Kızlar selam doktorum bir sürü genetik test verdi, 4 tüp kan aldılar bugün, 3-4 haftaya sonuç çıkarmış. Size bir konuda danışmak istiyorum ben Bahçeci'de yaptırdığım için SUT, TTB kodlarını bulamadım onları nereden bulabilirim bilen var mı?

Merhaba, ben ilk transferimde sıkışıktım, hiç ağrı çekmedim. 2. transferimde ise hastanede yaşanan aksiliklerden dolayı sıkışık giremedim, canım çok yandı. Tutunmayı etkilemez elbet ama sonraki süreç için sıkışık olmak çok önemli.

O bölge sıkışık olmayınca transfer esnasında tahriş oluyor, sonrasında kaşıntı, yanma oluyor, günlerce uyuyamadım ben.

Sagol canım.yeşil olunca tirstim biraz.doktora gidince soylicem de enfeksiyon fln olmasinda.bende 7.haftadayim:)
dun bizim binadaki kadinlar konusuyodu akinti beyazsa erkek sariysa kizmis hatta kadin kocaman gozlerle yuzde yuz diyodu ilk defa duydum ama bilmiyorum yani ah su yaslilarr

Bugün ikinci muayene mı oldum kızlar. Benim hesabıma göre 8+4 , ultrasonda iki gün geriden görünüyor sorun olmaz dedi Dr. 8+2. Kalp atışı dinledim, yeri ve kalp atışı gayet iyi dedi doktor. Bebekle ilgili sorun yok çok şükür Allah'ım herkese nasip etsin ve gebelerede sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Yalnız sağ yumurtaliklarimda kistler oluşmuş. Tüp bebek tedavisinde normal dedi doktor hamilelik süresince gider dedi.

Bazı tahliller istedi sağlık ocağında yaptiricam ayrıca 10.haftaya kadar crinone jel devam dedi. Hakkımızda hayırlısı insallah

Hayırlısı ile kucağına alman da nasip olsun inşallah.

Benim
Sagol canim benim insallah. Haklisin pozitif düşünmek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…