Amin inşallah canim benim inşallah Allah razı olsun öyle tabi yaşayan biliyor gerçekten bu son olsun inşallah Ayy çok şükür ne güzel kocaman olmuş gönlüne göre olsun hersey inşallah canım

Evet öyle cok canım geçiyor bugünlere kadar geldik prensesini sağlıklı bir şekilde al kucağına inşallah canım benim He o kalbimdesiniz Amin Allah razı olsun canım benim inşallah inşallah

İyiyim canım çok kanamam oluyor bir hafta ara ile, onun haricinde bir sıkıntım yok. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Anladım kuzum geçecek bugünler de güzel haberler alacağım günler gelecek çok kısa zamanda inşallah Amin inşallah canim benim

Evet öyle cok canım geçiyor bugünlere kadar geldik prensesini sağlıklı bir şekilde al kucağına inşallah canım benim He o kalbimdesiniz Amin Allah razı olsun canım benim inşallah inşallah
Amin cnm bnm bebislerin birazdan seninle olacak annesi . Herşeyi unutuyoruz sadece onlara tutunuyoruz hadi bakalım.

Allah razı olsun canım benim amin amin inşallah Sen nasılsın bakalım büyük prenses ve minik prenses nasıl kocaman olmuş maşallah
Inan o kadar çabuk geçti ki bi şey anlamadım hamiileligin tadını yeni çıkarmaya başladım bi de. Ablamiiz uyudu şimdi. Minnos da icerde tepiniiyor

Gelecek inşallah canım güzel haberler yakındır.
Biz de iyiyiz çok şükür bir ay sonra kontrolumyz uzun verdi bu sefer kontrolü merakla bekliyoruz.
Senin keyfin yerinde mi sonuçların iyi çıktı sanırım

Bende anatolya ankara ordan yaptim ilk bebegimi aldim insalh ikjnciyide dogurum

Inan o kadar çabuk geçti ki bi şey anlamadım hamiileligin tadını yeni çıkarmaya başladım bi de. Ablamiiz uyudu şimdi. Minnos da icerde tepiniiyor
Mrb bisey sormak istiyorm bende 2 tup bebgimi alacam sizin iki tanemi yada 1 si tuo 12 side tup beni. Dondurlmuslarim.var 2016 dan beri onlardn alacam

Kızlar test sonuçlarım çıktı, bunlar ne demek bileniniz var mı?

Faktör V için Heterozigot saptanmıştır.
Faktör II için Homozigot Wild Type (Normal) saptanmıştır.
Faktör iki homozigot normal çıkmış diğerinde pıhtılaşma eğilimi var demek yani heterozigot. Tedavi sürecinde ve sonrasında kan sulandırıcı kullanmanı gerektirebilir. Sadece homozigot çıksaydı pıhtılaşma sorunun var demekti. Ama heterozigot pıhtılaşmaya eğiliminin olabileceğini ya da sadece taşıyıcı olduğunu gösterir. Benimde biri heterozigot hibor kullanıyorum coraspin gerek görmedi dr um hibor yeterli dedi gebelik boyunca. Ancak ben yinede bir hematologla görüştüm sadece heterozigot olmak risk getirmez iğne kullanmasan da olur ancak tüp bebek zorlu bir süreç ve elde edilen gebelik riske atılmamalı mantığıyla kullanmaya devam kararı aldık. Sende tedavi sürecinde ve inş gebe kalınca sulandırıcı kullanmalısın riske gerek yok.

arkadaslar esimle bende kan uyusmazlıgı var hemsıre kanamanz oluraa gıdın acıle ıgne yaptrn dedı bana tatmın edıcı gelmedı neden kanamayı bekleyelım kı bole bısıye olan var mı doktorlarnz ne dedı?

Sağol arkadaşım coraspirin veriyor doktorum tedavide belki bu sefer başka birşey verir. Sanırım çaresi olan birşey çok endişelenmemeliyim gibi

Ne kdra cnm karyotip analizi olarsk mi yoksa bu ayrimi

Toplamda 1600 küsur tuttu aşağıdaki testler, ama devlette de yaptırılabiliyormuş. Hatta Karyotip ücretsiz yapılıyor yazmıştı bir arkadaşımız. Ben zaman kaygım olduğu için çok araştırmadan yaptırdım hemen.

• Faktör V Leiden Mutasyonu

• Protrombin (Faktor 2-G20210A) mutasyonu

• Antikardiyolipin IgG/IgM

• Lupus antikoagulant

• Periferik kanda Karyotip analizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…