Sağol canım inşallah canım. Rabbim hayata bağlıyo öyle mucizelerle doluki Allah çoook büyük. Sabır ve duayla herşey olur Allahın izniyle
Kesinlikle canım rabbim hergün şükrediyorum test günü olumsuz olsada asla vazgeçmiycem rabbim bana bu duayı etmeyi nasip ettiyse kabulünü de bir gün nasip eder inşallah kızlar ne olur umutsuz olmayalım emek_ arkadaşımız bize umut olsun

Kesinlikle öyle canım. Ya düşünün doktor okadar olumsuz konuştuki ben beş haftalık hamileymişim ama test yapmayı hiç düşğnmedim. Sıkıntılar basmş iyi değilim belirtiler var ama ben okadar umutsz olmşm ki ben hamile olmuyom diyip teste bakmadım. Sonra daha skntılar artnca ilaç almak için test yaptrdm ama umutsuz olarak. Sonra iki çizgiyi görünce elim ayağm titredi. Eşimi çağrdm hala inanamıyorum. Sonra hastaneye gttk apar topar 5 haftalık gebeydim. 4 ay biteck ben hala inanamıyorum. Sakın umudunuzu yitirmeyin. Size umut olmak için yazdım. Rabbim ne mucizelerle dolu. Allaha inanın dua edin namaz kılın sabredin inanınki namazdaki gözyaşlarını Allah duyuyo. Çok şükür

Yazdıklarını okurken ben heyecanlandım seni düşünemiyorum rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah sağlıklı sıhhatli olsun

Bende 4 kere olmusdum hemde 4 ay boyunca 8 gun arayla devam etti koyu kana da benziyor benzemiyorda kist olusmus 7 cm ve bu ayda gecikdim cem beye yazdm 1 hafta bekleyelim dedi ama kndiligindn olcagim yok

Umarım kist değildir. Gerçekten artık bir olumsuzluğu daha kaldırabileceğimi sanmıyorum. Allah yardımcımız olsun

Ne kadar güzel bir haber, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

kinalikadin @Dlk2606 basta olmak uzere herkese ok tskler hakkinizi helal edin bir daha sayfaya giremeyecem arkadaslar ben negatif aldim oturdum mosmor sekilde rabbim herkesin yuzunu guldursun

Eminim toparlanacaksın tekrar deneyecek gücü bulacaksın kendinde. Sadece biraz zamana ihtiyacın var. Allah yardımcın olsun

Ne kadar güzel bir haber bu. Sağlıkla kucağınıza alın, herkese umut olsun bu :)

Rabbim cok büyük. Oyle mutlu oldum ki bu yaziyi okuyunca. Rabbin sag saglim bebegini kucagina almanı nasip etsin. Rabbim insallah bizede bu mucizesini gösterir.

Rabbim cok büyük. Oyle mutlu oldum ki bu yaziyi okuyunca. Rabbin sag saglim bebegini kucagina almanı nasip etsin. Rabbim insallah bizede bu mucizesini gösterir.
Allah razı olsun canım. İnşallah Rabbim size de en güzeliyle hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

Umut her zaman yanında olsun canım. İnşallah sağlıklı bi hamileliğin olur. Bu zamanda çok dua et. Meryem süresini oku hergün. Rabbim büyük. inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini

Rabbim evladınızı sağ salim analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Darısı sırada bekleyen bizlerin başına olsun inşallah

Canım sen transferden sonra çatlatma iğnesi oldun mu ? Olmadıysan hayırlı olsun inşallah tuttu seninki rabbim test günü güzel bir değer almayı nasip etsin sonuç çıkınca yaz olur mu haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…