Sanirim rahim girisi daha kolay aciliyormus sıkışık olunca degil mi spekulumu takmak icin. Ee jel falan da kullanmiyorlar o gun zor oluyor o yuzden. Benim her muayenem zor zaten.

Kızlar doktor 10 folikül saydı e2 degeri 2155 olmuş. Sizce 10 folikülün kaçı dolu ? E2 değeri nasil
E2 değeri gayet iyi yumurta sayısı da öyle. 10 dan fazla da toplanabilir az da. Bu şimdiden değere bakılarak bilinmez maalesef toplama sonrası yumurtalar değerlendirilir anca. Ama sen bunları çok takma inan bir tane olsa yeter olacağı varsa oluyor. Stresi kesinlikle bırak inşallah olumlu olacak gibi düşün ve öyle inan. Bence iyi gidiyor herşey Allah yardımcın olsun inşallah

Sanirim rahim girisi daha kolay aciliyormus sıkışık olunca degil mi spekulumu takmak icin. Ee jel falan da kullanmiyorlar o gun zor oluyor o yuzden. Benim her muayenem zor zaten.
Rahim sıkışık olunca daha rahat görülüyor ultrasonda transfer sırasında. Çok fazla sıkışık olamaya da gerek yok sanki kaçıracak kadar sıkışık olmamak lazım. Kendini kasma ne kadar rahat bırakırsan işlem o kadar kolay geçer

İnşallah sonuçların iyi çıkar ki ben iyi çıkacağını düşünüyorum canım. Allah yardımcın olsun. Dr bir duysa ooo gizli iş

Maşallah canım çok güzel. Hep böyle güzel sonuçlarla dönersin inşallah evine Allah hepimizin yardımcısı olsun

Insallah cok tsk ederim. Insan merak ediyor heyecanlaniyor korkuyor tum duygulari yasiyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

inşallah iyi çıkar canım korkma en iyisini yaptın çünkü gizli bisey bu belirti vermiyorki aklında kalmasın zaten zorlu süreçlerden geçtik halada geçiyoruz biraz olsun rahatlamaya ihtiyacımız var

Bir de bugun pruloton depot ignem var. Cok yakiyor demisler dogru mu? NOvalgin igneden daha mi cok yakiyor arkadaslar?

Biraz yakıyor ama dayanılmayacak birşey değil. Novalginden bir tık daha çok yakıyor bence. Bebeğin tutunması için çok önemli öyle düşün, rahatlıkla olursun

iyiyim canım şükür. geç olsun ama sağlıklı olsun inşallah bu tedavinde hamile kalıp sağlıkla kavuşmak nasip olsun.

İyi yapmışsın tedbirli olunması gereken bir gebelik yaşıyoruz kolay bulmadım bu bebekleri güzel haberlerini bekliyorum

Merhaba, pazartesi opu işlemi gerçekleşti benim, bugün 2. Günüm karnımda ve midemde şişlik hissediyorum, sanki içim gaz dolu, bu 3. Opum ama diğerlerinde hiç böyle olmamıştım, yaşayan var mı buna benzer şeyler?

Bana da çok oldu, sanki balon gibi çıktı, bol su, hareket, şekersiz ve ekmeksiz beslenme ve 1-2 hafta geçmesi gerekiyor üzerinden.. iğne dozajları ve yumurtalıkların hassasiyeti, toplanan yumurta adedi gibi nedenlere bağlı olarak vücudumuzun tepkisi farklı olabiliyor. Yoğun kanama yoksa korkmayın.

Çok teşekkürler, kanamam yok, bariz bir şişliğim ve gaz sancım var çok ilginç, yemek bile yiyemiyorum midemin şişkinliğinden, inşallah çabucak çözünür vücuttan

Hastane de adede bağlı olarak embriyo biopsisi ve dondurma işlemlerinden para alıyor, rakamlar o yüzden değişiyor. Ngs öncesi de bi hizmet bedeli var..

NGS vermedi şimdilik bir sürü başka testler verdi, kan verdik sabah 1 aya yakın sürermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…