Canım benim çok çok teşekkür ederim amin inşallah Allah razı olsun bugünleri gösteren Rabbime cok şükür inşallah güzel haberleride paylaşacağım günler gelir Allahın izniyle Sen nasılsın minikler nasıl

Hosbuldum canım benim Allah razı olsun amin inşallah iyiki varsınız öyle yapacağım Rabbim güldürsün yüzümüzü isteyen herkese nasip etsin kısa zamanda ınşallah Sen nasılsın bebeğin nasıl cinsiyeti kesinleşti mi

Amin canım degerin cok guzel hep böyle devam eder inşaallah. Hep beraber kucaklarimiz bebislerle dolsun inşallah

tesekkur edrrim canim iyiyim sukur oglus da iyi:)) sen cok ara verdin tabiki bebisler buyudu o arada .insallah hep aramizda ol canim bende cok cok dualar ediyorum insallah hamileelr saglikla zamaninda kucagina alsın hamile kalmak isteyenlerde saglikla en yakin zamanda hamile kalsin.

Ya işte bu aldığım en güzel haber oldu transfer öncesi kuzum benim gözünaydın çok sevindim Rabbim devamını da getirsin sağlıklı bir şekilde inşallah

Çok şükür canım benim öyle olmuş valla bundan sonra sizinleyim artık hep inşallah amin amin inşallah

Transfer saatin yaklaşıyor hadi bakalım hayırlısı. Rabbim yüzünü güldürsün bebisler hep senle kalsın

Canım benim amin inşallah iyiki varsınız hepiniz ilk denememdeki gibi çok heyecanliyim Rabbim korktugumuzu yasatmasin hicbirimize inşalalh

Canım benim amin inşallah iyiki varsınız hepiniz ilk denememdeki gibi çok heyecanliyim Rabbim korktugumuzu yasatmasin hicbirimize inşalalh
hoşgeldn cnm benm nerelerdeydınn sensız kaldı buralar bnde sonucumu aldm artık pozıtf ınsaallah darısı senın basına guzel yureklı arkadasım dualarmdasn

Merhaba canım benim bugün transferim var 12 de inşallah güzel sonuçları almak da nasip olur sen nasılsın nasıl gidiyor
Canım inşallah çok güzel sonuç alırsın hayırlısıyla Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Çekmeyen bilmez çok yıpranıyoruz. Güzel gidiyo canım bi iki hafty cinsiyet ögrenicez hayırlısıyla :). İnşallah seninde böyle günlerine şahit oluruz

Ne demek cnm senden de Allah razı olsun sende iyi ki varsın. Burası bana çok iyi geldi şimdi bende transfer günümü hatırladım zaman gerçekten çabuk geciyor inş seninde güzel haberinle birlikte gün sayıcaz Ayy ikiz olsunlar inş ya Rabbim 9 ay senden ayirmasin kuzum. Bizim cinsiyet ptesi kesinleşti cnm hep sakliyorduk en son acıdi bize heralde . Kızim olucakmış

hoşgeldn cnm benm nerelerdeydınn sensız kaldı buralar bnde sonucumu aldm artık pozıtf ınsaallah darısı senın basına guzel yureklı arkadasım dualarmdasn

Canım benim geldim baya yoğundu işler artık buralardayim inşallah çok sevindim sonucuna Allahım sağlıklı bir şekilde devamını da nasip etsin inşallah çok sağol Allah razı olsun kuzum benim

Insallah canım benimde cumartesi trasfer olacak Allah kısmet ederse. 10 gun sonra hayirli haberler vermek dileğiyle.

Ayy çok güzel Allahım sırayla güzel haberleri vermeyi nasip etsin hepimize ınşallah çok sevindim Rabbim güldürsün yüzlerimizi inşallah

Canım benim hoş bulduk amin inşallah Allah razı olsun Rabbim kabul etsin dualarımızi inşalalh Sen nasılsın nasil oldun toparladın inşalalh

İyiyim canım çok kanamam oluyor bir hafta ara ile, onun haricinde bir sıkıntım yok. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…