı için şu anda daha fazla muhtemelen.
Evet insanın siniri bozuluyor. Ama ngs kalite sorunu olanlar için bi şekilde daha mantıklı oluyor. O denemede embriyolar kalitesizse en azından transfer parası, ilaçları, kürtaj parası, beta hcg tahlillerine para vermeyip ngs ye vermiş oluyosun. Tabi bu oran ngs ye giden embriyo adedine göre değişiyor. En doğrusunu doktorun diyecektir. Sevgilerimle..

Insllh canim benim, insllh durur. Ilk basta kirmiziykan simdi kahveye dondu ama hala az az devam ediyor. Rabbim tum ugrasip emek sarfedenlern emegni bosa cikarmasin. Keseyi gorunceye kadar aglama krizine girdim resmen

Bizim aslında neden olmadığını tespit edemedikleri için bir de bunu deneyelim şeklinde gelişti. Tek dondurulmuş embriyom kaldı, yeniden yumurta toplama işlemi yapıp kaliteli embriyoya dönüşenler İspanya'ya gönderilecek. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Senin NGS sonrası süreç nasıl ilerlemişti?

Merhaba hamişler ve hamiş kalmaya çalışanlar diğer adetimden sonra istanbula gidip bülent tıraşta allahın izniyle tedaviye başlayacağım dualarınızı bekliyotum.

Bu sefer olacak inşallah arkadaşım. Ben de doktor ve hastane konusunda çok kararsızım bu sefer, Bülent Bey'i de düşünüyorum çok olumlu yorumlar var hakkında.

[

her ikiniz de kanda kromozom analizi testi ve eşiniz sperm dna testi (fish testi) yaptirin ve maddi durumunuz uygunsa embriyolara ngs yaptırın. Sevgiler..
merhaba kromozom testi yaptırdık her ikimizde sorun çıkmadı çok şükür. Fish testi sonucuna göre bir yol izleyeceğiz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…