Ultrason ölçüsüne göre hesaplamıştır muhtemelen canım.
Benimde 30 hazirandı son adet tarihim ama yeniden düzenlendi 6 temmuz olarak değişti
Bana son adet tarihine göre 6+1 dedi ultrasona göre bikaç gün önde gidiyor dedi hatta.
Bende dedim anası boylu poslu babası boylu poslu o da öyle olucak demek ki demek ki dedim

Amin inşaallah Rabbim bizede nasip etsin

Haahhahaa doğru söylüyorsun kendimiz bakıp dursak, bi zararı olmasa :) ben birazcık daha rahatladım şükür, sende rahat ol , güzel düşünelim güzel olsun kuzum :)

Selam hanımlar

Ekim ayın da deneme yapmak istiyoruz

Ben 2014 de 2. Tüp bebek denemesi ile hamile kaldım ve bir oğlum var 3 yaşında. Tedaviyi o zaman istanbulda yaptırmıştım ama şuan urfada yaşıyorum. 3 tane dondurulmuş embriyo mevcut 4 sene oldu.

Şimdi ben bu merkez ve doktor hakkında bilgi almak istiyorum. Giden , tedavi gören varsa yardımcı olabilir mi ?

Birde istanbulda ki embiriyoları nakil edebiliyoruz dedi, Gaziantepde ki hemşire. Sizce ne yapmalıyım, yardımcı olur musunuz ?

Sizce hangisi mantıklı ?

Günaydın güzel anneler anne adayları bugün transferin 6.günü iki gün sonra idrar testi yapmayı düşünüyorum sizce erken mi ilk pozitifi ne zaman gördünüz

Günaydın güzel anneler anne adayları bugün transferin 6.günü iki gün sonra idrar testi yapmayı düşünüyorum sizce erken mi ilk pozitifi ne zaman gördünüz
Günaydın hayırlı olsun canım transferin ben de 8.günde kanda baktirmistim pozitifti. 7 ile 12.günler arasında kanda belli oluyor genelde diye arastirmistim. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.

Günaydın hayırlı olsun canım transferin ben de 8.günde kanda baktirmistim pozitifti. 7 ile 12.günler arasında kanda belli oluyor genelde diye arastirmistim. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.
Teşekkür ederim canım inşallah peki hiç idrarda bakmadınmı

Kızlar avrupa yakasında önerebileceğiniz tam teşekküllü bi hastahane ve kadın doğum doktoru var mı acaba. Normalde maslak acıbademde tedavi gördüm dün doktorum istersen dışardan da bi doktor bul kendine doğum için burası özel sigortan yoksa tuzlu olur dedi. Ama istersen 30. Haftaya kadar bakabiliriz bu süreçte dışarıdaki doktorunla paslaşarak gideriz dedi.

Merhaba Hanımlar ben 41 yaşındayım,3 defa tüp bebek yaptırdım.İlk tüp bebeğimi 2009 da yaptırmıştım 8,5 yaşında bir oğlum var çok şükür...2.tüp bebeğimi geçen yın nisanda yaptırmıştım ikiz gebeydim ilkini 6 haftalıkken kaybettim ikizinide 12 haftalıkken clexan ve coraspinim kesildikten 4 gün sonra yavrumun kalbi durduğu için kaybettim,çok üzücü bir dönemdi(
Şimdi 3.tüp bebeğimi yaptırdım ve bugün transferin 8.günü,size hergün yaşadıklarımı anlatmak isterim,dualarınızı beklerim:)

Yumurta toplanınca esrofem 4x1 ve progestan 3×1 ve coraspin 1×1 monodox 2×1 5 gün,prednol 160 1x1 başlandı ..folik asit 2 aydır coraspinle beraber kullandim
3.gün transfer yapıldı,tranferden sonra 3 saat hastanede dinlendim...clexan 0,4 1×1 ve proluton depot 1×1(haftalık) başlandı

Transfer günütelde dinlenerek geçirdim,yemeğimi odamda yedim

Tranferin 1.günü:uçakla yolculuk yaptım,minik kramplarım vardı

Transferin 2.günü:evde dinlenmeye devam ediyorum,rahmimde karıncalanma tarzında kramplar hissediyorum,akıntım oluyor
Transferin 3.günüğluma ve eşime kahvaltı hazirladim,yemek yaptım,ara ara ağrılarım var
Transferin 4.günü:çok ağrılı kramplarım oldu 3-4 kez,olumlu düşünuyorum

Transferin 5.günü:akıntilarım hergün devam ediyor,ayağa her kalktığımda biraz daha fazla oluyor
Transferin 6.günü:uterusumdaki dolgunluğu hissediyorum,veeee bugün aparmandan soğan kokuları midemi bulandırdı????(inşallah gebeyimdir)tutunmayı arttırmak için ananas yiyorum:)

Transferin 7.günü:bütun gün evdeki tüm yiyecekler burnuma kötü kokuyordu,dolma yaptımherzaman mis gibi kokan dolmalar,çook kötü kokuyordu:))....baş dönmelerim oldu,testi dört gözle bekliyorum,oğlumu okula götürdüm,ağır olmayan market alısverişi yaptım

Transferin 8.günü:sabah bulantıyla uyandım,inşallah kimyasal gebelik değildir,kramplarım bitti,yarın B-Hcg yaptırmayı düşünüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…