Aynen haklisin .Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Kanamam iceride yogun sekilde devam ediyor Allahtan su an disarida bisey yok ama paikolojim o kadar bozuk ki her an kan gelecek diye tetikte bekliyorum dun gece de ruyama girdi Allahim korusun dusuk yapiyormusum Ben psikolojikmen cok iyi degilim
Canım, benim annem anlatıyor. Kardesimden hamileymis lavaboya gitmiş bildiğin oluk oluk kan geldi diyor. Korkudan hemen uzanmış. Sonra hastaneye gitmişler. Doktor bakmış bebek yerinden inmiş aşağıda duruyor resmen demiş. Ama kalbi atıyor. Eve git sürekli yat bu dünyada rızkı varsa öyle yada böyle gelecek demiş . Annem tabi yardım edecek kimsem yoktu iş güç evde başka çocuk var nasıl yatayım hep hareket halindeydim diyor. Şu an kardeşim boylu Poslu :) sapasağlam bir öğretmen..

Kendini strese sokma, duamizi edelim, Allah'a emanet ler artik

Yazin icimi ferahlatti cnm Allaha emanet ettim elimden birsey gelmiyor Annen icin cok sevindim insallah bizde sag salim kucagimiza aliriz. Corasprini de biraktirdi pihtilasma sorunum var mi yok mu onu da bilmiyorum Rabbim korktuklarimizla sinamasin bizi insallah Bugun karnimin icini sanki oyuyorlar sabahtan beri adet olacakmisim gibi agriyor hayir olsun insallah yine kirmiziyi gorecegim diye aklim cikiyor Rabbim yardimcimiz olsun

Amin canım. Inşallah dan salim alırsın kucagina. Kendine yat dinlen . Vitaminli yiyecekler ye. Gerisini allaha birak. Bide çok stres yapıp kafana takma. Içinde kaybolursun. Zarar etmiş olursun kendine. Sigara kullanıyorsan da birak . Birakamiyorsanda 1 2 tane kullan. Benimde sana altın önerim

Hep pozitif dusun. Belki o karin ağrısı bebek oluşup büyüdüğü içindir. Icini ferah tut.

Merhaba rahim dinlendirme işlemini bazı yerlerler yapıyor mesela bahçeci de herkese yapılıyor aslında kullanılan ilaçların yumurtaligi fazla uyarmasindan kaynaklı ohhs durumunu yaşamamak adına iyi birşey. Transferden sonra iki gün istirahat ve sonrasında yormadan kendini yürümek temiz hava ve bol su bence iyidir

Sagol bilgilendirdigin için. Canım bide benim iki kizkardeslerimin düğünü var. Mesela bu aralar başlasam tedaviye 2 ay sonra düğün var .Acaba oynasam mı oynamasammi . Sonuçta kızkardeşim. Diğer kızkardeşim de 4 ay sonra düğün.:) naapcami sasirdim

Dugun de bebek de güzel telaslar. Hayırlısı olsun. Ben tedaviye 11 haziranda başlamıştım 20 ağustosta oldu transfer. Transferden sonra 2-3 gün dikkat etmek gerekli. Hatta bana Hemsire düğüne bile gidebilirsiniz oynamamak şartı ile diye espri bile yaptı dikkatli olmakta fayda var derim

Bende olmadı kuzum seyirme. Acaba bebişin hareketlerini mi hissetmeye başladın :) ben 22.haftada hissettim ama bizim aralık anneleri grubunda 16.haftada hissedenler vardı.
Bebek hareketleri değildir sanırım çünkü 2 haftadır var karnım atıyor gibi oluyor seyirme gibi bebek hareketini nasıl anladın nasıl bir his kuzucum

Ka
Kac haftaliksiniz suan.kac embriyo transfer ettiler . Benim yaşım 22 diye tek embriyo transfer ediceklermis bar mi öyle bisey

Hmm vajinal yoldan diye belkide ölçmemiştir bende sorayım olmazsa dr a. Saol iyi olduğu öğrendiğim canım. Bende progestanı bırakamadım psikolojik midir nedir. Hala kullanıyorum dr bırakabilirsin demişti. Olmazsa bende günde bir tane kullanayım 200 lükten. Hep aynı saatte atıyorum. Allah sağlık versin bebeklere

Ka

Kac haftaliksiniz suan.kac embriyo transfer ettiler . Benim yaşım 22 diye tek embriyo transfer ediceklermis bar mi öyle bisey
Ben 27 yaşındayım doktorum normalde 2 embriyo transferi yapacaktı eşim ve ben biraz ısrar edince 3 embriyo transferi yaptı sağolsun.tabi bi tanesi tuttu Allah’ıma binlerce şükürler olsun.yani yaşla değil de doktorun insiyatifine kalmış birşey

Hangi merkez de yaptınız ? 26 yaşındayım bende 2 ye bile olmaz dedi ben zaten ikiz taraftarida değildim ama 3 e izin vermeleri şaşirtti

Iyiymis . Bizde ısrar edelim bakalım. Insalla 2 bırakır. Çünkü 1 bıraksa ya o da hiç tutmazsa. Iste bu yüzden 2 bıraksa iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…