Amin inşaallah canım Rabbim bu cuma gunu yuzu hürmetine dualarımızi boş çevirmesin.

Kızlar Selam,
1 ay içinde 3. adetimi oldum negatif sonuçtan sonra. Normal midir bu durum. Koyu renkli geliyor bir de normaldeki adetimin rengi değil
Bende 4 kere olmusdum hemde 4 ay boyunca 8 gun arayla devam etti koyu kana da benziyor benzemiyorda kist olusmus 7 cm ve bu ayda gecikdim cem beye yazdm 1 hafta bekleyelim dedi ama kndiligindn olcagim yok

kızlar hayırlı cumalar bugun test gunumdu 908 çıktı Rabbım tum ısteyenlere nasıp etsn sanırm ıkısıde tutmus olabılırmıs. haftaya keseyı gorur muyum acaba cok mu erken ?
Hayırlı olsun canım benim kan sonucundan 15 gün sonra çağırmıştı doktorum keseleride kalp atışlarınıda görmüştük

Hayırlı olsun canım benim kan sonucundan 15 gün sonra çağırmıştı doktorum keseleride kalp atışlarınıda görmüştük
ıkı hafta daha bekleyecez yanı hemsırede oyle dedı ama daha once gorunr mu acaba dedm. senı hatrladm aynı zamanda transfer olmustuk bnmkı kımuasal olmustu ınsaallah sımdı saglıkla ılerler bnde sızn gıbı kucagıma alırm saglıkla

kızlar hayırlı cumalar bugun test gunumdu 908 çıktı Rabbım tum ısteyenlere nasıp etsn sanırm ıkısıde tutmus olabılırmıs. haftaya keseyı gorur muyum acaba cok mu erken ?
Canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah değerlerin kat kat artar darısı biz bekleyenlere inşallah

Merhaba kızlar. Beni hatrladınzmı bilmiyorum ama ben belli bi süredir girmiyodum. Ben tüp bebek denemiştim ama olmamıştı. Doktor rezervin az çocuğun olmaz tüm olumsuzlukları saymıştı. Ama hesaba katmadığı bişey vardı. Ondan çooook büyük Rabbim var. Tedavi sonlandı olmsz oldu ben de ara verdim sınavlara odaklandım felan. Veee kendiliğimden hamile oldum. Çok şükür herşey yolunda Rabbime sığının Rabbim çooook büyük çok şükür O ol der olur. o doktoru da Allaha havale ediyorum. İnş Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder

Son düzenleme:
Canım ne güzel bir haber rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbime şükürler olsun hamd olsun inşallah bekleyen senin gibi uğraşan kim varsa rabbimin mucizeleriyle müjdelensin amin

Hayırlı cumalar kızlar. Rabbim dualarimizi kabul etsin hayirlisiyla tüm bekleyenlerin muradıni versin. Bebisler imize sağlıkla kavusalim inşallah.
Hayırlı cumalar inşallah cümleten bu mübarek günün hürmetine dualarımız kabul olsun rabbim sıkıntısız bir gebelik ve doğum nasip etsin canım

Canım ne güzel bir haber rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbime şükürler olsun hamd olsun inşallah bekleyen senin gibi uğraşan kim varsa rabbimin mucizeleriyle müjdelensin amin
Sağol canım inşallah canım. Rabbim hayata bağlıyo öyle mucizelerle doluki Allah çoook büyük. Sabır ve duayla herşey olur Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…