Canım bana da yaptırmadı 2 kere olumsuz sonuçlanınca kendimiz konuyu açtık da yaptıralım dedi. Umarım sımsıkı tutunurlar sana negatif yüzü görmezsin.
Sende bu defa çok umutluyum canım sanki bu testlerden sonra yine denediginde hemen tutacak diye hissediyorum. İnşallah Rabbim fazla bekletmesin hayırlısıyla nasip etsin

Tedavin hayırlı olsun inşallah bol kaliteli yumurtaların olur rabbim yardımcın olsun

Çok heyecanlı yaa ne güzel maşallah doğumunda çok kolay geçsin inşallah canım dua et bol bol Rabbim sağlık huzur nasip etsin
inşallah kuzum çok korkuyorum bi o kadar çok heyecanlıyım daha dün transferden önce sonra yapılacaklar vlog yazı video araştırırken tutunmaya yardımcı besinleri araştırırken şimdi alt bez değiştirme bakım videolari araştırmaları yapıyorum zaman çok çabuk geçiyor dün gibiydi kliniğe gittiğim yumurta saydığım günler,,şimdiden herşeyi planla yap al içini ferah tut erken alisveris yapılmaz derler saçma hiç batıl.seylere takımasın kimse,,7 aydan sonra çok sıkıntılı oluyor hareketler gezmeler falan evden çıkmak.istemiyorsunuz rahat edemiyor.insan,,12.haftada cinsiyet öğrenmiştim ben o gün alışverişine başlamıştım,,dilek de Dlk2606 transfer olmuş duyduğumdan beri sabah ezanlarda ona dua ediyorum,,inşalla h yolundadır herşey,,damlacigim seninde çok sağlıklı geçer umarım hamileliğin bol.bol oku bir bakmışsın 9 ay bitmiş,,inşallah güzel.olur herşey

insallah saglikla olsun dogumun canim . saglikla kavusun bebisinle. bize yaz mutlaka gununu ve sonrasindada nasil gectigini yaz :))
bende alisverisin son aylara birakilmamasi taraftariyim evden cikmak istemiyor modunuz surekli degisiyor enerjigim diyorsun cikiyorsun ama 10 dk sonra yoruluyorsun falan gerek yok. 5 ve 6.aylar guzel guzel arastirip yapilacak aylar bence

Ben kullandım canım yumurta gelişimine olumlu katkısı var bağışıklık içinde önemli tüp bebek düştüğünden sonra doğal yoldan gebe kaldım Allah'ın izniyle bu kullanımlarin olumlu etkisi olduğunu düşünuyorum

Rabbim yüzünü güldürsün drnuz kim
Bende orda tedavi gördüm Dr remzi beydi

Bu karışımı kendin mi hazırlıyorum çünkü karakovan bali olmadi gerekli vs gibi yorumlar okudum. Yoksa hazır karışımlarımı kullandin. Canim

Canım bana da yaptırmadı 2 kere olumsuz sonuçlanınca kendimiz konuyu açtık da yaptıralım dedi. Umarım sımsıkı tutunurlar sana negatif yüzü görmezsin.
Amin canim inşallah. Bu benim 3. Denemem olacak Allah kısmet ederse saglikli sihhatli bebislerimiz olsun. Rabbim her seyin en iyisini bilir sen ve diger arkadaşlarin sag saglim bebişleri kucağınıza almayı nasip etsin.

çok sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla döneriz evimize bebeklerimizle,,pztesi kontrol var yazarim mutlaka gununu.bencede 5 6 ideal enerjik hafif aylar ben 1.aydir herşeye üşeniyorum..2.trimester dedikleri zaman en güzel zamanlarmış

Dua ediyorum bende sürekli canım benim. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Dilekte inşallah olumlu sonuç alır. Bende daha hissedemedim 2 gün önce bir şeyler oldu gibi ama bugün yok bekliyeceö sanırım daha sürekli korku soru işareti geçmiyor hayırlısı

korkma kuzum sev kendini dua et sağlık için 16.haftada ben hissettim ufak hareketler,,ara ara hissediyor olabilirsin,,erkek bebek çabuk hissedilir kız bebekler geç hareket eder diyorlar cinsiyet te aynı şekilde tabi ama ne.kadar doğru bilemem,,

Sende bu defa çok umutluyum canım sanki bu testlerden sonra yine denediginde hemen tutacak diye hissediyorum. İnşallah Rabbim fazla bekletmesin hayırlısıyla nasip etsin

Ağzından bal damlıyo canım, inşallah o kadar çok yoruldum ki. Umarım bu sefer olur.

Amin canim inşallah. Bu benim 3. Denemem olacak Allah kısmet ederse saglikli sihhatli bebislerimiz olsun. Rabbim her seyin en iyisini bilir sen ve diger arkadaşlarin sag saglim bebişleri kucağınıza almayı nasip etsin.

Amin canım, hamile arkadaşlar sağlıkla doğursun bizler de hamile kalalım inşallah

evet balayi diyorlarya hamilleligin en guzel aylar gercekten .

D Deepblue_6 canım çıktı mı sonucun merakla haberini bekliyorum

Canım sonucu biraz önce öğrendim kaç gündür nasıl tedirgindim rabbime şükürler olsun genetik test sonucunda bebek sağlıklı kromozom testlerinde de herhangi bi kromozom hastalığı yok şükürler olsun rabbime sonuçlar aslında dün çıkmış bugün raporlayıp gönderdiler dün evlilik yıldönümümüzdü ben hayatta bundan daha güzel bi hediye alamam duaların için Allah senden razı olsun canım benim burda benim için bebeğim için dua eden herkesten allah razı olsun Rabbim ayaklarını taşa değdirmesin herkes sağlıkla hamile kalsın hamileler bebeklerine kavuşsun sevincimden ağlıyorum böyle bi mutluluk yok inan ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…