Merhabalar hanımlar hamile arkadaşlar acaba hangi hastanede Doğum yapacaksınız ve hangi dr da? Ankara’da iyi bir hastane ve dr arıyorum diğer forumlarda pek bir şey bulamadım

Insallah herkesin gönlüne gore versin canim. Hayirli olsun transferin. Benim de 2. Denememdi canim.
ben dondurulmuslarla denıyorum şimdi genetık test fılan yapılmadı hıc bırıne en ıyılerı transfer edıyorz demıslerdı onda kımyasal oldu bunda ınsaallah tutunurda bırakmazlar ıcımde endıse var hep

O endiseler acabalar hepimizde var canim. Stres yapmamaya çalış insallah bu defa iyi olacagini düşün. Dularini hep yap. Allah yardimcin olsun.

Insallah canım hersey yolunda gider. Allah yardimcin olsun umarim kalp atışını duyar ve keseyi gorursunuz.

Arkadaşlar hayırlısıyla tüp bebek tedavisine başladık doktorum karyotip analizi istedi devlette 3 ayı bulur dedi özelde sadece bu test ne kadara yapılıyor yaptıran varmı benden istedi eşimden istemedi, bide bişe daha sorcam adetimin 16, günü iltihap gibi sarı akıntım vardı sonra karın ağrısı oldu birden ve pembe leke geldi kötü bişe değildir dimi

Hiç merak etme canim görürsün inşallahhh,ben hem keseyi ve kalp atışı 6+3günlükken gördüm
İnş canım. Daha önce 4 düşüğüm var bu aşamaya geldiğimde hep sonu hüsran oluyor. Bu sefer bulantı uyku hali gibi belirtileri de yaşıyorum o yüzden daha olumluyum ama yine de korku da var. Belki de belirtiler psikolojik bilmiyorum ya da bu herşeyin yolunda gittiğini de göstermeye de bilir tabi.

Merhabalar hanımlar hamile arkadaşlar acaba hangi hastanede Doğum yapacaksınız ve hangi dr da? Ankara’da iyi bir hastane ve dr arıyorum diğer forumlarda pek bir şey bulamadım
Ben özel eryaman hastanesine gidiyorum sema hanıma. Gayet memnunum ilk dogumumu da o yaptırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…