Tüp bebek tedavisi oldukca masraflı , tedavi olduğumuz hastaneler de masraflı canım. Ben başka doktora gidiyorum şansli olduğum nokta şu an gittiğim doktor ile tedavi olduğum doktor tanışıyorlar hatta benim durumumla ilgili arayıp bilgi vermiş tüp bebek doktorum .

Canım bende acıbademde tedavi olmuştum biliyosun. Ayşen hoca ve özge hocaya gidersen 600tl ayşe hoca biraz daha uygunmuş ayşen hoca bana öyle söylemişti ama ne kadar sormadım. Bi gittiğinde veriyosun diğeri kontrol sayılıyor dediler bana. Benim ilk muayenemi bülent hoca yaptı ayşen hoca çekip ınstagrama koyabilir miyiz dedi tabi dedim bi baktım bülent hoca girdi. İstersen kendine dışarıda kadın doğumcu bul burası çok pahalı 30.haftana kadar istersen bakarız bu süreçte dışarıdaki doktorunla paslaşırız ya da direk ona da gidebilirsin ama bizim bilgimiz dışında asla bir ilacını bile bırakma dedi

Hadi hayırlısı inşallah. Hcg insallah kat kat artar

Ben hayatta hiç mutlu olmadım evlenene kadar evliliğimde maddi sikintilarla basetmekle geçti bütün kış çorba içtik soğukta oturduk ama mutluydum . Bu mutlulugun bedelide çocuk sahibi olamamak oldu. Onca zengin insanın evinde yaptığını tup bebek le bile yapamadık. Lanet olsun böyle ise.

Rabbim yardımcın olsun canım. Eşinle mutlusun bak bu büyük bi şans. İnan ve Allaha güven elbet zamanı gelince mutlaka her istediğin olur Allah büyükk

Rabbim çabalarını boşa çıkarmaz, zamanı gelmemiş demek ki umutsuzluğa düşme Rabbine sığın herşeyin doğru zamanını bi tek Rabbim bilir yılmak yok güçlü ol yeniden deniceksin maddi durumunuzu toparlayınca huzur herşeyden önemli eşinle aran bozuk olsaydı 2 katı üzüntün olmıcakmıydı ? Rabbim huzurunu bozmasın dualarımda olcaksın kopma burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…