Dlk2606 canım transferin nasıl geçti. Inş bu defa olumlu sonucu burda hepberaber kutlarız. Ilk denemende novarttamiydi. Merkez degistirdinmi merak ettim

Canım benim çok şükür güzel geçti amin amin inşalalh Allah razı olsun kuzum benim her birimiz alırız o güzel haberleri inşalalh ilk iki denememde novaarttaydi yine aynı şekilde orda oldu canım Allahım bu defa sağlıklı olumlu haberler vermemi nasip etsin

Dlk2606 canim transferin nasil gecti artik aranizdayim dedin yine kayboldun
insallah pozitif haberler verirsin canim

Ayy canım kusura bakmayın evet arada bir oluyor böyle He o birşeyler engel oluyor Çok şükür güzel geçti dinleniyorum bol bol inşallah canım benim amin Allah razı olsun

Canım ınanmiyorum ya bu çok güzel haber şükürler olsun Rabbime Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayida nasip etsin o güzel duaların dileklerin için Allah razı olsun senden

kinalikadin Dlk2606 basta olmak uzere herkese ok tskler hakkinizi helal edin bir daha sayfaya giremeyecem arkadaslar ben negatif aldim oturdum mosmor sekilde rabbim herkesin yuzunu guldursun

Ya kuzum çok üzüldüm ama ne olur pes etme ve bırakma bizi var demekki daha vakti canım öyle üzüldüm ki Allahım en kısa zamanda yüzünü güldürsün lütfen eskisi gibi mutlu ve neşeli haline dön biraz toparlan yine yaz bize her zaman kalbimdesin dualarimdasin kuzum benim sevildiğini bil hakkında her zaman her şeyin en güzeli en hayırlısı olsun

Canım benim gözünaydın çok şükür Rabbime sağlıklı bir şekilde aldın kucağına ilk siftahı sen yaptın sıra diğer arkadaşlarımızda Allahım anneli babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah yaz arada bize unutma

Hayırlı olsun canım benim kan sonucundan 15 gün sonra çağırmıştı doktorum keseleride kalp atışlarınıda görmüştük

Canım nasılsın bebisler nasıl iyisinizdir inşallah maşallah kocaman olmuşlar az kalmış başladı heyecanlı bekleyişler hazırlıklar

Canım inanmıyorum ya Allahımin mucizeleri biter mi hiç çok şükür bugünleri yaşatan gösteren Rabbime inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almak da nasip olsun gözünaydın çok mutlu oldum

Çok şükür iyiyim canım dinleniyorum uzanıyorum çoğunlukla evdeyim 29 u test günüm hem heyecan hem korku hepsi bir arada
Canım benim hoşgeldin seni buralarda görmek çok güzel özlüyoruz.
29 una bir şey kalmadı sayılı gün çabuk geçiyor inşallah en güzel sonucu alacaksın Rabbimin izniyle. Sen günlerini hamile gibi geçir sev göbeğini konuş çok eğlenceli oluyor. Rabbimden duamiz senin ve bekleyen isteyen çabalayan bütün kardeşlerimizin tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatları olsun inşallah hepimizin.

Kızlar nasılsınız kimse yazmıyor 5.Gün bitti hasta olmama 2 gün var tuttu tutmadı bilmiyorum beklemek çok stresli

Canım benim olumlu ve guzel düşünmeye çalış benimde bugu n 4. Günün hem heyecan hem korku bir arada ama yinede güzel düşünmeye çalışıyorum Allah yardımcımız olsun güzel haberler sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah

Gunaydin arkadaşalar. Dün transfer oldum hepinize çok teşekkür ederim. Bende size dua ediyorum. Rabbim büyük hayırlısı olsun inşallah.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Canım maşallah inşalalh gusül sonuçlarını paylaşmak da nasip olsun pes peşe verelim o güzel haberleri inşallah Allah yardımcımız olsun

Canım benim bende çok özlüyorum sizleri telefondan girmek biraz zor oluyor hep bir engel çıkıyor giriyim diyorum birşey oluyor unutuyorum ama ayarladım şimdi daha kolay giriyorum evet zaman çabuk geçiyor ama sanki bana geçmiyormuş gibi inşallah hemencik geçer hep öyle yapıyorum konuşuyorum seviyorum Allahım ayırmasın bu sefer bizi inşallah kabul olsun dualarimiz Allahin razi olsun senden de kuzum benim iyiki varsın amin inşallah inşallah

Arada görsek yine yeter iyi olduğunu bilelim canım.
Geçer canım geçer ne günler geçti bunlarda geçer günü bırak çoğu zaman saat dakika sayıyoruz elde olmadan gel bu yüzden. İnşallah olacak canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…