Merhaba,
Sanirim şansla ilgili bu işler. Son denemeye kadar toplam 11 embriyom sağlıksız çıktı maalesef testten. Yumurtam var ama kalitesizler daha fazla galiba. Amh’de iyi, 3,92.. Yaşla da ilgili sanırım, 36’da başladım tüp bebeğe. Son denemede giden 5 embriyonun 2’si sağlıklı çok şükür, neredeyse kendime inancımı kaybediyordum. Ama hep şunu söyledim, ben tek değilim ve benim sorunum diğer insanların sorunlarından daha önemli olamaz.

Histeroskopi konusuna gelince, şükürler olsun ki rahimle ilgili bir sıkıntım yok. Hsg çekildi 2 kere o ayrı, tüp bebeğe hsg çekilmeden kesinlikle başlanmamalı.

Ben de bugün transfere hazırlığa başladım.
12 gün estrofem ve coraspin kullanacağım. Umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz :)
Size de bol şans.

Bugün dr gittim o lekelenmeyi adet kabul ediyoruz dedi bence mumkun degildi..ve hormon tahlili de lh 12 e2 340 cıktı bunlar yeterliymis...
Estrofem ilac basladik duruma göre 1 ay daha erteleyebilirmis 2.tüp ü
zaten e2 yüksek hiçbirşey anlamıyorum artık ne yapıyorlar ne anlıyor nereye varıyorlar???!!! Sorunca herşey yolunda stresten uzak duralım!!:/

Canim benimde ilk denememde yaşımdan dolayı genetik test istemişti doktorum. Ama ben çok maliyetli hocam ilk deneme için yaptırmak istemiyorum dedim. O da onayladı. 3 yumurta 3bin civarıydı tam hatırlayamadım. 3.uncu denemeyi aynı yerde mi yaptircaksin

Transfere hazırlık için e2 kaç olması gerekiyor??

Kararsızım transfer günü çok sıkıntı yaşamıştım, doktorumla görüşüp karar vereceğim. 1 tane dondurulmuşum var onu çöpe atmak da istemiyorum

Hakkımızda hayırlısı olsun aynen oyle aslında Rabbım ol dıyor ve oluyor ama önlem aldıkca elımzdn gelenı yaptıkca vıcdanmz ve ıcımz rahatlıyor. Rabbım hıcbırımızın evını kucagını cocuksuz bırakmasın. bazen dıyorum kı dua ederken Allahım cocuksuzluk ne kadar agır bır sınav kı peygamberler bıle dayanamamıs evlatsızlıga dualarını kabul ettın sen bızı bekletme mujdele dıye. Ben ınanıyorm Rabbım şerde varsa hayıra çevırsn hepımızı guldursun ınsaallah bnde sımdı dondurulmuslara basladım etlulde transfer ınsaallah mujdelı haberlerı bırbırımıze verırız

Kızlar bugün kontrole gittim herşey güzel gözüküyor çarşamba bi daha kontrol var muhtemelen çarşamba çatlama iğnesi yapılır cuma günü de toplarız dedi inşallah cuma günü eşimin spemleri iyi çıkar da güzel güzel döllenirler

Insallah dileginiz olur. Benim de persembe veya cuma toplanacak. Kac yumurtaniz varmis? Ben de 5 folikül gozuktu.

Kızlar benim amh degerı 0,75 mis. Su an tup bebek tedavisindeyim Amh değerim cok mu dusuk kaliteli yumurtam olmaz mi sizce ?

Amin inşallah ikimiz de sevinçten ağlarız

Kızlar benim amh degerı 0,75 mis. Su an tup bebek tedavisindeyim Amh değerim cok mu dusuk kaliteli yumurtam olmaz mi sizce ?
Çok çok düşük değil ama düşük. Kaliteli yumurtan olur neden olmasın amh çok iyi olup yumurtaları kalitesiz olan çok öyle düşünme bünye meselesi herkeste farklı. Hiç merak etme iki tane olsun hadi bir tane olsun yeter. İnan nasipse oluyor. Burada
Avalon80 arkadaşımızın amh daha düşüktü ama hamile kendisi maşallah.

Kizlar merhaba,
3 agustosta transferim gerceklesti.
10 gun degerim 67,29
14.gun degerim 234,2
17.gun 1102
Dr um 31 agustos kese gormeye cagirdi birdaha da tahlil yapilmadi. Bugun wc de afedersiniz ama beyaz sumuksu bir akinti geldi peceteye 5+5gunluk daha. Cok korktum moralim bozuldu cok zor kosullardan geldim ilk defa gebelik gordum. Birsey olmamistir insllh dimi bebise

O akıntı normal canım neden endişe ettin ki. Korkma Allahın izniyle.

Cok tsk ederim insallah dediginiz gibi olur

Kizlar Çarşamba günü kese görmek için doktora gideceğim. (transferin 22. Gününde gideceğim) Şimdiden korku sardı. Sağ kasık bölgesinde bir kaç gündür batma-sanci var. Dış gebelik olur diye çok korkuyorum. Bu durumda olup kese görebilen varmı?

İnşallah görürüz keseyi ,bende çarşamba kontrola gidecem keseyi görmeyi inşallahhhhhh görürüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…