Benim doktorum sema hanım biraz sert mizaclidir ama biz birbirimize alıştık artık çok tatlı bi kadın. Doğum konusunda o da aynı fikirde kiymetli bebek olduğu için sezaryen yapmak istiyor ama ben ilk gebeligimde normal doğumu çok istediğimi anlattım sonuçta tibbi olarak hiç bul engel fark yok. Son ana kadar bekledi normal doğumu ama son anda kordon dolanıp kalp atışları iyice yavaslayinca riske atmadık sezaryen oldum. Eni güzeli normal doğum tabiiki ama sezaryen de korkulacak birşey degilmis

Canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

İnş canım benim çok teşekkür ederim. Gerçekten çok farklı bi duyguymuş hele kalp sesini duymak hala açıp dinledikçe ağlıyorum
Rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın
Maşallah hayırlı olsun hattan kaçtı acaba ben de haftaya pazartesi gideceğim inşallah bana da nasip olur kalp atışı duymak biraz kaygiliyim

Kızlar bu hafta farkettim.. vücudumdaki tüylerde artış oldu mesela kollarımda cılız sarı tüyler vardı şimdi siyaha dönmüs uzamış.. özellikle göbekteki tüyler çoğalmış siyahlaşmis.. doktor muayenesine gitsem göbeği nasıl acicam yani o derece çoğaldı.. geçici bir durum mu eskiye döner miyim acaba sonra

Maşallah hayırlı olsun hattan kaçtı acaba ben de haftaya pazartesi gideceğim inşallah bana da nasip olur kalp atışı duymak biraz kaygiliyim
Doktor 6 +1 dedi canım neye göre hesapladı anlamadım ama başka bi doktora gidersen son adet tarihim 29 temmuz de dedi. Ama yanlış hatırlamıyosam benim 22 temmuzdu sanki son adet tarihim. Koyduklarında 14-15 günlük sayılıyor sanırım

Benim de 21 haftalik süren bir gebeligim vardi. İlk aylarda göbek hizasinda cizgi halinde tüylenme olmustu.
Yaslilardan bir teyze senin bebek erkek demisti. Gercekten de bebegim erkekmis sonradan ogrendik.
Doktora soylemistim o da dogrulamisti. Erkek bebegin salgıladığı hormonlar anneye gecince bazen oluyormus boyle.
Bebeğimi malesef kaybettim. Sonrasinda o tuyler de kendiliginden döküldü.
Ben bebegimi baska sebeplerle kaybettim lutfen aklınıza kötü bişey gelmesin. Siz aklınıza kötü bişey getirmeyin.
Bence sizin bebeginiz erkek

Ultrason ölçüsüne göre hesaplamıştır muhtemelen canım.
Benimde 30 hazirandı son adet tarihim ama yeniden düzenlendi 6 temmuz olarak değişti

Çok üzüldüm Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Erkek mi diyorsunuz :) bilemedim hep kız hissediyorum çevremde öyle söylüyor. Erkekse baya ilginç olacak

Gerçekten çok korkuyorum; bir evlat kaybettik bu hastalıktan,aynı şeyleri yaşamak çok korkutuyor; 2. Hamileliğim olmasına rağmen şu anda bebek de karnımda hareket etmiyor yani ben hissedemiyorum henüz bir şey,o da beni üzüp korkutuyor;sen hissedebiliyor musun bebişi karnında hareketler falan

Hiç duymamıştım böyle bir şey.
Yani kendi yumurtalarını da büyüttü, catlatti, aynı aşılama gibi. O arada 2 tane de transfer yaptı. Kacinci gündü o transferler çözününce hemen yaptı mi?

Bir tedavi ücreti 6500+ilaç miydi acaba?

Gözün aydın olsun insaallah sağlıkla kucağına alırsın bebisini:)

Geçici canım doğumdan sonra dokuluyor

Amin canım inşallah inşallah
Rabbim cümle isteyene nasip etsin inşallah
Bende daha önce hiç duymamıştım canım öyle bi tedavi sadece 5 gün femara kullandım daha sonra takip etti doktor yumurtanın büyümesine göre pkolu olduğum için benim yumurtam yavaş büyüdü 21.gün çatlatma iğnesi oldum iğnenin 5.günü donmuş olanlar çözüldü aynı gün transfer edildi.
Vücut embriyoyu kendi büyütüp çatlattığı yumurta sansın diye böyle bi tedavi uygulandı.
Bu şekilde tedaviyle bir çok hamile kalan hastası olmuş doktorun
Üreme sağlığı başkanı canım ayrıca doktor

Evet canım 6500+ilaçlar

5.gün transferi olduysanız transfer tarihinden 14 gün öncesi son adet tarihi olarak esas alınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…