Merhaba Hanımlar ben 41 yaşındayım,3 defa tüp bebek yaptırdım.İlk tüp bebeğimi 2009 da yaptırmıştım 8,5 yaşında bir oğlum var çok şükür...2.tüp bebeğimi geçen yın nisanda yaptırmıştım ikiz gebeydim ilkini 6 haftalıkken kaybettim ikizinide 12 haftalıkken clexan ve coraspinim kesildikten 4 gün sonra yavrumun kalbi durduğu için kaybettim,çok üzücü bir dönemdi
(
Şimdi 3.tüp bebeğimi yaptırdım ve bugün transferin 8.günü,size hergün yaşadıklarımı anlatmak isterim,dualarınızı beklerim:)
Yumurta toplanınca esrofem 4x1 ve progestan 3×1 ve coraspin 1×1 monodox 2×1 5 gün,prednol 160 1x1 başlandı ..folik asit 2 aydır coraspinle beraber kullandim
3.gün transfer yapıldı,tranferden sonra 3 saat hastanede dinlendim...clexan 0,4 1×1 ve proluton depot 1×1(haftalık) başlandı
Transfer günü
telde dinlenerek geçirdim,yemeğimi odamda yedim
Tranferin 1.günü:uçakla yolculuk yaptım,minik kramplarım vardı
Transferin 2.günü:evde dinlenmeye devam ediyorum,rahmimde karıncalanma tarzında kramplar hissediyorum,akıntım oluyor
Transferin 3.günü
ğluma ve eşime kahvaltı hazirladim,yemek yaptım,ara ara ağrılarım var
Transferin 4.günü:çok ağrılı kramplarım oldu 3-4 kez,olumlu düşünuyorum
Transferin 5.günü:akıntilarım hergün devam ediyor,ayağa her kalktığımda biraz daha fazla oluyor
Transferin 6.günü:uterusumdaki dolgunluğu hissediyorum,veeee bugün aparmandan soğan kokuları midemi bulandırdı????(inşallah gebeyimdir)tutunmayı arttırmak için ananas yiyorum:)
Transferin 7.günü:bütun gün evdeki tüm yiyecekler burnuma kötü kokuyordu,dolma yaptımherzaman mis gibi kokan dolmalar,çook kötü kokuyordu:))....baş dönmelerim oldu,testi dört gözle bekliyorum,oğlumu okula götürdüm,ağır olmayan market alısverişi yaptım
Transferin 8.günü:sabah bulantıyla uyandım,inşallah kimyasal gebelik değildir,kramplarım bitti,yarın B-Hcg yaptırmayı düşünüyorum:)