Ayyy canımsın sen böyle konuşunca bana bir rahatlama geldi Allah razı olsun kuzum

Ayyy canımsın sen böyle konuşunca bana bir rahatlama geldi Allah razı olsun kuzum

Canım benim sendende Allah razı olsun Hep rahat tut içini güzel olacak hersey Allahın izniyle inşallah hepiniz dualarımdasiniz hep

Canım benim çok teşekkür ederim iyiki geldim sizde bana enerji verdiniz iyiki varsınız inşallah canım benim merak etme sen yolunda Allahın izniyle Evet kuzum 29 u test günüm inşallah son olur bu inşllah
Kendim transfer olmuş gibi heyecanla bekliyorum :) Allah'ım tüm bekleyenleri istediklerine kavuştursun dileği de

Evet canım aslında ağrılar dan şikayetim yok kendi açımdan çünkü ben baya adet sancısı çektim yıllarca. Bunlar yanında hafif kalır . Sadece bebek için endişelendim .. sağol canım içimi rahatlattın sende :)

Kizlar birsey sorucam dondurulmus embriyoya genetik test yaptiraniniz oldumu. Ilk denemesi kimyasal olup 2.de pozitif sonuc alan varmi aranizda ?

kizlar hayirlisiyla sali gunu sabah 8 yumurta toplamam var

Canım benim çok sevindim maşallah ben girmeyeli sende başlamışsın tekrardan Rabbim yardımcın olsun bol bol kaliteli yunurtalarin olsun inşallah kuzum

Kizlar birsey sorucam dondurulmus embriyoya genetik test yaptiraniniz oldumu. Ilk denemesi kimyasal olup 2.de pozitif sonuc alan varmi aranizda ?

Canım bildiğim kadarıyla dondurulmusa da yapıyorlar genetik test ama yanlış da biliyor olabilirim tam hatirlayamadim. Benim ilk denemem kimyasaldı ikinci pozitif oldu ama düşükle sonuçlandı genelde ilki kimyasal olanlar ikincide alıyor pozitif sonucu insalah seninde öyle olur alırsın güzel sonuçlar Allahın izniyle

Allah razı olsun canım benim aminnn inşallah yarın güzel haberler alırım Rabbim sana da bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah
Hadi bakalım aramızda çok olmayacak inşallah

Cok uzuldum neden dusdu peki yani belli bir nedeni varmi kac haftalikdi. Ben cok agladim halada agliyorim o kdr cok sevinmisdikki esimle mutlulukdan sattlerce agladik ama nasip olmadi

Allah razı olsun canım benim. Rabbim büyük ne mucizeler veriyo dediğin gibi . İnşallah Rabbim sana ve isteyen herkese hayırlı evlat nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…