Aramıza dönmene çok sevindim canım inşallah rabbim transferinde kolaylık nasip etsin hayırlısı ile bebislerini alıp gel sana sıkı sıkı tutunup bırakmasın kuzular annesi rabbim her işin de kolaylık nasip etsin canı gönülden diliyorum inşallah Allahın izniyle bu sefer seninle kalacak bebişlerin beraber teste gün sayicaz ayy ne güzel:)

Senin adına çok sevindim... Umarım herşey yolunda gider ve bebislerini sağlıkla kucağına alırsın canım...benimde negatif ten sonra adet duzenim bozuldu... yarın doktora gidicem kısmetse... Allah yardımcın olsun inşallah...

Canım benim özledik seni ve merak ettik. İyi olmana çok sevindim. Yarın için dualarım seninle. İnşallah sonu çok güzel olacak

Allah hayirli etsin insalh benimde 25 ne transfr yasinuz kac acaba 2 tane veriyorlarmi benim dondurulmus var 2 almak.istiyirz ama.bilmiyirum nasil yapacagimi

Amin hepimizinkini inşallah canım sende 25 inde kavuş yavruna güzel haberler al inşallah özel hastanelerin çoğunda yaş sıkıntısı olmuyor 2 embriyo için seninki özel mi canım doktorunla konuşursan kabul edebilir ben çok istiyorum ikiz olmasını o yüzden özellikle 2 istiyorum Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Oy kuzum Allah razı olsun iyiki varsın inşallah inşallah nasıl güzel dualar ettin sagolasin Allahım güldürsün her birimizin yüzünü inşallah ayy evet inşallah güzel sonucları da vereceğim sizlere hep beraber sevincegiz Allahın izniyle sen nasılsın ne durumdasın kuzum

Amin amin canım benim Allah razı olsun inşalalh Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin güzel sonuçlar almayı inşallah anladım canım Allahın izniyle birşey çıkmaz çok normal düzensizlik olması vücut kolay toparlayamiyor kendini sende de alacağız kısa zamanda güzel haberler inşallah

Canım benim özledik seni ve merak ettik. İyi olmana çok sevindim. Yarın için dualarım seninle. İnşallah sonu çok güzel olacak

Canım benim iyiki varsınız bende çok özledim sizleri burdayim artik inşaallah Allahın izniyle Allah razi olsun kuzum amin amin inşallah Sen nasılsın prensesimiz nasıl bakalım maşallah kocaman olmuş

Canım benim iyiki varsınız bende çok özledim sizleri burdayim artik inşaallah Allahın izniyle Allah razi olsun kuzum amin amin inşallah Sen nasılsın prensesimiz nasıl bakalım maşallah kocaman olmuş
İyiyiz kuzum biz de. Prenses de iyi, büyüyor maşallah. Zaman hızlı geçiyor. Hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah

Yaaa çok sevindim :) inşallah sımsıkı tutunurlar canım. Dualarimdasin

Sende iyiki varsın canım topik sensiz olmuyor iyiki geldin rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin benim 2 tane transfer oldu benden 2 gün sonra sen sonuç alacaksın sanırım inşallah güzel haberler vermek nasip olur her birimize dualarım seninle Allah'ın izniyle herşey çok güzel olucak inşallah

Canım benim çok teşekkür ederim inanın sizinde eksikliğiniz çok büyük buraya yazar yazmaz enerji doldum resmen sizlerin sayesinde ayy maşallah çok sevindim ya inşallah sırayla vereceğiz o güzel haberleri canım benim inşallah inşallah Allah razı olsun benimde dualarim hepinize Rabbim kabul etsin inşallah

Çok şükür haberini aldık rabbim sağlıkla ve hayırlısi ile tutunmayı sağlıklı bir gebelik ile kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bir daha bu kadar çok ara verme

cnim sen daha hiç bişey almadın sanırım?bende son ayda alanlardan olu cam herhalde.
Almadım kisliklar çıksın diyorum daha vakit var birde alsamdolap çekmece yok nereye koyacağim
Kasım gibi park yatak ve etejerini alırım ayarlarım diyorum abisinden de kalanlar var

Rabbim hayırlısı ile müjdeli haberini almayı nasip etsin inşallah sımsıkı tutunsun ve hiç bırakmasın anneciklerini

Evet özel hastane ama yasi sikinti ediylor cok heyecnliyim bakalim nasil olack siz transfr omcesi hangj ilaçları kullaniyonuz birdr nerde yaptiracksiniz tranferi insalh seniki ikiz olur rabbimin izniyle

Gunaydin canim Allah kolaylik versin inşallah kolay bir transfer olur. Bebislerin hep seninle kalır. 9 ay seni hiç bırakmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…