Amin canım, hamile arkadaşlar sağlıkla doğursun bizler de hamile kalalım inşallah
Insallah canım. Allah bizede ki
Amin canım, hamile arkadaşlar sağlıkla doğursun bizler de hamile kalalım inşallah
Amin inşaallah canım. 1 ve 2 transferde yolculuk yaptim. Transferden sonra 2 saat falan dinlendikten sonra 2 bucuç saat sürdü. Baska bir ilde yaptiriyorum tup bebegi. Hep aklima takiliyor doktora sordum sıkıntı olmaz dedi. Yolculuktan bile korkar oldum.

Canin ya gozun aydın diyelim ozaman. Dualarin icin sanada tesekkur ederim.

Hmm bak güzel bir bilgi daha:) Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin

Çok şükür canım dularımız kabul oldu Rabbime şükürler olsun öyle çok sevindim ki artık tadını çıkar canım arkadaşım

Çok şükür canım dularımız kabul oldu Rabbime şükürler olsun öyle çok sevindim ki artık tadını çıkar canım arkadaşım

Oldu kuzum oldu sevincimden ağlamaktan gözlerim şişti şükürler olsun Rabbim kabul etti dualarımızı çok şükür sende çok dua ettin bana kuzum hakkını ödeyemem Rabbim kuzunu sana bağışlasın sağ salim doğumlarımızı da görelim inşallah

Şükürler olsun

Aşure günü bugün kızlar :) müsait olanlar gusül abdesti alsın çok sevap. Ustune birde yapabilenler Kuranı kerim okusun inşallah Allah dualarımizi kabul etsin
Amin canım inşallah rabbim hepimizin duasını kabul etsin bir de 10 kişiye selam vermek çok sevapmis canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…