arkadaşlar merhaba.
izmir de tüp bebek yaptıranlar var mı?
hangi merkezi önerirsiniz, hem ilgi alaka hem de başarı olarak soruyorum.
başka şehirden gideceğim, en azından gidip görüşebileceğim bir kaç yer olsun aklımda istiyorum.
bir de sanırım 2018 ilk 6 ayına göre dolar yükseldi diye fiyatlar da yükselmiş bayağı.
sizler ne kadar ücret ödediniz bilgilendirebilir misiniz?
Canım diğer merkezleri bilmiyorum ama ben medicalpark Ahmet zeki ışıkta tedavi gördüm.
Hastane doktor labarotuvar olarak çok memnun kaldım.
İlk tedavimi istanbulda denedim ilaç dozlarım çok yüksek oldu.
1.denemede 60 yumurta toplandı 48 olgun çıktı bunlardan 13 tane döllendi 5.güne 2 tane kaldı.
2.deneme için Ahmet beye gittim ilaç dozların yüksek olduğu için yumurtaların kalitesiz çıkmış dozu azaltıp denediler.
2.denememde 17 yumurta toplandı 2 tane döllendi 2.güne gelişimi olmadığı için tedavi iptal oldu.(6000tlnin aşşa yukarı 3500ünü iade ettiller.)
3.denememde sorun döllenme kaynaklı size 2 farklı yöntem uyguluyucam dedi mikrocip ve kalsiyum iyonofor.
23 yumurta toplandı 4 tane 3.gün olarak donduruldu.(4500 gibi bi para ödedik mikrocipten para almadı)
İlk çözmede 2 tane çözüldü biri 4.gün transfer edildi kalite olarak çok iyiydi tutmadı diğeri devam etmedi.
Son denemede naturel tedavi yaptı.
Benim kendi yumurtamı geliştirip çatlattı ardından diğer 2yi transfer etti şükür biri tuttu.
Çözümüde doğru tedaviyi bulup uygulayanda Ahmet bey oldu.
İstanbulda sorduğuzda neden böyle döllenende sayı az oldu dediğimizde böyle denk gelmiştir yine deneriz aynı tedaviyi uygularız gibi saçma şeyler söylediler