Ölçtü mü bilmiyorum canım. Aslında zaten son 1 kutu daha yazarız sonra bırakırsın demişti. Ama ilaç kötü akıntı ve kaşıntı yaptı. İçeride birikti. Bu yüzden simdi bırakıyorum.
8. Haftadan itibaren sadece coraspirin ve folik trio alıyorum .. çok şükür herşey yolundaymış.. dert etme , herşey güzel olacak, biraz hamileliğin keyfini çıkarmaya çalış :)

8. Haftadan itibaren sadece coraspirin ve folik trio alıyorum .. çok şükür herşey yolundaymış.. dert etme , herşey güzel olacak, biraz hamileliğin keyfini çıkarmaya çalış :)
Erken birakmişsin canım. Demekki gerek görmemiş ne güzel :) doğru söylüyorsun insan herşeyi kafaya takıyor işte.. 20 gün sonra ikinci kontrole gidicem o bile kafama takılıyor . Keşke diyorum evlerde seyyar ultrason makinesi olsa hergun kontrol etsek

Canım ikizler nasıllar inşallah iyilerdir,nasıl geçiyo hamilelik :)

2500 tl bi gece yatis .doğumdan sonra 10 gün anne ve bebek kontrolleri dahil. 20 pozluk da doğum fotograflarindan albüm verecekler. Muayene 81.5 tl.
Eryaman da oturuyorum sanırım en mantıklısı Eryaman Hastanesi sizin de tüp bebek değil mi benim de tüp ..açıkçası normal Doğum yapmak istiyorum ama dr ne der diye de düşünüyorum neden tüp bebekler illaki sezeryan olmak zorunda bunu anlamıyorum

arkadaşlar merhaba.
izmir de tüp bebek yaptıranlar var mı?
hangi merkezi önerirsiniz, hem ilgi alaka hem de başarı olarak soruyorum.
başka şehirden gideceğim, en azından gidip görüşebileceğim bir kaç yer olsun aklımda istiyorum.

bir de sanırım 2018 ilk 6 ayına göre dolar yükseldi diye fiyatlar da yükselmiş bayağı.
sizler ne kadar ücret ödediniz bilgilendirebilir misiniz?

kızlar bı jel var crione mı ne uzun beyaz cubuk gıbı nasıl uyguluyorsunz onu cok zor? bebeklere zararı olmaz dedıler ama tek basıma nasıl yapacagımı bilemıyorum

kızlar bı jel var crione mı ne uzun beyaz cubuk gıbı nasıl uyguluyorsunz onu cok zor? bebeklere zararı olmaz dedıler ama tek basıma nasıl yapacagımı bilemıyorum
İlacın olduğu yerden tutup termometre gibi 3-5 kere sallıyorum. Uzanıp tampon gibi yerleştiriyorum, ilacın olduğu bölüm sadece dışarıda kalıyor, onu 4-5 kere sıkıp geri çıkartıyorum. 2 dakika yatıp yarım saat yürüyüş yapıyorum.

4-5 kere mi bana bi kere sıkın bırakmadan gerı cekın demişlerdi yoksa ilacı gerı cekermıs

4-5 kere mi bana bi kere sıkın bırakmadan gerı cekın demişlerdi yoksa ilacı gerı cekermıs
Son sıkışımdan sonra parmaklarımı açmıyorum, böylece içine hava çekmiyor. Ben bu şekilde rahat ettim, tek sıkışta sanki hepsi çıkmıyor gibi geldi. Siz nasıl rahat ediyorsanız öyle yapın.

Bende 2 ay evvel ilk tedavimi olmuştum negatif..üzerine ilk adetimi 5 gün gecikmeli oldum 2. Ay hiç olmadım beklenen adetten bi hafta öncesi 1 gün kahve lekelemem oldu dr normal bunlar dedi onu baz alarak tedaviye başladı 2 gunde bir kontroletti kısa sürede rahim uygun hale geldi ve transfer oldum geçen hafta yani adet olmadan 2.tedavim oldu..bugun 5.günüm hersey yolunda diyor dr

Bebeğe zararı olmuyor canım tupun hepsini içeri itmiyorsun zaten. Uzan dizlerini kendine doğru çek, ilacı sık , başlığı bırakmadan geri çek. 5dk Uzan sonra kalkıp en az 15 dk yürüyüş yap. Kullanılması gereken bir ilaç. Ben erken bırakmak durumunda kaldim

amin gözünüz aydın .

Gözün aydın canımm maşallah sağlıkla kucağına alman da nasip olur inşallah

Canım diğer merkezleri bilmiyorum ama ben medicalpark Ahmet zeki ışıkta tedavi gördüm.
Hastane doktor labarotuvar olarak çok memnun kaldım.
İlk tedavimi istanbulda denedim ilaç dozlarım çok yüksek oldu.
1.denemede 60 yumurta toplandı 48 olgun çıktı bunlardan 13 tane döllendi 5.güne 2 tane kaldı.
2.deneme için Ahmet beye gittim ilaç dozların yüksek olduğu için yumurtaların kalitesiz çıkmış dozu azaltıp denediler.
2.denememde 17 yumurta toplandı 2 tane döllendi 2.güne gelişimi olmadığı için tedavi iptal oldu.(6000tlnin aşşa yukarı 3500ünü iade ettiller.)
3.denememde sorun döllenme kaynaklı size 2 farklı yöntem uyguluyucam dedi mikrocip ve kalsiyum iyonofor.
23 yumurta toplandı 4 tane 3.gün olarak donduruldu.(4500 gibi bi para ödedik mikrocipten para almadı)
İlk çözmede 2 tane çözüldü biri 4.gün transfer edildi kalite olarak çok iyiydi tutmadı diğeri devam etmedi.
Son denemede naturel tedavi yaptı.
Benim kendi yumurtamı geliştirip çatlattı ardından diğer 2yi transfer etti şükür biri tuttu.

Çözümüde doğru tedaviyi bulup uygulayanda Ahmet bey oldu.
İstanbulda sorduğuzda neden böyle döllenende sayı az oldu dediğimizde böyle denk gelmiştir yine deneriz aynı tedaviyi uygularız gibi saçma şeyler söylediler

Cidden mı , yandım öyle olursa.. eşim bile bazen kokuyor gibi geliyor halbuki temiz adam.. çaktirmiyorum tabi yoksa hemen trip atmaya başlar :)
Valaa sabah akşam dus al dediğimi bilirim alıştı artık. Cidden kokuyor bize. Annem doğurana kadar midesi bulanmiis. Ilk gebeligimde 20. Haftada geçmişti tamamoen bunda hala ara ara oluyor. Ama ilk günlere göre coooooook iyiyim

Gözün aydın canımm maşallah sağlıkla kucağına alman da nasip olur inşallah
İnş canım benim çok teşekkür ederim. Gerçekten çok farklı bi duyguymuş hele kalp sesini duymak hala açıp dinledikçe ağlıyorum
Rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…