Olmadım canım dondurulmuş transferi benimki. Bi de olsam da idrara geçiyor mu, pek sanmıyorum. Hem 4 hem de 6. Gün yaptım, rengi koyulaştı bi de. Çarşamba yazıcam beta hcg’yi. Çok heyecanlı

Fotoğrafını koyduğum 6. Gün testi.
4. Gün de yaptım daha silikti.
Bugün de 7. Günüm :)
İnşallah şükürler olsun

Olmadım canım dondurulmuş transferi benimki. Bi de olsam da idrara geçiyor mu, pek sanmıyorum. Hem 4 hem de 6. Gün yaptım, rengi koyulaştı bi de. Çarşamba yazıcam beta hcg’yi. Çok heyecanlı
Canım bu sefer bana çatlatma iğnesi verdi dr transfer günü ve 4 gün sonra yap dedi az önce yaptım bana hcg içeriyor dedi o yüzden test yapmamaya karar verdim belli olmaz diye benim ki de dondurulmuş inan senin adına çok sevindim ayyy çok heyecanlı inşallah değerlerin katlanır sağlıklı bir gebelik geçirirsin

İnşallah, hepimiz için dua ediyorum

Gözün aydın canım, kucağına alman da nasip olur inşallah

Canım hayırlı olsun ınsaallah sıkı sıkı tutunmuslardır annelerıne.

arkadaslar bısey soracagım acıbademe bıdaha gıdersm eger her gıdıste muayne ucretı alacaklarmıs hemde bulent hoca bakmayacakmıs yıne yanındakı doktorlar bakacakmıs ama prof muayne parası odeyecegım yıne 600 tl oda. pozıtf alan arkadaslar tup bebek doktorunuza mı devam ettınz normal doktora devam etsem anlar mı acaba ılaclarımıda kese gorene kadar devam edın dedıler aynı sekılde

dogumu hangi hastanede yapacaksan ona gore dr degistirebilirsin. zaten kimi tup bebek dr.lari gebelik takibi pek yapmiyor. riskli durumlar harici. ben degistirmistim 7. haftada ama hala gorusuyoruz herseyi onada danisiyorum.

dogumu hangi hastanede yapacaksan ona gore dr degistirebilirsin. zaten kimi tup bebek dr.lari gebelik takibi pek yapmiyor. riskli durumlar harici. ben degistirmistim 7. haftada ama hala gorusuyoruz herseyi onada danisiyorum.
em azndan ılacları bırakana kadar gıtmek lazm o zaman hem yol hem maddı ama yapacak bısey yok tesekkur ederm

İlk 9 hafta ikisine birlikte gitmiştim canım, sonra tüp bebek doktorumu bırakıp doğum yapacağım doktorumla devam ettim.

Gözlerim doldu yaa maşallah canımm çok şükür

Sende hamilesin inşallah çok inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…