Âmin inşallah canım benim hasta olma günüm yarın her wc ye gittiğimde oldum zannediyorum bildiğin adet ağrısı karın ağrısı hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Yazarım tabiki canım benim Doğru söylüyorsun canım geçti tabi de insanın kendi olunca daha bi zor geçiyormuş sonu güzel olsun da her zaman beklerim inşallah

Âmin inşallah canım benim hasta olma günüm yarın her wc ye gittiğimde oldum zannediyorum bildiğin adet ağrısı karın ağrısı hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Canım benim olmazsın merak etme zaten kullandığımız ilaçlar erteliyor gecikmeye sebeb oluyor ama inşallah hiç olmayacaksın güzel sonuçlar alacaksın ağrılarda çok kafanı takma kuzum ilaçlardan dolayıda ağrı oluyor sen ferah tut içini canım benim

İşte izin konusu Sıkıntı bizde gemi seyire çıkacaksa tam kadro gemide olmaları gerekiyor
Eşi Doğum yapanı Doğum yapmak üzere olanı bile göndermiyorlar..
Transfer sonrası ben evde dinlenirim hiçbirşey yapmam inşaallah hızlıca o aşamalara gelelimde bi çaresi bulunur elbet..
Bu ay Femara kullanmıştım Hsg çekildiğim gün son ilacı içmiştim Cuma günü kontrole gittiğimizde 2yumurta vardı Pazartesi kontrole gideceğim doktorum ben olmaz derim ama bizden büyük Allah var Ol demesiyle bi bakarız olur dedi.. Bizde eşimle sonuçta 2 yumurta var olur mu olur diye gideceğiz bakalım umut dünyası tedaviye başlamadan son kez deneyelim dedik

Geceden beri karın ağrısı var biraz ya muhtemel adet tarihim yaklaştığı için yada rahim yukarı çıkıyor büyüyor ondan sebep. Normaldir herhalde ama bu hafta normal doktor kontrolümde var gün sayıyorum gerçekten

Kuzum benim hiç korkma endişelenme dediklerinden dolayıdır bu haftalarda çok normal diye duydum rahmin genişliyor sonuçta bebek büyüyor bak kontrolünede az kalmış sen dua et rahatlat kendini Allahın izniyle hiçbirşey olmaz sağlıklı bir şekilde göreceksin yavrunu inşallah canım benim

İyiki geldin canım :) insana ferahlık vermekte senin üstüne yok.. dediğin gibi doğaldır inşallah... Senin test günün ne zaman haftaya mı yapacaksin

İyiki geldin canım :) insana ferahlık vermekte senin üstüne yok.. dediğin gibi doğaldır inşallah... Senin test günün ne zaman haftaya mı yapacaksin

Canım benim çok teşekkür ederim iyiki geldim sizde bana enerji verdiniz iyiki varsınız inşallah canım benim merak etme sen yolunda Allahın izniyle Evet kuzum 29 u test günüm inşallah son olur bu inşllah

Maşallah sana o kadar pozitifsin ki hayran kaldım enerjine hadi bakalım inşallah 29unda güzel güzel değerler ile geleceksin cnm

Canım benim Allah razı olsun amin inşalalh çok çok teşekkür ederim sizin gibi güzel arkadaşlarım sayesinde olumsuz düşünmüyorum inşallah güzel haberlerde verebilirim inşallah sen nasılsın ne durumdasın

Canım 5.aya kadar adet sancılarım oldu. Hiç endişelenme çok normal. Sonra da o ağrılar kasık bacak sırt bel ağrılarına dönecek, inan şuan vajinamın bile kemikleri ağrıyor :) yolumuz uzun, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin inşallah.

İnşallah canım benim inşallah dualarım seninle ve isteyen tüm arkadaşlarımla Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün cnm bende yarın kese görmeye gideceğim geçen pazar kan testinde pozitifi gördük yarına randevu verildi inşallah keseyi görürüz yarın Rabbim tamamına erdirsin hepimizi inşallah

Canım benim çok teşekkür ederim iyiki geldim sizde bana enerji verdiniz iyiki varsınız inşallah canım benim merak etme sen yolunda Allahın izniyle Evet kuzum 29 u test günüm inşallah son olur bu inşllah
Kuzumm dua ediyorum her gün. Demek 29’unda test günün. Çok güzel haberler alalım, çok güzel ilerlesin, sonu güzel olsun inşallah, Amin

Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim güzel dualarim dileklerin için Yaa çok güzel gözünaydın çok sevindim Allahım izniyle yarın keseyide görürsün sonrasında kalp atislarinida duyarsın inşallah canım benim Rabbim sağlıklı bir şekilde devamını getirsin kucağına aldigin günleride gör inşallah amin amin

Kuzumm dua ediyorum her gün. Demek 29’unda test günün. Çok güzel haberler alalım, çok güzel ilerlesin, sonu güzel olsun inşallah, Amin

Canım benim güzel arkadaşım Allah razı olsun iyiki varsınız inşallah inşallah o güzel haberleri paylaşmak nasip olur Allahın izniyle inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…