Hangi merkez de yaptınız ? 26 yaşındayım bende 2 ye bile olmaz dedi ben zaten ikiz taraftarida değildim ama 3 e izin vermeleri şaşirtti
Konya da tedavi oldum ben bu ikinci tedavim ilkini de başka bi merkezde olmuştum ve onda da 2 tane transfer olmuştu.transfer sonrası verilen epikrizde 1 tane gözüküyor yasal olan 1 olduğu için ama sağolsun her iki doktorum da beni kırmadı

Kızlar benim bikaç gündür bacağımda ağrı vardı biliyosunuz. Bugün duşta dikkatimi çekti sağ kasığımda hatta biraz aşağısında gibide bacağımla tam orta noktası gibi şişlik var diğer tarafa göre daha önce başına böyle bir durum gelen var mı

Ilaclardan olsa gerek.

Crinojelin yan etkisine benziyor. Doktor en doğru cevabı verecektir.

Folatro , folikasit sınırda veçok pahalı onun yerine folbiol daha iyi ( ben hata yaptım ama yine de siz bilirsiniz .. diğeri adet düzenleyici siklus için zaman düzenini dengeliyor bende kullandım ikisini ..

Bebek hareketleri değildir sanırım çünkü 2 haftadır var karnım atıyor gibi oluyor seyirme gibi bebek hareketini nasıl anladın nasıl bir his kuzucum
Kuzum ilk zamanlar böyle içinde minik baloncuklar patlıyor gibi. Pıt pıt atıyor. Bazen sağda bazen solda bazen ortada oluyor. Günler geçtikçe daha güçlü hissedyorsun. Birkaç hafta sonra dışarıdan da görünüyor zaten.

Kizlar 4 yasindaki yeğenime araba çarptı hepisin dualarına ihtiyacımız var.dua edinki o minik bedeni bu kazayı kaldırabilsin.cok üzgünüm
Off rabbim sağlıkla bağışlasın şifa versin kuzuya kıyamam annede bitmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…