Insallah canim seninki dusukmu olmustu

Turkuazvesari bir şey soracağım size ngs sonuçlarını kaç günde aldınız ? Benim ilk denemem ve bize doktorumuz fish+ ngs dedi benimde 5 embriyo 5. Güne geldi ve doktorumuz arayıp sadece ngs yapacağız dedi hala bekliyorum

Malesef kanda geldi canim doktor dusuk yapma ihtimalin cok yuksek dedi eger kanama cogalirsa ilaclari birakicaz kendi kendine dusecek dedi
Allah ikinizinde sağlıklı atlatmasını nasip etsin .. inşallah iyidir Bebeğin ..okuyorum mesajlarını çok gerildin bu süreçte dualarım ikinizle ..

Arkadaşlar size bişey soracağım.ilk denemdeneme.8 embriyo donduruldu.opudan sonra adet oldum.bugun adetin 3.gunu 21.gun lucrin kullanacağım.sonra adet olunca herhalde tedaviye başlayacak doktor.lucrin den sonra ne zaman adet gorecegim zamanında görurmuyum

Malesef kanda geldi canim doktor dusuk yapma ihtimalin cok yuksek dedi eger kanama cogalirsa ilaclari birakicaz kendi kendine dusecek dedi

Canım başka bir doktora görünsen? Neden düşük ihtimalin varmış ki kese mi aşağıda, onun da çaresi var diye biliyorum.

Benim 8. Denemeye kadar ngs yapılan tüm embriyolar sağlıksız çıktı. 8. Denemede 5. Güne gelen 5 embriyodan ( hala hayret ediyorum ) 2 tanesi sağlıklı çıktı. Eylülde transfer edilecekler

Off gerçekten mi... Benim de sağlıksız çıkarsa o kadar opu nasıl dayanırım bilmiyorum.

Umarım sımsıkı tutunurlar sana canım, güzel haberlerini bekliyoruz.

Allah ikinizinde sağlıklı atlatmasını nasip etsin .. inşallah iyidir Bebeğin ..okuyorum mesajlarını çok gerildin bu süreçte dualarım ikinizle ..
Allah razi olsun canim benim gercekten cok geriliyorum elimde degil

Canım başka bir doktora görünsen? Neden düşük ihtimalin varmış ki kese mi aşağıda, onun da çaresi var diye biliyorum.
Canim progestoron dusuk oldugu icin doktorun bekledigi biseydi zaten suan ilaclari kesmedi kanaman artarsa kesicez dedi ilcede oldugum icin suan baska doktora gidemiyorum

Insallah canim seninki dusukmu olmustu
İki yıl önce oldu down sendromlu imiş sürekli kanama vardı desem yeridir ilaç falan kullanıyordum hatta hastanede yatıyordum kalbi durdu 12 hafta bitimi ilaçla düşük yaptım. İnşallah senin sağlıklı devam eder.

Allah razi olsun canim benim gercekten cok geriliyorum elimde degil

Canim progestoron dusuk oldugu icin doktorun bekledigi biseydi zaten suan ilaclari kesmedi kanaman artarsa kesicez dedi ilcede oldugum icin suan baska doktora gidemiyorum

Canım çok sıkıldı, umarım sımsıkı tutunmuştur sana bu tehlike de geçer gider. Dualarım seninle

Gercekten ya daha ilk deneme ama opu beni de yordu.bayram da hep karnım şiş gezdim ve hep ağrı vardi

Yormaz mı insan bu sürece başlarken tüp bebek tedavisinin bu kadar zorlu olduğunu bilemiyor. Başlayınca kendine iğne yap, sürekli kontrole git o muayene koltuğuna otur, hormonlar, ilaçlar, gerekirse ek ameliyatlar olmadı tekrar baştanlar. Çok zor gerçekten. Allah hepimize kolaylık versin.

Canım çok sıkıldı, umarım sımsıkı tutunmuştur sana bu tehlike de geçer gider. Dualarım seninle
Insallah kizlar Rabbim herseyin hayirlisini versin

Canım kanama olunca düşük yapman bir ihtimal tabii ki ama kanamaya rağmen gebeliği sağlıklı devam eden çok arkadaşımız var. Benim de 2 kere çok şiddetli kanamam oldu ama bebek sağlıklıydı hep. Sana niye hemen öyle dedi ki doktorun?

Sanirim Progestoranim dusuk oldugu icin canim

Benim 4-5 kere oldu canım. Hem de ne kırmızı, ne çok kanadı. Çok korkuyorum her seferinde ama şimdilik iyiyiz şükür. Dün doktoruma gittim maşallah Bebek iyi. Plesanta Rahim çıkışına doğruymuş. 24. Haftaya kadar kanamaların olabilir korkma dedi. İş yapmadan yata yata geçireceğiz inşallah . Emin’im çok korkmmuşaundur ama stres yapma arkadaşım. Geçecek inşallah

Sanirim Progestoranim dusuk oldugu icin canim
Kaç haftalıksın şimdi canım. Benim de başlangıçtan beri 4-5 defa kırmızı ve çok miktarda kanamam oldu. Hiç progesteron hormonu bakılmadı. Düşük tehlikesi her hamilelikte var. Sen progestan ilaç, jel veya proluton iğne kullanıyor musun canım. Doktor muayenesinde bebeğin rahimdeki durumunda bir terslik gördü mü. Yani düşük yapacağına bu kadar takılma, her kanaması olan düşürse, ohoooo .

Canim progestoron ilaclarinin hepsini kullaniyorum sabah cok az kan geldi sonra kesildi doktor biraz umutsuz konusunca benimde canim sıkıldı demekki yolunda gitmeyen seyler gordu ki oyle soyledi suan 6+5 haftalik canim 7 olmadi

Amin canim cok sagol. Evet ilkkani gordugumde bayilacak gibioldum,aglama krizine girdim resmen,anca keseyi yerinde gorunce rahatladim cok sukur.Rabbim sana da bana da ugrasan tum arkadaslara saglicakla kucagimiza aldığımız gunleri gostersin insllh. Insllh kanamalarimiz durur Rabbim evlatlarimizi korusun.

Canim progestoron ilaclarinin hepsini kullaniyorum sabah cok az kan geldi sonra kesildi doktor biraz umutsuz konusunca benimde canim sıkıldı demekki yolunda gitmeyen seyler gordu ki oyle soyledi suan 6+5 haftalik canim 7 olmadi
Geçmiş olsun, ama sen içini ferah tut bebeğin seninle. İyi kanaman kesilmiş şükür. İlk haftalar yerleşmeden dolayı da oluyor dedi bana. Kan sulandırıcıları da bıraktırmıştı kanamayı tetikleyebilir diye. Ben 3 ayı atlatınca geçer bu korkular sanıyordum ama hala devam. Allah büyük canım inşallah sağlıkla kavuşucaz bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…