Ben bağışıklık için birşey yapacak mıyız dedim o da cd56 testi yaptırabiliriz dedi.
Gunaydin arkadaşlar. Iyi doktorlariniz var bence sizin bahsettiğiniz hiç bir testi yaptırmadık benim doktorum hic bir sey istemedi. Cok sey ogreniyorum burdan teşekkür ederim hepinize. Artık son aşamadayız cumartesi transfer var inşaallah.

Hepimiz aynıyiz bu korkular eşliğinde bekliyoruz mucizelerimizi çok şükür bugünumuze.
İşte ikizi olan iki arkadaştan öyle şeyler duydum ki rahat olabilmek aklımdan geçmiyor sayılı gün çabuk geçer diyoruz, oturarak uyumaya alisiyirmys bazıları yatamaz hale gelince.
Allah yardımcınız olsun canım bizim de kimsemiz yok biz de iki kişi ne yapabilirsek o. Hatta bebekleri eşime bırakıp ise girmem gerekecek yarım gün nasıl olacak bilmiyorum ama Rabbim bir yol gösterir hepimize.

Doğumu yaklaşan arkadaşlar sezeryanla mı olacak hepinizin ki ? Allah hayırla sağlıkla kolay bir doğum nasip etsin inşallah. Merak ettim tüp bebekte sezeryan şart mi
Canım tüp bebekler özel kıymetli bebek olması nedeniyle risk olmasın diye drlarin çoğu sezeryan öneriyor ama kizkardesim tüp Bebek te normal doğum yaptı

allah yardim eder canim . bizim babalar kimsemiz olmadigindan her surecte yanimizda oldular (annem sadece 1 hafta gelecek bana dogum sonrasi kayinvalidemde 2 gun ) gebelik oncesi gebelik ve dogumdada zaten is basa dusecek mecburen o yuzden cok guzel bakacagina eminim ben eslerimizin . ilk basta bizim gibi onlarda yabanci olur ama ilk hafta gecsin bak nasil bakiyor:)) bizimki simdiden s3n yatak odasinda yat ben oglumun odada yatarim o uyaninca seni cagirrim diyor:)) ve ilk altini ben temizleyecegim mutlaka tamammi diye tembihlerde bulunuyor :)

Oyyy maşallah eşine. Öyle vaatlerde bulunması ama gerek yok zaten yapar bilirim sorun etmez su an bana bile Bebek gibi bakıyor şüphem yok yani çok şükür.
Bizde sadece kayınvalide var o da yaşlı kadın 75 yaşında faydası olmaz gerek yok zaten idare edeceğiz kari koca inşallah.

idare edrsiniz allah yardimci olur canim saglikla buyutelim bakalim seninkilerin cinsiyetleri ne olacak:)))

idare edrsiniz allah yardimci olur canim saglikla buyutelim bakalim seninkilerin cinsiyetleri ne olacak:)))
17 sine kontrol günü bir ay var nerdeyse o zaman öğreneceğiz, sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar kız erkek fark etmez Rabbimden hepsi. Bir arkadaşım yeniden doğurmayacagim diye kızının kıyafetlerinden getirdi bana verdi daha cinsiyetleri belli değil evde kız kıyafetleri var

Kizlar gunaydinnn gününüz aydın geçsin. Sizlere.bisey sormak istiyorum arisutu polen propolis ginseng karışımını kullanan varmi içinizde. Bağışıklığı güçlendirdiği ve gebe kalmaya yardimci olduğu hakkında yazılar okudum

amin amin. hadi ya ohh kismetli bebisler valla. dunde esimin bir hastasi yelek ormus mavis mavis onu getirmis cok tatli. gule gule giysinler

gunaydin canim A anneveoglusu kullanmisti.

Çok heyecanlı yaa ne güzel maşallah doğumunda çok kolay geçsin inşallah canım dua et bol bol Rabbim sağlık huzur nasip etsin

allah yardimciniz olsun insallah kaliteli yumurtalar toplanip saglikla dollenir

Inşallah yarın bol bol yumurtalar toplanir. Allah yardimcin olsun

Canım bana da yaptırmadı 2 kere olumsuz sonuçlanınca kendimiz konuyu açtık da yaptıralım dedi. Umarım sımsıkı tutunurlar sana negatif yüzü görmezsin.

Allah hayırlı etsin aşure günü yüzü hurmetine inşallah bu defa yüzünüz güler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…