Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine. Çok az kaldı kavuşmana

Canım iyi ki tecrübeni paylaştın bizimle ben çok önemsiyorum bunları. Çünkü bazen doktorları bizim dürtmemiz gerekiyor. Anladığım kadarıyla kasılmaların düzenli aralıklarla sık olması ve buna vajinal ağrı ve batmaların da eşlik etmesi gerekiyor. Doktor kontrolüne bu hafta yeni gittim bir sonraki kontrolüme 3 hafta var. Ama doktoruma her gittiğimde söylüyorum bu sertlikleri ve normal diyor. Ben nstye girmek istiyorum da diyemiyorum açıkcası. O zaman da bilmişlik yapıp işine karışıyor gibi oluyorsun. Zaten doktorun gözünde başından beri çok pimpirikliyim hiç dillendirmedi bunu ama öyle düşündüğüne eminim. Acaba akşam zekai tahir acile falan gitsem sertleşme ve vajinal ağrılarım var desem nstye bağlarlar mı? Bir de daha 28.haftadayım normal şartlarda nstye 32'den sonra falan bağlıyorlar sanırım.

12. Gün kan testi sonucum 2736 çıktı, inanamıyorum önce 200 falan sandım, beynim yandı :))
Maşallah canım benim ne güzel bir değer rabbim hayırlısıyla keseyi ve kalp atışını görmeyide nasip etsin çok sevindim inan çok şükür rabbime sağlıklı bir şekilde ilerlesin inşallah :=)

Benim dun transferden once doktorumuz emriyomuzun 4bb demisti ne anlama geliyor acaba anlamadk heyecandnda doktora soramadik

Kizlar 16 haftalik hamileyim. Biraz önce taze sikilmis mandalinadan bi yudum aldiktan sonra icinde kücük kücük kurtlar oldunu gördüm. Bi zarari varmidir bebege? Offff doktoruma yazdim geri dönüs yapmadi. Dünde taze sikilmis icdim farketmedim öyle bi sey. Cok endiseliyim

aynen canim bende bisey diyemiyordum aslinda sunu yapsak mi bunu yapsak mi vs. cunku hem esimden dolayi da biliyorum hemen irite oluyorlar yonlendiriyormus gibi algilaniyor. sen yap ozman bana niye geldin durumlari cikiyor.
ama bu dr abla gibi hemen hadi diyor. hic altinda bisey aramadan. ben yoneltmedim nst yi .normalde 32 den sonra baglanacakti ama hersey duzenli gitmiyorki yada herkesinki ayni gitmiyor .o haftalar normal sartlarda sikintisi olmayan gebeler icin gecerli. rutin kontrol sebepleri. ama bizim gibi durumda olanlar erkende alinabilir.
ayda 1 kontrol iken haftaya dustu neden sikinti var diye.
biseyin yok normal diye zman gecseydi allah korusun dusunemiyorum bile.
bak bir arkadasim var ayni gun transfer yaptirdik 32.haftada igne gelistirici igne yapilacak ona . tek sikintisi plasentasi asagida ne olur ne olmaz bir anda kanama olur dogumu tetikler vs.diye. herkesin durumu farkli . onemsedigim sey nst ye baglanilmasi toparlanmam kasilmam var diyen icin gecerli.
olmazsa bir git devlet acile. hemen takarlar zaten.

Canım arkadaşının plesentası aşağıdaymış ne zaman anlaşıldı bu acaba

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda geçer kanama alanı. Bol bol dinlen su iç. K vitamini de alıyorum ben.

Canım arkadaşının plesentası aşağıdaymış ne zaman anlaşıldı bu acaba
normal rutin kontrollerde bakiliyordu canim ama ayrintilida iyice kesinlesti. raporda belirtildi..
28.hafataya kadar bekliyorlar yukari cikma durumu oluyor kimi gebelrde ama onunki cikmadi asagida hala.oyuzden risk altinda diye igne yapilacak . birde surekli istirahat ediyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…