@Cekirdek32 nasılsın canım

@ebra34 nasılsın yumurta toplama işlemi oldumu
Arkadaşım teşekkür ederim iyiyim çok şükür. Sen nasılsın? Perşembe yumurta toplanacak inşallah iyi sonuçlar alırım. Hepimiz inşallah. Çok stresliyim aslında nasıl olacak diye kendi kendimi yiyorum. Lütfen dualarınızda benide unutmayın. Bana da e2 bakıldı ama hiç sormadım ve senin söylediğin hesaplamayı da hiç bilmiyordum. Şimdi merak ettim. Az önce iğnelerimi yaptım. Allaha havale ediyorum. Hayırlı sağlıklı evlatlar bizlere ihsan eylesin inşallah. Dualarınızda beni unutmayın.

Hayırlı olsun arkadaşım. İnşallah bu kez güzel haberi alırsın. Bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar Allahın izniyle.

Allah tamamına erdirsin canım. Benim de yarın (daha doğrusu bugün) transferimin 12. günü sabah kan vermeye gidicem. İnşallah herşey yolunda gider.

Benimde 2.transferim bu ay olacaktı
kahverengi lekelemem oldu 1.5 gün sürdü
bat tan bi hafta önceydi ve sonrasında adette olmadım..
dr oldun kabul ediyoruz dedi ve estrofem başladı sürekli ultrason çağırıp rahim kalınlığına bakıyor bende erteleyecek diye çok üzülüyorum
ama bir tuhaflıkda var yani..
Sende nasıl ertelendi?

Merhaba arkadaslar. Epeydir giremiyordum. Yeni hamilelerimize hayirli ugurlu olsun. Saglikla hamilelikleri devam etsin insallah.transfer sonrasi gun sayan arkadaslarim insallah bol pozitifli bir tedavi olur. tedaviye yeni baslayanlara hayirli ugurlu olsun Allah emeklerini bosa cikarmasin insallah.

Sen bebeklerine odaklan ve pozitif ol canım çok kısa bir işlem biliyorsun o süreçte içinden dualar oku sonucu düşün hemen geciveriyor :) allah yardımcın olsun

Sen bebeklerine odaklan ve pozitif ol canım çok kısa bir işlem biliyorsun o süreçte içinden dualar oku sonucu düşün hemen geciveriyor :) allah yardımcın olsun
Sagol canim insallah. Tek transfer yapilacak. Bir ay rahim dinlendirme yaptilar.Doktorum transferden sonra yatirmadiklarini ve hatta hemen tuvalete gidebilecegimi soyledi. Tutunmanin yatmakla alakasi yok biyolojik bir olay rahim girisi oyle hemen acilan bisey degil diyor. Bununla ilgili yerli yabanci makalelere baktım yatmakla yatmamak arasinda pozitiflik anlaminda bir fark yazmiyor. Birde 1.5 saat yol cekecegim o gun eve gelmek icin yollar duz esim de yavas gelirim dedi. Gelince biraz dinlenirim artik.

Transfer günü muayenede rahim yüzeyi bozulmuş dedi doktor, riske etmeyelim dedi. Erteledik, bu ayda korktum ama şükür bişey olmadı.

Hiç dert etme o sümüksü akıntı bende de var 9. Haftanın içindeyim hatta adet dönemlerin de çamur gibi oluyor 1-2 gün sonra geçiyor kuzum..

Kızlar günaydın , dün hemen yakınındaki tıp merkezine gittim bebişlerden birisi biraz küçüktü baktım uyuyamıyorum hadi git baktır ne dert ediniyorsun :) dedim.. şükür ikisini de gördüm kalplerini dinledim ikisi de 8+1 çıktı.. bide transferde iki embriyo konulmuştu ama dünkü Dr. sanırım tek yumurta ikizi, ya iki kızın ya iki oğlun olacak dedi :) 9. Ve 14. Haftalardaki ultrasonda belli olurmuş ortak plesanta olup olmadığı.. sanırım benimkilerden biri tuttu oda bölünmeye devam etti 3. Gün embriyosu olduğu için :) Allah’ım sağlıklı, hayırlı evlatlar ver bize yarabbim, kaderlerini güzel yaz..

Canim benim idrarimi sonda ile çekmişlerdi daha transfer den sonra kalkmadan ve sonrasında da 4 saat araba ile yol gittim..bunlar pozitifi etkileyecek birşey değil tek etken stres olabilir yoksa zaten bizim elimizde değil nasibi geldiği gün olacak..dua et gönlünü ferah tut derim

canım evet çok haklısın ama şimdi doktorum istemde bulunmadığı için ben direkt bir hastaneye gidip şeker yüklemesi yaptıracağım diyemem. Önce bir kadın doğum doktoruna muayene olmam ve sonra o doktorun şeker yüklemesi için istemde bulunması gerekir. Başka bir doktora da nasıl giderim nereye giderim bilemedim. Sağlık ocakları falan yapmıyor dimi bu şeker yüklemesini?

inşallah canım hepimizinki sorunsuz sıkıntısız ilerlesin. İlk zamanlara göre daha iyi sayılırım canım ama şimdi de başka sıkıntılarım var. Hamileliğe bağlı böbrek büyümesi(hidronefroz) var bende. Böbrek ağrısı öldürüyor. Çalıştığım için de çok zorlanıyorum. Bir de hamilelik reflüsü var. Zor geçiyor gebelik yani, ama katlanıyoruz bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…