Hayırlı olsun canım inşallah bunu defa olacak sımsıkı tutinuacaklar sanaa

Güldürdun beni cnm tamam yavaş yavaş alicam artık zaten şimdiden yoruluyorum hicbi pantolonum olmuyor hamile pantolonu aldım 4 kilo almışım
:))) canim benim hep gul. farkinda olmuyir su guzel bu guzel derken ben eve bel agrisiyla geliyordum.esimde baktim olmuyor internet sitelerinden almaya karar verdi:))) o sekilde sectik .

merhaba canim insallah simsiki saglikla tutunur . Zaman nasil da akip geciyor eylulde tedavi olurum diyordun transfer gunu gelmis bile
istedigin gibi ikiz olur hayirlisi ile

A anneveoglusu ve Korbaykus kizlar tecrubenize dayanarak bisey sormak istiyorum . sapka eldiven mutlaka olacak bebek dogunca alttan uzun kollu citcitli badi uzerine uzun kollu takim ustu. alt tarafada ayakli alt ve onun ustunede ayaksiz alt giydirmek gerekiyor degil mi tamam ev sicak hastane sicak ama ilk ortamla temas falan aklim karisiyor. eve gelince duruma gore altindan bir tane cikaririm diyorum ama disarda boyle olsa .

Ne güzel anlar :) Sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah darısı başımıza

Hoşgeldin Dilekcim, umarım anneliğe ilk adımı atacaksın bugün, iyi olmana çok sevindim.

Hoşgeldin canım yokluğun çok fark ediliyor. İnşallah 10 gün sonra senin de güzel pozitif haberlerini alırız. Rabbim dualarımızı kabul etsin isteyen bekleyen çabalayan tüm arkadaşlarımıza tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Kalbimiz seninle

Cnm hoşgeldin Rabbim bu defa sağlıkli gebelik ve devamında kucağına almani nasıp etsin ins çok sevindim bol bol dinlen cnm ilk 3 gun çok dikkat et kendine. Sonrasında arada yürüyüş yaparsın yormadan. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Çok şükür haberini aldık rabbim sağlıkla ve hayırlısi ile tutunmayı sağlıklı bir gebelik ile kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bir daha bu kadar çok ara verme

Canım Allah razı olsun amin amin inşallah bir daha vermem çok özledim her birinizi inşallah güzel haberleri vermek de nasip olur Allahın izniyle Sen nasılsın canım benim ogluslarin nasıl iyisindir inşallah alıştın mi yozgata da

tebrikler canim bir minnos daha yerlesiyor cok sukur

Evet özel hastane ama yasi sikinti ediylor cok heyecnliyim bakalim nasil olack siz transfr omcesi hangj ilaçları kullaniyonuz birdr nerde yaptiracksiniz tranferi insalh seniki ikiz olur rabbimin izniyle

Anladım canım gonlune göre olsun hersey inşallah amin Allah razı olsun canım benim inşalalh Ilaç olarak sadece prednol coraspin ve folik asit kullandım birde progestan kapsül canım Ankara Novaartta yaptırıyorum se nerdesin kuzum

İyiyiz, şükürler olsun alışma donemindeyiz bu güne şükür

merhaba canim insallah simsiki saglikla tutunur . Zaman nasil da akip geciyor eylulde tedavi olurum diyordun transfer gunu gelmis bile
istedigin gibi ikiz olur hayirlisi ile

Amin amin inşalalh canım benim çok sağol Allah razı olsun evet gerçekten zaman çok çabuk geçiyor sen ve oğlusun nasıl kocaman olmuş herkesin bebisler maşallah ya Rabbim sağlıklı bir şekilde kucaklariniza almayida nasip etsin inşallah hep aklımdasın dualarımdasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…