Ankarada özel bir doktorun muaynehanesine gidiyorum. İstediğim hastanede doğum yaptırabilecek. Ben tobb’da yapmayı düşünüyorum Allah kısmet ederse.
Doktorunuzun muayene ücreti ve Doğum ücreti ne kadar acaba TOBB 7-8 bin ister heralde hem hastane hem dr a ödeyeceğimiz ücret tahmini ne olur

tesekkur ederm amın insaallahhh kabak çekırdegı, kuru dut , havuç suyu bol su tuketmeye basladım baska tavsıyesı olan arkadaslar var mı?
sifa olsun canım kivi ye bol bol karbonhidrat tüketme kabızlık olmasın pirinç pilavı hamur işi v.s çay içme kıvırcık marul havuçlu sumaklı bol salata ,ananas ve ilik suyu yapip corba yaptim onunlada 1 ogun ozellikle dr.umuz tavsiye etti bunlari yemistim ayrica ben . insallah tutunur simsiki

Doktorunuzun muayene ücreti ve Doğum ücreti ne kadar acaba TOBB 7-8 bin ister heralde hem hastane hem dr a ödeyeceğimiz ücret tahmini ne olur
ben cukurambar koruya gidiyorum .paket aldim hastane ve dr.dan memnunum. aslinda hastane ve dr. tamamen herbirimizin maddi durumu ve doktor ile ilk görüşmede karsilikli alacağınız iletisim hosluguna bagli.ayrica yakinlik durumu da onemli.sectiginiz hastaneler ve doktorlar ile on görüşme yapabilirsiniz. herbirimiz saglikla dogum yapariz insallah.

muayene ücreti 175 TL. Tobb'da benim doktorumla 4-5 ay önce 5.500'e normal doğum yapmıştı arkadaşım (doktor ve hastanbe dahil) Şuan ne kadar oldu bilmiyorum açıkcası.

Eryaman hastanesinde Doğum ücreti ne kadar acaba bide aylık muayene ücreti ben aradım ama gelmeniz gerek dediler öğrenemedim
2500 tl bi gece yatis .doğumdan sonra 10 gün anne ve bebek kontrolleri dahil. 20 pozluk da doğum fotograflarindan albüm verecekler. Muayene 81.5 tl.

Ben hala fenayım bulantı konusunda. Hala tiksinidigim yiyemiedigim şeyler var aylardır agzima surmuyorum
Kimisi 9 ay a yakın bulantı kusma yaşıyormuş çok zordur eminim. Özellikli kız bebeklerde daha yoğun olduğunu duydum Allah yardımcın olsun canım

Kızlar yaklaşık 2 ay önce negatif Bi denemem olmuştu. Eylül reglinde görmek istemişti doktorum ama normal şartlarda bugün region 5.günü olması gerekirken henüz olamadım. Sizce bu düzensizlikler normal mi. Kendi kendine gebe kalma ihtimalini çok zayıf görüyorum.

Gayet normal canım. Zamanla düzene girecektir ilaçlardan dolayı hormonlar etkileniyor ama bir süre sonra düzene giriyor.

Ben hala fenayım bulantı konusunda. Hala tiksinidigim yiyemiedigim şeyler var aylardır agzima surmuyorum
Cidden mı , yandım öyle olursa.. eşim bile bazen kokuyor gibi geliyor halbuki temiz adam.. çaktirmiyorum tabi yoksa hemen trip atmaya başlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…