Testi bilmiyorum ama lekelenme yumurtlamadan olabilir

Benim 6 haftada başladı bulantım ve kusmalar ve hala devam ediyo, herşeyden tiskendim herşey kokuyor bana yani herşeyden midem bulaniyor su bile zor içiyorum

Benim 6 haftada başladı bulantım ve kusmalar ve hala devam ediyo, herşeyden tiskendim herşey kokuyor bana yani herşeyden midem bulaniyor su bile zor içiyorum
Allah yardımcın olsun canım
Benim neredeyse 1 haftadır sadece bulantı var özellikle aç olduğum ve acıkmaya başladığım zamanlar sadece 1 kere kustum o günde biraz yeme işini fazla abarttım sanırım

Bizde yaptirdik esimle zeynepkamilde 1 bucuk ayda cikar dediler sonuc cikmak uzere bu ara insallah hayirlisiyla.

Aynen canım çok güzel heyecanlar Rabbim iateyen herkese yaşattın bu duyguyu inşallah.
Aylık olarak mı gidiyosun canım kontrole yoksa daha mı erken.
Gönlünden geçen ney :)

Merhabalar hanımlar hamile arkadaşlar acaba hangi hastanede Doğum yapacaksınız ve hang dr da? Ankara’da iyi bir hastane ve dr arıyorum diğer forumlarda pek bir şey bulamadım
Ankarada özel bir doktorun muaynehanesine gidiyorum. İstediğim hastanede doğum yaptırabilecek. Ben tobb’da yapmayı düşünüyorum Allah kısmet ederse.

Aynı korku bendede var canım 2 tanıdığım bu sebeple bebeklerini düşürdü.
Bende en başından doktora sordum korktuğum için oda şuan için dikişe gerek yok dedi ilerleyen haftalarda yine ölçtür gerekirse 4-5.ayda dikiş atılır dedi inşallah onada gerek kalmaz sorunsuz bir şekilde atlatırız bu süreçleri.
Rabbim hepimizin evlatlarını korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bizde yaptirdik esimle zeynepkamilde 1 bucuk ayda cikar dediler sonuc cikmak uzere bu ara insallah hayirlisiyla.
Dedikleri gibi bir bucuk ay mı oldu Doktorum devlette 3 aya anca çıkar dedi özelde yaptrın dedi ama ben yarın için randevu aldım yinede kan vereyim diyorum hem sorarım ne zamana çıkar diye

Canım anlattığın durum kızken başıma geldi yanlış hatırlamıyorsam iltihaptı doktor ilaç vermişti.
Çok geçmiş olsun

Ban
Dedikleri gibi bir bucuk ay mı oldu Doktorum devlette 3 aya anca çıkar dedi özelde yaptrın dedi ama ben yarın için randevu aldım yinede kan vereyim diyorum hem sorarım ne zamana çıkar diye
Habgi sehirdesin cnm oraya goremi soyledi bilemiyrm bana doktorum devlet karsiliyor 1 1bucuk ayada sonucu cikiyor bosuna para verme dedi verdik esimle hastanede oyle soyledi bir bucuk aya cikar dedi bakalim. 2. Tedavim olcak benimde

Ban

Habgi sehirdesin cnm oraya goremi soyledi bilemiyrm bana doktorum devlet karsiliyor 1 1bucuk ayada sonucu cikiyor bosuna para verme dedi verdik esimle hastanede oyle soyledi bir bucuk aya cikar dedi bakalim. 2. Tedavim olcak benimde
Ben kocaeli umuttepeye gidiyorum tedavi için Sakaryadayım ama aynen çok da pahalı ama üç ay bekleme olursa para verip yaptrmak lazım amh de düşük çıktı benim

Canım anlattığın durum kızken başıma geldi yanlış hatırlamıyorsam iltihaptı doktor ilaç vermişti.
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım. Hemşireme anlattığımda o da öyle bişeyden şüphelendi sanırım idrarda yanma var mı diye sordu ama şükür yok öyle bişey.o zaman progestan dan kaynaklıdır dedi yarın gidicem doktora zaten önemli bişey değildir umarım

İnşallah canım önemli değildir idrar tahlili falan yaparlar zaten yarın gidince içini ferah tut bol bol su iç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…