asiri kavun yedim :)) hurma "son ayda" oneriliyor. sakin onceden yemeyin rahmi gevsetme etkisi var. dogumu kolaylastirsin diye.

test gununden 15 gun sonraya gıdın dedıler bnde bu hafta degıl haftaya gıdecegım ama agrım devam ederse herhangı bı kadn doguma gıderm. sımdı bnm transferım 10 eylude oldu kac haftalık oluyor 4 mu?
En son adetinin 1.gununden basliyorsun hesaba canim

Rahimi gevsettigini bilmiyordum canım, güzel bilgi sagol
Canım Kuran’da da pek çok yerde geçer. Hz Meryem’in doğumunu kolaylaştıran mucizevi bir meyve hurma. Rahim kaslarını gevşettiği için doğumu kolaylaştırır. Dolayısıyla sadece son ayda öneriliyor. Onun dışında düşüğe sebep olabileceği için gebelikte yasak.

test gununden 15 gun sonraya gıdın dedıler bnde bu hafta degıl haftaya gıdecegım ama agrım devam ederse herhangı bı kadn doguma gıderm. sımdı bnm transferım 10 eylude oldu kac haftalık oluyor 4 mu?
O zaman sen hem keseyi hem kalp atışlarını bir duyarsın ben 5 eylül transfer oldum geçen hafta pazar test yaptım Dr haftaya pazartesi gel dedi yarın gideceğim sanırım sadece keseyi görürüm haftaya falan da kalp atışları için bi daha çağırır valla hesap nasıl yapılıyor bilmiyorum ama internetten baktım 5+1 oluyor tabi yarın Dr bakalım ne diyecek inşallah hayırlısı ile hem keseyi hem kalp atışlarını duyarız cnm stres yapma bence Dr ne zaman gel dediyse o zaman git erken falan olursa canın sıkılır gününü bekle

Ya ben bir haftadır hergün yiyorum daha keseyi bil görmedim korktum şimdi o zaman artık yemiyim inşallah bişey olmaz

ınsaallahhh hepımız goruruzde kucaklarımıza alırız bebeklerımızı

Kızlar yarın yine kontrolümüz var bugün 8+0 olduk Allaha şükürler olsun. Ama ben hala evhamlıyım atamıyorum bir türlü üzerimden
Allaha şükür güzel geçiyor şuanlık gün boyu sürekli bi bulantı hali var çok yiyemiyorum aslında açım zorlarsamda çıkartıyorum. Sürekli uyku modunda geziyorum bu sıralar baş ağrısı var ara ara bide. Yine de hepsine razıyım yeter ki bebişim sağlıklı büyüsün. Yarın için dularınızı bekliyorum bende her duamda hepinizi dualarıma ekliyorum inş herşey yolundadır.

Amin cnm bnm bebislerin birazdan seninle olacak annesi . Herşeyi unutuyoruz sadece onlara tutunuyoruz hadi bakalım.

Inşallah sımsıkı tutunurlar da bırakmazlar beni hiç kuzum bebun Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin insallah

Inan o kadar çabuk geçti ki bi şey anlamadım hamiileligin tadını yeni çıkarmaya başladım bi de. Ablamiiz uyudu şimdi. Minnos da icerde tepiniiyor

Gerçekten çok çabuk geçiyor zaman inşallah benim içinde böyle çabucak geçer Allahım pozitif sonuçlar almamı nasip eder inşalalh Ayy yerim ya artık alan daraldi tabi

Gelecek inşallah canım güzel haberler yakındır.
Biz de iyiyiz çok şükür bir ay sonra kontrolumyz uzun verdi bu sefer kontrolü merakla bekliyoruz.
Senin keyfin yerinde mi sonuçların iyi çıktı sanırım

Amin Amin insalalh canım benim Çok şükür çok sevindim iyi olmanıza canım benim bayada varmış daha çabucak geçer inşalalh

Yerinde çok şükür canım sonuçlarım da iyi cıktı çok rahatladım

Canım hoşgeldin Rabbim yar ve yardımcın olsun.
İnşallah 9 ay boyunca hiç bırakmazlar annelerini sıkı sıkı tutunurlar hayırlı sağlıklı evlat olurlar

Hosbuldum canım benim amin amin inşalalh ALLAH razı olsun hayırlı evlatlar nasip etsin her birimize inşalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…