kızlar nasılsınız ? hamisler tedavide olanlar A anneveoglusu canım nasılsın yerlestinizmi yeni yerinize alışabildin biraz. biz bugun 2.seker yüklemesini yaptırdık.cok şükür sıkıntı çıkmadı .düşük cıktı değerler. oglusumuzda büyümüş normal doğum pozisyonunda duruyordu ayaklari ile oynuyordu:) allahım herkese yasatsin

Slm cnm çok sevindim bi sorun çıkmamış çok şükür inş hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız. Bnde hala cinsiyeti tam ogrenemedim merak ediyorum. Sağlıklı olsun farketmez ama bişeyler almak istiyorum ufak ufak. Kendimi tutuyorum ptesi dr randevumuz var bakalım inş öğrenir iz kendi dr um 16.haftadan önce söylemem demişti. Burda acil de gittiğimde 12.haftada erkeğe benziyor ama erken demişti. Aminnn bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın Rabbim. Yokluğu çok zor gerçekten bnm 7.inci yilimda gelen mucize.

Canım çok sevindim iyi çıkmasına. Benim doktorum bana şeker yüklemesi yaptırmayacağını söyledi. Bebeğin kilosunda yada plasentada şekerden şüphelenecek bir durum yok dedi. Ben de güveniyorum doktoruma zaten ama bir yandan da ya varsa şeker diyorum. Tetanos aşısı da yaptırtmadı zaten. Adam acayip rahat :)

amin canım benim. çok sevindim iyi olmanıza.magazalari gördükçe bende alsaydım diyip duruyor insan ama çok az kalmış senin inşallah. ogün pozisyonuda uygun olur gösterir annesine:) yavaş yavaş başlarsın 7 yıl demek beklediniz öylemi ayyy canım sabrettin sonu selamet olmuş çok şükür. inşallah kucaklarimizada alalim sırayla rabbim zamanında bir avazda doğum nasip etsin

Tahlilin güzel çıkmasına sevindim canım maşallah maşallah pasama
Yerleştik şükür canım Dr arayışındayim

evet canım acayip rahatladım çok şükür.
:) çok rahatmış dr.un evet ama güvenmek zorundayız işte
benimde bebek gelişimi, su normaldi ve plasentada bir sıkıntı yoktu yerleşimi cok iyi ama bütün rutin testleri yaptırmaktan yana. hic ailede şeker hastalığı öyküsü olmadığı halde ilk yükleme 149 çıkınca çok korktu dr.umuz gizli şeker başlamış olabilir diye. çok büyük risk altında oluyor ozman hem bebek hem anne allah korusun. hangi kararı verirsen inşallah en doğru ve en sağlıklı olandır . çoğu dr.da taramaları yapmayıp şekeri özellikle istiyor mesela bilemiyoruz. hakkımızda hayırlısı inşallah sağ sağlim kavusalim

Benim kuzenim başka bir şehirde kadın doğumcu. Bana hamileliğimin en başında tarama testlerinin hiç birini yaptırma ama mutlaka şeker yüklemesi ve detaylı ultrasonu yaptır demişti. Hatta kendisi de 1 ay önce doğum yaptı. O da şeker yüklemesi yaptırmıştı kendine. O kadar önemliymiş yani. Ama ben şimdi doktorumu çiğneyip şeker yüklemesi yaptıramıyorum. Umarım hepimiz için hayırlı olan olur kuzum

Canım Dr güvenine saygı duyuyorum ama bence seker yüklenmesini yaptırmani tavsiye ederim şeker aniden yükselirse bebeğin kalbi durabilir Allah korusun açlık tokluktan şeker anlaşılmaz gizli şeker hiç anlaşılmaz

evet çok haklısın sanki güven yitirilmesine sebeep olabilir.amin canım hayırlısı inşallah sıkıntısız sorunsuz atlatırsın seninde az kaldı ilk zamanlar zorluklar yaşadık ama şuan iyiyiz degilmi çok sukur

Canim cok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın

ay ınsaallah olmaz anlatıyorlar ya nasıl kullanacagımızı yanlıs kullanrsanz tedavı ıptal olur demıslerdı saf gıbı bıde saat kurulu aslında ama aaa ötmedı dedım bosluguma geldı içtim
Bisey olmaz canim merak etme

Merhaba tup bebek tedavisinin 11.gunundeyim cuma gunu yumurta toplanacak .Bugün ki e2 değerim 1875.doktr 5 folikül gordu. E2 değerim nasıl sizce ortalama kac yumurtam olur ? E2 yumurta kalite hakkinda mi bilgi veriyor

Merhaba tup bebek tedavisinin 11.gunundeyim cuma gunu yumurta toplanacak .Bugün ki e2 değerim 1875.doktr 5 folikül gordu. E2 değerim nasıl sizce ortalama kac yumurtam olur ? E2 yumurta kalite hakkinda mi bilgi veriyor
E2 değeri yumurta başına 200-250 dir seni 7-8 yumurta toplama olur canım

C Cekirdek32 nasılsın canım

@ebra34 nasılsın yumurta toplama işlemi oldumu
İyiyim canım. Sen de taşınmışsın maşallah. Ben koca yaz hiçbirşey yapamadım bu kanama, düşük riski filan elimi kolumu bağlıyor. Ama bebeğin sağlığı iyi. Bizimki de erkek miş.
Yen’i yere alışabildin mi? Hastane filan bakabildin mi canım

Kızlar nasılsınız yazamadim hiç..hamisler ya sizde de arada yeşil sumuksu bisey geliyor mu.progestan mi yapıyor acaba.umarım enfeksiyon fln değildir.kalp atışını da duyamadim daha..doktordan aldığım randevu iptal olmuş sinir oldum..7haftada karından duyulur mu acaba

Çok sevindim canım. Gözün aydın. İnşallah gebeliğin sağlıklı bir şekilde ilerler
Benim doktorum izin almış aradılar bu gün. Yarın devlet Hastanesi'ne gideceğim bakalim
Teşekkür ederim canım:)inşallah yaaa Allah sesini duysun :) Allahın izniyle inşallahhh
Kacinci haftasin canim cok tebrik ederim
Allah rıza olsun canım:) 6hafta 3gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…