Ayy cnm demek hergün hibor yapiosun çok zor Allah yardimcin olsun kucağına sagsalim almayi nasip etsin cnm. Bn sadece coraspirin kullanıyorum transferden beri devam. İğne canını yakar inş bu günleri gUzel bi ani olarak yad ederiz bebisler kucagimizda

Kesinlikle haklısın bizler onu da atlatırız sanırım değil mi o kadar zorluk gördük inşallah bu topicteki arkadaşlar dahil tüm isteyen arkadaşlarım ve bende sağlıkla evlat sahibi oluruz inşallah.

Kuzum benim saolasın Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Herşeye razıyım yeter ki sağlıkla kucağıma alayım. Bir gün gelir gülümseyerek hatırlarız inşallah bu günleri.. Allah bebeklerimize sağlık versin

Amin cnm inşallah dediğin gibi yeterki minnos larimiz sağlıkla gelsin.

Doğumu yaklaşan arkadaşlar sezeryanla mı olacak hepinizin ki ? Allah hayırla sağlıkla kolay bir doğum nasip etsin inşallah. Merak ettim tüp bebekte sezeryan şart mi
Biz geçen ayki kontrolümde doğum yöntemini konuştuk doktorumla. Doktorum daha önce 2 arkadaşıma normal doğum yaptırmış ve yüzde 80 oranında normal doğum yaptıran bir doktor. Ama bana direkt sezeryan dedi. Tüp bebekler tıp literatüründe “kıymetli bebek” diye geçer, kıymetli bebekleri de riske atmak istemeyiz dedi. normal doğum bebek için çok fazla komplikasyonu olan bir doğum şekli dedi. Doktor öyle deyince ben de normal doğum konusunda ısrarcı davranmadım. Ona güveniyorum sezeryan diyorsa sezeryan yaparız. 39+2’de falan alırız dedi. Ama kilosu az olursa 40’a kadar bekleriz dedi.

becidina bana da 1 ay sonra gel demişti gün sayıyorum resmen :) gideyim de herşey yolunda desin diye.. keşke 15-20 gün deseydi diyorum.
Arada bir şeyler dürtüyor git başka dr a gör diye ama sonra iyidir bebeklerim bir sıkıntı olsa vücut bir şekilde sinyal verirdi diyorum vazgeçiyorum. Evham yapmayı bırakmak lazım canım

Arada bir şeyler dürtüyor git başka dr a gör diye ama sonra iyidir bebeklerim bir sıkıntı olsa vücut bir şekilde sinyal verirdi diyorum vazgeçiyorum. Evham yapmayı bırakmak lazım canım
canim tedirgin olma en basindan bu yada ayda 1 kontrolum . allah a emanet..
30.haftadan sonra 2 haftada 1 e dustu. sukur et hicbir sikintin yok oyuzden ayda 1 diye kendini yatistir en kotu sey tedirginlik kaygi .

canim tedirgin olma en basindan bu yada ayda 1 kontrolum . allah a emanet..
30.haftadan sonra 2 haftada 1 e dustu. sukur et hicbir sikintin yok oyuzden ayda 1 diye kendini yatistir en kotu sey tedirginlik kaygi .
Aynen öyle canım azaldı evham ilk haftalara göre iyiyim daha rahat hissediyorum arada ilk kez yaşadigım şeyler oluyor o zaman biraz evham oluyor sonra herkese olduğunu öğrenince rahatliyorum. İkiz gebelik belki daha erken sıklasir kontroller aman iyi olsunlar gormesekte olur diyorum

aynen oyle canim. inan herkeste kasik bel agrisi bacaklarda kramp ilerledikce nefes darligi vs.oluyor ..hatta bebis bazen tek tarafa toplanmis gibi duruyor sonradan pozisyon degistiriyor:))
akintilarini kontrol et kokulu ise yada allah korusun kirmizi pembe ise dr una gununu beklemeden gidersin. agrilar icinde tek tarafli ve dinlenince geciyor ise hic korkma.
senin gebelk ikiz ama cok guzel geciyor hic korku ile birsey paylastigini hatirlamiyorum masallah:)) insallah saglikla su gibi akip gecer sikintisiz sekilde

Kendi içimde yaşadığım korkular sanıyorum, mesela her tuvalete gidişimde kanama leke olmadığı için şükür ediyorum kendi kendime ama yine de akıntı hissedince tuvalete koşuyorum kanama mi var diye tüp Bebek sendromu diyorum bunlara geçecek canım hepimiz sağlıkla kucağımiza alacağız inşallah bebeklerimizi. Sen de artık Son düzlüğe girdin sayılır son 10 hafta, benim izne ayrılacağım dönemdesin zorlanıyor musun ikiz olunca erken doğum riski oluyor diye süresi dolunca ayrılirim diyorum

beni yazmissin tam olarak :)) her tuvalete kalktigimda o kirmizilari gormemek icin dualar edip sonrada sukur ediyorum :) ne kadar agir seyler yasadik aslinda .insallah sag saglim alalimda kucaklara bitsin bu tedirginlik .
haftam ilerliyor canim guz3l gidiyor cok sukur geceleri ayak kramplari oluyor rahat uyku pozisyonu alamiylrum artik sola yatmak da rahat ettirmiyor uyusukluk oluyor falan ama gunduz iyiyim agirlasmadim oyle.. ayakta kalmamaya ozen gosteriyorum. ama yalniziz esimle her is bize bakiyor ..
seninki ikiz oldugundan nasil olur bilmiyorum ama insallah kus gibi hafif olur agrisiz falan

kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hergun çok sıkıldım artık inanılmaz can yakıyor,,bi ara bende uyuyamiyordum hep korku vardı içimde stres olmuştum çok...gecti..gununu yazarım mutlaka 2 gündür bebek aşağı indi doğum.pozisyonuna geldi midem kalbim rahatladı bi kaç gündür nefes alamıyordum midem yemek.borusu çok yanıyordu 3 şişe şurup bitirdim,,gününü yazarım mutlaka,,hepinize bende duacıyım allahım isteyen herkese tez vakitte nasip etsin Rabbim kimseye zorlukla aratmasin,,hamilelerin sureci rahat sağlıkla geçsin bebek bekleyenler sabırla sağlıkla kucağına alsın inşallah,,

Hayırla sağlıkla kucağına al inşallah canım. Benim ebe olan arkadaşa da sordum o da riske atmaya hiç gerek yok sezeryan daha mantıklı tüp bebekte dedi. Demekki genel bir düşünce bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…